+1 oy
891 göst.
Diğer kategorisinde (209 puan) tarafından
Kızlar benim şöyle bir huyum var ki bence doğru olan da bu, ev içinde giydiğimiz pijama ile yatağa girilmesinden nefret ederim hemen o çarşafları yıkarım  eşim işten geldikten sonra pijamalarını giyiniyor ve temiz dahi olsa o pijamayla yatağa girdiğinde onunla tartışıyorum. Baba evindeyken de böyle ablalarım faln geldiğinde aynı şeyi yaptıklarında çok kızardım herkeste bana sen abartıyorsun derdi bu yüzden çok sorun yaşiyorum. Bana göre yatağa girilen pijama takımı ayrı olmalı, sizce abartıyor muyum? Olması gereken hangisi? 

37 Cevaplar

+26 oy
(9,888 puan) tarafından
Abartının alâsı hemde. Temiz pijamaları çıkarıp sırf uyumak için başka temiz pijama giymek saçmalıktan başka bişey değil bana göre
(3,012 puan) tarafından
Pijama bir ayrilaciktir dün evime misafir geldi yine pijamaliydim tüm kuzenlerim alışkın bana:D her gün farklı pijama ya da pijama takımı giyerim ama gecesi gündüzü ayrı olmaz yani tabii cocuk çok kusup kirletmediyse:D
(919 puan) tarafından
Benim de geçen kaynana yüzümü kınadı. Hep pijama ile duruyormuşum, içim bunalırmışmış çok bilmiş :D annemi de amcamın gelini eleştirmişti yıllar önce, ben yetiştirmiştim çocuktum daha :D karı bizi pijamayla karşıladı demişti. Onlar boşandı, annem hala onun lafını eder.
(9,888 puan) tarafından
:D hayalperest, aynen ya pijama bir kültürdur sen giyersin giymezsin beni ilgilendirmez :Ddjdj

Tontilos senin kaynana da az değilmiş evde ne ile durduğuna da karışmasın bi zahmet ya ☺️
(5,801 puan) tarafından
ay bende kuzenlerim ikiside bana ole deyince kendimi pasaklimiyim ben acaba diye sorguluyordum. benim esimde isten gelir giyer pijamalarini. hatta haftasonu pijama hic cikmaz ustumuzden saga sola cikmazsak:)
(50,947 puan) tarafından
bende evde rahat pijama don polar ne varsa onu giyerim
-Reklam-
+10 oy
(817 puan) tarafından
Bu kadar temiz olduğunuzu düşünüyorsanız evinizde temizdir kimse pijamayla sokakta yerde sürünmüyor sonuçta evin içinde dolaşıp yatağa girse ne olur ki bunun için niye kavga edilir onu anlamadım yani sizin evinizse eşinizinde evi huzurunu bozmaya ne gerek var adamın 
(209 puan) tarafından
Şükür evim temiz. Henüz çoluk çocuk yok dağılmıyor kirlenmiyor ama eşim o pijamayla sonuçta sigara içiyor yerde uzanmayı seviyor mesela uzanıp tv izliyor ne bileyim yatak kirleniyor gibi geliyor. Ertesi gün çarşafları değiştirme gereğinde bulunuyorum
(1,384 puan) tarafından
Hah aynısını dicektim pijama zaten koltuğa oturmaktan kirlenmez ki hele çocuk ta yokken
(5,318 puan) tarafından
Ev temiz haklisiniz ama en basitinden insan terliyo. Yemek yiyo,evin icinde dolaniyo falan. Benimde ayridir uyku ve ev kiyafetim.
(3,455 puan) tarafından
Sen cocuk yap tekrar bu postu ac aşkoo
(5,318 puan) tarafından
Benim cocugum var ve postu acanla ayni dusunceye sahibim.
+4 oy
(349 puan) tarafından
Çokta doğru yapıyorsun olması gereken bu zaten
(209 puan) tarafından
Teşekkür ederimm :))
+3 oy
(11,201 puan) tarafından

Eşim gelirken ayrı, çocuklar uyuduktan sonra ayrı ve yatağa girerken ayrı giyiniyorum :D eşim yokken de babane pijaması giyiniyom

