+1 oy
476 göst.
Diğer kategorisinde (133 puan) tarafından
Apartmanda bi komşunun bebeği oldu pekte samimi değiliz topluca görmeye gidecez takım alsam büyük ihtimalle giydirmicek para versem istediği gibi kullanır 300 tl düşündüm az mı 

25 Cevaplar

+1 oy
(2,211 puan) tarafından
Gayet yeterli bence bı takım parası zaten canım 
(133 puan) tarafından
Evet ortalama öyle
(258 puan) tarafından
Benm görümce doğum yapacak ben dyrm 500 TL verim yeterli diye 200 TL versen yeterli cnm
(1,587 puan) tarafından
Hayal Paris görümcen için 500 az değil mi başka hediye aldın mı
(258 puan) tarafından
İnanki insan değiler ya iki çocuğum var birine kaynana tek çeyrek taktı 2 ciyede dedi yok ama yalan konuşuyor şimdi onunda kızı doğum yapacak sence ne kadar vermeliyim
(258 puan) tarafından
Eltimin 3 çocuğu var 3 de taktı çeyrek bize 2 ciye yoktur para dedi ama harcalari vs çeyreği geçiyor para yok diyip var olanlardandir benm de içimde kaldı bana deseydi vardır vermiyorum bu kadar koymazdi şimdi benm cocuguma ilk çeyrek taktı benm de onun kızına ne kadar vermem lazım
-Reklam-
+1 oy
(122,853 puan) tarafından
kiz sen daha yeni tasindin evine☺️ne ara komsu edindin oyleee☺️☺️☺️☺️ yeter bemce yaa
(133 puan) tarafından
Bir seneden fazla oldu kız biriyle karıştırdın beni
aahh pardon ben sni tokiye tasinan hatun sandim
(133 puan) tarafından
Yok kız önemli değil
(3,012 puan) tarafından
Baby boy nelerdesjn kız göremedim dünden beri
burdayim americalo
+1 oy
(6,520 puan) tarafından

Güzel para . Yeter bence 

(133 puan) tarafından
Diğer komşuya sordum 500 1000 den aşağı yüzün tutmaz diyor o kadar veremem çocuk özelde okuyor borç var
(12,216 puan) tarafından
Kiz ne 500 u delimi ne :D
(6,520 puan) tarafından
Valla bnm bebek doğduğunda elisi kursu hocası bir arkadaşım 100 TL hediye verdi bu sene üstelik.  Herkesin durumu farklı
(133 puan) tarafından
100 çok az kız ortaokula giden çocuğa bile yüzüm tutmuyor 100 tl vermeyi
(6,520 puan) tarafından
Bencede az .
+1 oy
(2,466 puan) tarafından
Şöyle düşün tek giden para veren sen değilsin bir takım alabilir o paraya veya gelen paraları koyup büyük bir şey de alabilir bence para en mantıklısı canım 
(133 puan) tarafından
Toplu aldı kıyafetlerini bebeğe
+1 oy
(9,267 puan) tarafından

Takımı neden giydirmesin ki canım ? Miktar da yeterli komşuya göre kesene bereket :)

