0 oy
78 göst.
önce Diğer kategorisinde (679 puan) tarafından
Bide ucunda iltihap gibi sarı bir akıntı geliyor hafiften neden olabilir ateşi falan yok 5 gündür antibiyotik kullanıyor ondan olabilirmi acaba doktor kulağında enfeksiyon var diye verdi ama şimdi pipisi bir tuhaf olmuş korkum yaa bilen varsa lütfen bilgilendirdin bu arada sünnetsiz 

3 Cevaplar

0 oy
önce (4,559 puan) tarafından
Enfeksiyondan oluyor illa ates gerekmez antibiyotik ile alakasi yok bi doktora gotur
-Reklam-
0 oy
önce (486 puan) tarafından
Acile götürün ilaç alerji de yapmış olabilir demişti doktor, enfeksiyon da olabilir hatta oğluma dedi biraz daha şişerse yatış verelim şurup verdi şükür düzeldi 
0 oy
önce (719 puan) tarafından
Bacı antibiyotik neye kullanıyosun bilmiyorjm ama onunla alakası yok sünnetsiz çocuklarda okuyormuş o bizimde bir kere başımıza geldi serçe parmak kalınlığında olan pipi iki tane baş parmak gibi oldu ödüm koptu mosmor olmuş çocuk çişini yapmamış neyse doktora götürdüm saatlerce hastahanede süründük çocuktan kan idrar alamıyorlar çocuk ağla ağla perişan oldu elimde sonrası noldu dersen hiç bir şey yazmadan geri gönderdiler günde 3 4 kez ılık suda en az 10 15 dakika kalsın dediler sadece bu kadar. Bunu diyen de doktor değil orda çalışan başka birisi yaptım 2 gün çekmedi geçti . Erkekçocukları sünnet olmadıkları için pipinin üç kısmında çiş kalıyormuş buda zamanla öyle iltihap gibi akıp mikrop üretiyormus yani demem o ki çocuğun alt kısmını ılık suyun için de kalması lazım günde 3 4 kez kuveti falan vardır diye düşünüyorum doldur suyu hem çocuk eğlensin hemde pipisi rahatlasin
önce (679 puan) tarafından
Çok tşk ederim cnm yapacam ins antibiyotik kulak enfeksiyonu için verdiler

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 691 göst.
20 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Yenibiranne (616 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 91 göst.
31 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selma1632 (115 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 129 göst.
20 Mayıs 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Beden dili (4,697 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 179 göst.
10 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Prensesp (8,427 puan) tarafından soruldu

404,366 soru

12,114,158 cevap

36,452 kullanıcı

...