+1 oy
681 göst.
Diğer kategorisinde (239 puan) tarafından
Ew İşlerine Yardım Eder Mi .?

Çocuğa Bakar Mı.?

Yemek Yapar Mı.?

Romantik Mi Sewecen Mi.? :) ;)

50 Cevaplar

+1 oy
(523 puan) tarafından
Rabbime şükürler olsun ki ben ondan razıyım Allah'ım da ondan razı olsun.
(239 puan) tarafından
Rabbim Bozmasın Canım
(523 puan) tarafından
Aminnn
-Reklam-
+1 oy
(926 puan) tarafından

Asıl ona sormak lazım o benden memnun mu sjsjsjs :P

(239 puan) tarafından
Bi Sor Bakalım :)
+1 oy
(3,858 puan) tarafından

Ev işlerine de yardim eder çocuğu da bakar yemekte yapar sevecen dirde ben razıyım Allahta razi olsun bana bu hayatta cenneti yaşatıyor rabbimin mükafatı bana eşim 

(239 puan) tarafından
Rabbim Bozmasın Canım
(3,858 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun rabbim herkesin evine huzur bereket versin inşallah ♥️
+1 oy
(793 puan) tarafından
Sadece yemek yapmaz ev işlerine karışmasını ben istemiyorum yoksa ev düzenine de müdahil oluyor sonrasinda çocuklarla ilgilenir sevecen
+1 oy
(2,884 puan) tarafından

Çok küsmesi dışında şükür çok iyi. Evede yardım eder çocuklara da bakar. İstediğimin daha fazlasını yapar <3

Benden daha romantiktir ben evin odunuyum

(239 puan) tarafından
:) Rabbim Bozmasın O Zaman
(2,884 puan) tarafından
Amin inşallah canım
+1 oy
(74 puan) tarafından
Ev işlerine ağır bişey olmadığı sürece yardım etmez

Yemek yapmasını bilmiyor o yüzden yapmaz

Ama oğluma iyi bakar haftasonu bırakırım gider uyurum işimi rahat yaparım oynar vakit geçirirler

Romantik değil ama sevecen :)

Gezmeyi çok severiz bazen kafamız eser atlarız arabaya yol nereye götürürse seviyorum eşimi zor yollardan geçtik ama bir düzen tutturduk bugünlerimize şükür:)
(239 puan) tarafından
Amin İnşallah Daha İi Olur Herşey
(74 puan) tarafından
İnşallah hepimiz için herşey iyi olsun
+1 oy
(4,852 puan) tarafından
Ev işinde her türlü işe yardım eder cok becerıklı ve hızlıdır eli temizde yapar. 

Cocuklara bakmayı pek sevmez gezmeye fln goturur oyalar bakim yapamaz. Genelde tercihi cocuklara sen bak ben ev ısıne yardım ederim modunda

Canı isterse yemek yapar yada kahvaltı cok guzel hazırlar pek zamanı yok ama

Romantik değildir asırı sevecen ve esprilidir. Muhabbeti cok sever. Ben cok memnunum. Razıyım. Allah ta ondan razı olsun her zaman destekcimdir. Evine asıri bağlı masallah 
(239 puan) tarafından
Maşallah Canım
+1 oy
(1,049 puan) tarafından
Çocuga bakar en azından ikinciden sonra kahvaltı da bazen hazırlar arada yemek.  Cok nadir romantik di artık Değil:D sevecen mi bılmyom vala ama burda manevî yapıp üstüne maddi şiddet uygulayan kocaları görünce benmkli melek geliyor:)
0 oy
(3,162 puan) tarafından
Rabbım başımdan eksik etmesın iyiki var ❤❤
0 oy
(423 puan) tarafından
Allah aşkına yapmayın. Türkçemizde w harfi yok. 
(2,345 puan) tarafından
Kiz sen oraya mi takildin:)
0 oy
(631 puan) tarafından
Ev işlerine yardım eder, çocuklara da bakar, gerekirse yemek de yapar, amaaaaaaaaaaa romantik değil dndnhdf. Yeri geliyor Bi bakıyorum romantik Bi bakıyorum odun. Bi de ben bazenkedi gibi sevilmek istiyorum ya. Ne bileyim çocuk gibi sevilmek falan hoşuma gidiyor ama onda da o yok. 
0 oy
(780 puan) tarafından
Eşimin ailesinden nefret ediyorum eşim normalde iyidir ailesinden çok etkileniyor
0 oy
(410 puan) tarafından
Evi temızler  çocuğa çok bakar yemek yapar aparatif şeyler   romantıkdi sevecendi  
0 oy
(1,122 puan) tarafından

Çok şükür Rabbime yardım eder.. ikimizde titiz düzenli olduğumuz için o konuda hem fikiriz ev dağinksa özelikle mutfak ona kızar çabuk sinirlenir özel Günleri sevemez kutlamaz laf etmem bende ,güzel bir sözü herşeye bedel benim için hamileydim çok destekçim oldu ikimiz tek atlatik o zor günleri   doğumda 40 liyken hep eşim yanımda destekçim şimdide evde oldukça erken geldikçe bana yardım eder yada kizimzla ilgilenir gözüm kapalı güvenirim nasıl bakar çocuğa ama tepesi atmi zıtına gittmi ondan serti sinirlisi yoktut gözü döner bı anda bide aç oldumu kimse onla konuşamaz sakın oldumu ondan seveceni yoktur çabuk sinirlenir çabuk pisamn olur özür diler ☺️☺️♥️ kendisi ahşcı evde yemek yapmaz yapamyida sevmez benim yaptığım yemekleri el lezetimi çok Sever yapmaz bide iş ortamı gibi olmuyormuş der evde yemek yapmak;(öyle işte rabbim ayağına taş değdirmesin ben ondan razıyım Rabbim de ondan razı olsun..<3☺️☺️

0 oy
(849 puan) tarafından
Eşimden aşırı memnunum ev toparlarken kızımı alır evden çıkar evde bana ekstra yük olmasın diye yemek yapamayacaksam yemek yapar ilgilidir romantiktir espirilidir kızına ve bana aşırı düşkündür gezmeyi sever tam portatif adam diyebilirim anlaşmazlıklar illaki oluyor ama iyiki evlenmişim canım kocam ❤️
0 oy
(8,478 puan) tarafından
Romantik dir  yemek çok arada yapar  şuan kız kücük ama oğlana bakar ben biraz uyur dinlenirim kız uyanınca 
0 oy
(1,259 puan) tarafından
Ev işine yardım eder

Çocuklara bakar 

Yemek yapmayı bilmez

Romantiklikte orda:))
0 oy
(10,828 puan) tarafından
Elinden geldigince cocuga bakar getir gotur yapar oyuncakları falsn toplar yapabildigi bu kadar bisey istesem saat kac olursa olsun bulur bi dedigimi ikiletmez agzimizin tadi olsun da ven elimden geleni yaparim o da yapar hic biseyde dort dortluk olmak zorunda degil biz birbirimizdenxraziyiz Allah da razi olsun InsaAllah ♥️♥️
0 oy
(58 puan) tarafından
Hiç biri yok sabsh işe akşam kahve adamı doru düzgün gördüğüm de yok 
0 oy
(2,785 puan) tarafından
Tam bi kütük 

Memnun da değilim net

İlgili sorular

+1 oy
38 cevap 489 göst.
5 Ekim 2024 Aile kategorisinde hanimeli (571 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 409 göst.
28 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 391 göst.
0 oy
44 cevap 634 göst.
18 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minikii (666 puan) tarafından soruldu

405,628 soru

12,153,416 cevap

36,577 kullanıcı

...