(133 puan) tarafından
Ya beğenir ya beğenmez zaten toplu alışveriş yaptı ihtiyacı yoktur
+1 oy
(157 puan) tarafından
Gayet yeterli bence samimi değilim diyorsun. Benimkime görümcelerim 100 tl verdiler yani düşün ben en yabancı olduğum biriisne bile 100 vermem. Benim 300 verdiğim biri bana ufak bir takım getirdi maddi durumu benimkimin çok çok üstünde olmasına rağmen. Bence gayet yeterli 300 TL 
(133 puan) tarafından
Maddi durumları iyi bunların bizimde iyi ama bi komşu sonuçta taşınınca herşey bitecek
+1 oy
(115 puan) tarafından
Ben geçen hafta dediğin gibi pek samimi olmadığım bir komşuya 300 lira götürdüm. Hediye olsa kullanır kullanmaz kendi bileceği iş ama artık para daha mantıklı geliyor. Daha yakın birine 500 götürdüm oda can ciğer değil yani . Bence uygun 
(133 puan) tarafından
Yani parayı istediği gibi kullanabilir
+1 oy
(18,859 puan) tarafından
Durumuna göre. Hem bence hiç de az değil 
(133 puan) tarafından
Daha fazla verebilirim durumumuz iyi ama komşu sonuçta ikimizde kiracıyız kalıcı değil komşuluğumuz
(18,859 puan) tarafından
İlişkiler kiracilikla ev sahipliğiyle olmaz ki. Bakarsın iyi arkadaş olursunuz tasinsaniz bile gorusursunüz. Samimiyetin yoksa o ayrı mesele.
(133 puan) tarafından
Kız burda samimi değilsek taşınınca unuturuz birbirimizi
0 oy
(2,508 puan) tarafından
Yeter bence bende artık para götürüyorum böyle durumlarda bebeğin giyimi çok oluyor yada beğenilmiyor ama parayla istediğini alıyor
(133 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
(7,559 puan) tarafından
Hediye çeki vermeye ne dersin ben hep öyle yaparım e bebek ten hediye kartı alırım veririm. İstediği zamn ihtiyaç olduğunda gider kullanırlar. 
(133 puan) tarafından
E bebek yok ilçede para her yerde geçerli olur
(7,559 puan) tarafından
Ona şüphe yok zaten. Benim bunu yapmamda ki amaç karşı taraf için gidip magazadan bir şey almam yani ona bir zaman ayırmış olmam. Tabi ki herkes böyle düşünecek değil para da olur
0 oy
(12,739 puan) tarafından
Balım gücün kadar verirsin 200 de olur bu 100 de yani. 100 liraya 100 daha koyar bir paket bez alır. Az mı çok mu diye bakma.300 e de mis gibi takımlar var e bebekte 
(133 puan) tarafından
300 de iyi bence ortalama bi takım parası
0 oy
(4,059 puan) tarafından
Bana akrabalardan 500 1000 arası geldi ama komşuya tabi ki 500 üstü abartı olur gerek yok yani 
(133 puan) tarafından
Bide ikimizde kiracıyız geçici komşuluğumuz
(4,059 puan) tarafından
Yeter valla bana da komşular gelse 200 getirecekler çünkü biz başka komşuya 200 götürdük ordan biliyorum :)
(133 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(2,181 puan) tarafından
Gayet yeterli canim
(133 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(2,428 puan) tarafından
Bi takım alsan işe yarar olanlar 500 den başlıyor zaten. Samimi degilsen 300 yeter
(133 puan) tarafından
Takım alırım ama ya beğenir ya beğenmez toplu alışveriş yaptı bebeğine bi eksiği yoktur ama parayı istediği gibi kullanabilir
0 oy
(2,262 puan) tarafından
Yeterli bence tam 
(133 puan) tarafından
Akraba olsa az ama komşu bide samimi değilim fazla
(2,262 puan) tarafından
Benim cevremde akrabaya da iyi bir miktar :)
(133 puan) tarafından
Az kız akrabaya
(2,262 puan) tarafından
Çevreye göre değişiyor canım bizim çevrede 200. Verebiliyosan artı kıyafet hediyesi. Yoksa sadece para
0 oy
(221 puan) tarafından
Samimi olmadığınız birine yeterli bir miktar.  Hiç götürmemekten daha iyidir 
(133 puan) tarafından
Eli boş gidilmez ki bebek görmeye
0 oy
(3,383 puan) tarafından
Bence gayet yeterli canım istediği yada eksiği bir şey alır 
(133 puan) tarafından
Yani bende bi kenara koyar bebeğe toplanan paralarla altın vs alır
(3,383 puan) tarafından
Yani ihtiyacı olan bir sye varsa onu alır zaten fazlada samimiyet yokmuş
0 oy
(17,063 puan) tarafından
Akraba olmayan birine yeterli
(133 puan) tarafından
Bencede yinede fikir almak istedim
0 oy
(733 puan) tarafından
Para yerine 10 dolarda alıp takabilirsin istersen canım belki bebeğine takılanları biriktiriyordur bebeğinin adına ihtiyacı olunca bozdurur hem dolar değerde kaybetmiyor yani istersen fikir olsun sanada 
(133 puan) tarafından
İlksin dolar fikri vererek
(733 puan) tarafından
Yani bizde düğünlerde ve yeni doğan bebeklerde çok samimi değilsen dolar alır takarız direk aklıma geldi görünce fikir olsun sanada dedim canım
0 oy
(97 puan) tarafından
Samimi değilseniz düşünmeniz yeter bence 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 117 göst.
29 Aralık 2023 Aile kategorisinde Poine (104 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 382 göst.
25 Ocak 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nehirelam (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 86 göst.
29 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,535 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 143 göst.

405,624 soru

12,153,305 cevap

36,576 kullanıcı

...