+1 oy
322 göst.
Diğer kategorisinde (411 puan) tarafından
Eşimin telefonu iphone 14 pro max Bi ara diyordu 16 pro max alıcam kendime tartıştık çünkü gerek yok .bide benim kendi telefonum da doğru düzgün ses gelmiyor bana Bi telefon almıyor  ben bişey aldırana kadar 10 kere söyleniyordu gerek yok diye benim aldıklarım küçük şeyler ve bana sürekli işler yok diyordu bende vicdan azabı çekiyordum .çok mu istiyorum diye az önce telefonuna baktım Gmaili'ne mesaj gelmiş ürününüz teslim edildi diye meğersem almış  telefonu  kendine hayır gerek var mı ? Şimdi ben bu adama ne diyeyim ?Uykum kaçtı yemin ederim .Benden de gizliyor 

16 Cevaplar

+1 oy
(218 puan) tarafından
Bencil erkek işte ne diyeceksin rahata çıkınca sadece kendisini düşünür böyle tipler dara düştüğünde kesin eteginizden tutmuştur 
(411 puan) tarafından
Kiradayız 3 çocuk var bunları hiç düşünmüyor
-Reklam-
+1 oy
(2,298 puan) tarafından
Eşim öyle bişey yapsaydı sanırım onunla asla konuşup muhatap bile olmazdım erkekliğini bile sorgulardim çünkü eş sana Allah'ın emanetidir be adam 
+1 oy
(85 puan) tarafından
Egosunu tatmin ediyodur 

Benim esimin teli bozuktu hiçbir uygulamayı kabul etmiyodu  bigun rast gelmis biri sıkışmış telefon almis kirk kez sen kullan dedim adam almadi oysaki benimki daha yeniydi bi kac ay geçti kendine yeni alabildi iste seninki biraz bencil sanırım
+1 oy
(1,001 puan) tarafından
Aynı şartlarda olsaydık ben o aldığı telefonu ya kırardım yada kovaya atardim gözünün onunde .canı yansın verdiği paraya .benciliiginin cezasını verirdim 
+1 oy
(1,186 puan) tarafından
sende al bunlardan anliyorlar çunku 
+1 oy
(9,267 puan) tarafından

Biraz borcumuz var maddi olarakta temel ihtiyaçlar dışında keyfi bişey yapamıyoruz ama hal böyle olmasa da eşim kendine ne yaparsa bizede yapar benden kısıyorsa kendinden de kısar bencillik yapmış eşin 

+1 oy
(5,801 puan) tarafından

14 u sana verecek belki .  pahali telefna bende cok karaiydim cunku kiriyorum ve  sarj tutmayana kadar anasini belliyirum. ama mesela suan bende 14 pro max kullaniyorum bende dedim esime 16 ya gecelim diye 2 bucuk sene oldu sanki kullanali. daha fazla eskimeden hurdaya cikmadan degissek super olur. bu tel yatirim gizuyle bakacaksin pahali tel kullaniyorsan cok eskitmeden satip elden cikarip yenisi ile sifirlicaksin. ki para pi.c olmasin cöpe atmalik telefon degil yani aslinda bence esin en iyisini yapio amaaaa sana yok yok yok yok yok

kendine var var var var olmaz tabi ne munasebet yani
+1 oy
(817 puan) tarafından
Valla ben evdekinden önce kendini düşünen adama çok **** oluyorum ya doldurmak gibi değil ama sağlam bi ürün var ortada yenisi çıktı diye almak zorunda değil ki sonuçta az bir ücreti de yok. Benim telefonumun şarj yeri arıza verdi 2 kere eşim bana yeni telefon aldı ona bile kızdım ne gerek var senin telefonun daha eskiydi diye benimkini yaptırdı bişey olursa senin etkiyi ben kullanırım diyor insan önce evdekini düşünmez mi çoluk çocukla geçim zaten zor 
0 oy
(1,477 puan) tarafından
Saçmalık her yeni modeli çıktığında alacak mı hiç değilse şimdiki telefonu sana versin ben büyük tepki verirdim ya sen her şeyden kisiyossn o çar çur etmemeli 
0 oy
(1,995 puan) tarafından

Bencillik bence başka birşey değil ya.:getlost:

0 oy
(80 puan) tarafından
bence sesini etme söyleme almışsin telefon bekle bakalim bir kaç gün telefonu o mu kullanicak yoksa başkasına mi almış 
0 oy
(17,063 puan) tarafından
Eşim çok kötü bir telefon kullanıyordu geçen sene ikinci elden güzel bir telefon aldı. Bende de resmi 12 pro var geçen sene aldım arada şaka yollu alalım diyorum eşimi kızdırmak için ama asla kendine de almaz. Zengin değilsek ( ki değiliz) zengin gibi yaşayamayız yerinde olsam madem sen zengin gibi yaşıyorsun bundan sonra bana da harcamalarına dikkat et deme bende zengin gibi yaşayacağım deyip bundan sonra onu ve bütçesini düşünmezdim 
0 oy
(595 puan) tarafından
Yazık cplugun çocuğun hakkını ne diye öyle şeylere veriyor
0 oy
(7,559 puan) tarafından
Kirada 3 çocukla senin eksiklerini yok sayıp kendini düşünen adam... Çok yazık böyleleri ne eşi ne çocuğu haketmiyor. 
0 oy
(3,008 puan) tarafından
O yüzden hiç acımayıp hep heryacaksiniz kimseye yaranilmaz hele böylelerine asla sen kısa kısa adam kendine en pahalı tlfonu almış senin sayende 
0 oy
(1,793 puan) tarafından
Sende şuan kullandığını al elinde ve verme cnm madem tlfn aliyosun buda benim de ciddiyim hattını çıkar kendi hattini koy bir iki sürat assada takma kararlı ol

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 140 göst.
0 oy
12 cevap 213 göst.
21 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Isteoylesine (229 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 199 göst.
8 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (915 puan) tarafından soruldu

405,620 soru

12,153,090 cevap

36,576 kullanıcı