(209 puan) tarafından
Bizde henüz çocuk yok, günlük ayrı yatağa girince ayrı giyiniyorum.
(919 puan) tarafından
Çocuklar uyuduktan sonra en cüretkar elbiseler giyilir :D
(11,201 puan) tarafından
Ahahaha aynen tontilos :D
+3 oy
(1,908 puan) tarafından
Benim öyle bir takıntim yok ama çevremde sizin gibi düşünen arkadaşlar var. Yani bana göre pislenmemisse yatılabilir.
+3 oy
(849 puan) tarafından
Ysni gün içinde oturduğumuz yerdeki tozları yatağa taşımanın manası yok gecelik ayrıdır günlük kıyafet ayrı 
(3,027 puan) tarafından
Günlük kıyafet dememiş ki akşam eşi eve gelince pijama giyiyormuş onunl yatırmıyor muş sigara içti yere oturdu die
(50,947 puan) tarafından
hakli o koltuga herkes oturuyor biseyler yiyip iciyoruz o kıyafetle yataga girilmez ki
(849 puan) tarafından
Aynen öyle ha işten geldiği kıyafetle girmiş ha evin içinde giydiği kıyafetle aynı şey gecelik diye bişey vardır yatarken giyilir
+3 oy
(817 puan) tarafından
Yani yatağa girmeden hemen önce giyilse güzel olur tabi, ama bunun için de çarşaf değiştirmem. Benim de şey takıntım var mesela, çarşaf değiştirdiysem mutlaka yıkanmam lazım. Öyle sabahtan falan da değil, yatmaya yakın yıkanmalıyım yoksa asla girmem o yatağa. Sırf bu yüzden salonda yattığımı bilirim. Ama sonra evlendim, sabah da girilse duşa tamam demeye başladım. Sonra çocuğum oldu, duşa girebildiysem şükür demeye başladım :D 
+3 oy
(12,739 puan) tarafından
Evet,sizinle yaşamak zor olmalı bu şekilde bakınca. Evinde insanlar nasıl rahatsa öyle davranmalı. Eşiniz toza belenmiyorsa bence rahat bırakın bu noktada. Ben de pijama seviyorum evde açıkçası.
+3 oy
(1,995 puan) tarafından
Canım ev içinde giyindiğin pijama ile yatak için ayrı pijama giyinmek bence çok abartı. 

Zaten fazlaca temiz olduğunun hissiyatini aldım ben. Beni yanlış anlama ama..  

Sorun nedir? 

Kendi temizlediğin ev mi? 

Kendi yıkadığın çamaşır mı?
+2 oy
(1,384 puan) tarafından
Böyle işin çok zor kendini yıpdatırsın 
+2 oy
(348 puan) tarafından
Çok abartılı geldi iyiki aynı evde yaşamıyoruz yani aksam pijama giyiyorum haliyle onunla uyuyorum canım isterse değiştiririm zaten. Aynı şekilde eşimde öyle. 
+2 oy
(98 puan) tarafından
Valla bu ben :) bende takıntılıyım abartı değil olması gereken bu
+2 oy
(4,157 puan) tarafından
Bizde de aynı yatağa girerken ayrı pijama ev içinde giyilenle yatilmaz 
+2 oy
(811 puan) tarafından
Canım Yanlis anlama ama bence bu huyunu terk et evine misafir gelince ne olacak biraz takıntı gibi geldi bana evde giyiyorsun sonuçta başka yerde degilki
+2 oy
(1,001 puan) tarafından
Temizlik iyidir hoştur da bu kadar abartı seninle yaşayan kişilere bıkkınlık getirir haberin olsun yavaş yavaş soğur insan böyle takıntıları olan kişiden .herkes evinde rahat olmak ister 
+2 oy
(943 puan) tarafından
KYK yurdunda da oda arkadaşım öyleydi. Kız o kadar takıntılıydı ki marketten aldığı şeylerin ambalajını bile kaç defa yıkardı. Bence abartı bir durum bu
+2 oy
(635 puan) tarafından
Gündüz o picamayla temizlik yaptıysam kirli hissediyosam degistiririm genelde uyumadan önce kendimin ve çocuğun üstünü değiştiriyorum ama eşime bı çözüm bulamadım zorla giydiriyorum picamalarini:)
+2 oy
(1,586 puan) tarafından
Sigara vs kullanmıyorsa girebilir aynı pijamalarla bence
+2 oy
(213 puan) tarafından
Bende böyleyim annem de beni böyle alıştırdı yataktan kalktığım an pijamalarımı çıkarıp eşofman takımı giyerim gece yatarken de geri pijama giyerim bilmiyorum pijamamın ekmek kırıntısı yağ lekesi olması veya yemek kokusu olması beni aşırı rahatsız eder. İlk evlendiğim zamanlar eşim bana derdi yorulmuyor musun sabah kalk değiştir dışarı çık gel değiştir gece değiştir şimdi oda aynı oldu :)
+2 oy
(14,396 puan) tarafından
Bende hoşlanmıyorum 

Gündüz kıyafetleri ayrıdır gecelik ayrıdır 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 162 göst.
4 gün önce Aile kategorisinde Mervem (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 121 göst.
0 oy
7 cevap 267 göst.