0 oy
109 göst.
önce Aile kategorisinde (76 puan) tarafından
Eşim sabahın 6 sinda işe gidiyor biri 16 aylık diğeri 13 günlük cocuklarım geceleri yeni doğan ağladiğinda diğeride uyanıp ağliyor ikisine yetişmek cok zor oluyor eşimi uyandırıyorum sabah iş var deyip kızıyor bna. Ama gün icerisinde bnde uyumuyorum ki büyük cocuk gündüzleri uyumuyor bnde onunla uyanık kslmak zorundayım sizce ne yapmalıyım. 

7 Cevaplar

0 oy
önce (583 puan) tarafından
sen değil eşin bişey yapmalı. benim ikizlerim var ikisi aynı anda uyanınca sesleniyorum gık demeden kalkıyor. yani kalkmalı da zaten
önce (76 puan) tarafından
Ama o diyor gündüzleri ikisini uyut sende uyu dinlen. O saniyor gündüzleri uyuyabiliyorum
önce (583 puan) tarafından
haftalık izni olduğu gün "bugün çocuklara sen bak. gündüz uyut sen de uyu. ben de temizlik yapayım. hem nasıl uyutuluyor onu da öğrenirim" de bence.
çocuk bakmayan erkekler gerçekten anlamıyorlar durumu. benim eşim çocuklara ben kadar bakar. benim çalıştığım günlerde evde o bakıyor ve halimden gayet anlıyor çünkü aynısını kendisi de yaşıyor. bir şekilde babanın aktif olması gerek diye düşünüyorum
-Reklam-
0 oy
önce (6,164 puan) tarafından

Fırsat buldukça uyumaya çalışacaksın bacim . Pespese olunca öyle oluyor 

Valla büyüğünü zar zor uyutabiliyorum oda en fazla 1 saat uyuyabiliyor o uyuduğunda diğeri uyanıyor onu uyutana kadar büyüğü uyanmiş oluyor yani ikisini aynı anda uyutmak imkansız resmen
önce (6,164 puan) tarafından
Annen bacin kaynanan yokmu yardımcı olmaya
Bir ablam var oda hasta annemde o hasta cocuğuna bakıyor kayınvalidem desen asla emanet etmem cünkü büyüğünü kac defa yeme icme konusunda yanliş şeyler verip duruyor mesela 7 aylıkken biberonuna gazoz koyup verdiğimi desen ağzında ciğneyıp yemek yerdirdiğimi desen yanı asla emanet etmem hata kırkım cıkana denk yanıma gelmesine bile musade etmiyorum.
0 oy
önce (1,452 puan) tarafından

Saglia buyusunler allah kolaylik versin

. Yas aralari cok yakin uzun bir sure zorluk bekliyor bence benimde durumum ayni sayilir 
 Annem bende kaliyor o sayede biraz rahat. Benimde kizim 30  gunluk . Kizim dogamsdan oglumun odasini ayirdim anneannesi ile ayni odada uyuyorlar.  Oglum 2.5 yasinds hiperaktif sayilir yerinde durmaz ev deli evi   gibi. Empati yapinca sizi cok iyi anliyorum, dgil uyumak yemek yiyecej tuvalete gidecek zamaniniz anca var ayni benim.gibu. kolayliklar dilerim gececek zamanla
Hic sormayın inanki kücüğü ağlar ağlamaz büyüğü hemen uyanıyor keşke imkanım olsa odasını ayırsaydım.
önce (1,452 puan) tarafından
Duzene girer bir sure sonra insallah. Bizimki oda ayri olmasina ragmen uyaniyor. Kiskanclik yasadigi icin odaya  bebege bakmaya geliyor. Bana da mama yap diyor yaninda uyuyacagim diyor. Sabredecegiz artik
0 oy
önce (826 puan) tarafından
Eşin sana bir kızıyorsa sen ona bin kızacaksın çünkü sadece senin çocukların değil tamam işe gidiyor yoruluyor olabilir ama insan biraz anlayışlı olmalı senin işin de çok zor benim de çocuklarımın arası çok yakında kızım 16 aylıktı oğlum doğduğunda ama eşim hiçbir şekilde aman uykum bölünmesin aman yorgunum ama şöyle aman böyle demedi ben oğlumla ilgilenirken o da kızımla ilgilendi ya da tam tersi
Valla kalkıyor az bi şey büyüğle ilgileniyor uyumuyor deyip hemen arkasını dönup uyuyor
0 oy
önce (408 puan) tarafından
Yaşları çok yakın canım küçük de buyuyene kadar en azından 1 yıl zorluk cekersin ama sonrası rahat olur bence. Burda senin değil eşinin yardım etmesi lazım kusura bakmasın ama bu çocuğu tek başına yapmadin o çalışıyorsa sende gündüz çalışıyorsun farkı yoktur benim için emin ol sen daha çok yoruluyorsun gece büyük olana eşin küçüğe sen bakicaksin yada emzirip kucugu eşine verceksin uyutucak diğerine sen bakicaksin başka yolu yok 
Gündüzleri ilgileniyor ama geceleri malesef hic yardımı dokunmuyor
0 oy
önce (154 puan) tarafından
Bende o durumdaym maalesef bebeğim kolik bir bebek ağlaması hiç bitmiyor büyüğü de durmuyor iksiine birden yetişmek çok zor oluyo. Eşim de aynısı maalesef çok abartıyorsun hiç mi vaktin olmuyor diye kızıyor sanıyor ki ben hep oturup telefonla oynuyorum ona o kadar basit geliyor ki.. halbuki eve gelince 5 dk ikisini tahammül edemiyor bide bana öyle diyo çok kızıyorum ona ama artık takmıyorum çünkü düşüncesiz birine ne dersen de o sürekli aklındakine inanır 
Ah bu erkekler cocuk büyüdüğünde bnim cocuğum diye geciniyorlsr
0 oy
önce (2,639 puan) tarafından
Allah sabır versin 

Valla ben eşimden hiç yardım görmedim gece çok zorlandım uykusuz kaldım 

Dedigin gibi bi de azar yedim 
Yani isyan etmek istemem cocuk biz istediğimiz icin dünyaya geliyorlar ve ortak kararsa bnce tek kişiye yükletmek insafsızca buluyorum.
önce (2,639 puan) tarafından
Valla işine gelmeyince senin mi benim cocugum diyor
Bakmaya gelince de annesi bak

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 187 göst.
22 Eylül 2024 Aile kategorisinde Umutsuz_33 (554 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 201 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde aycayurtsever78 (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 142 göst.