0 oy
211 göst.
önce Aile kategorisinde (3,682 puan) tarafından

Hayırlı akşamlariniz olsun hanımlar nasılsınız yendimi yemekler icildimi caylar kahveler neler yapıyorsunuz ♥️ 

Bana azıcık Moral verin sinirden patlamak üzereyim bi dünya da günaha girdim çok isyan ettim :'( 

Güzel güzel hazırlandım eşim çarşıda bekliyordu az dolandık yemek yedik birden bağırsak torbası doldu kenardan yapışkan macunu atti kafenin birinden rica ettik temizledi eşim işin kötüsü yanima ne aparat ne torba hiç bir şey almamıştım hiç bir şey alamadan sinirime ağlaya ağlaya eve geldik ve ilkkez çok fazla yorgunluk hissettim kendimde 

7 Cevaplar

0 oy
önce (208 puan) tarafından
Üzülme canım olacağı varmış sen iyisin ya
önce (3,682 puan) tarafından
İyiyim de rezil oldum çarşının ortasında leş gibi koktum
önce (208 puan) tarafından
Birsey olmaz canım sıkma canını
-Reklam-
0 oy
önce (1,544 puan) tarafından

Bunların hepsi birikmişlik canım. Bundan dolayı bir anda patlama yaşamışsın. Allah yardımcın olsun . Bol istiğfar et isyan etmez yakışmaz bizlere. Gelmişsin yolun sonuna . Şimdi değişirsin torbanı bi güzel yıkanır paklanır oturursun eşinle çocuğumla. Bir de kahveni yap post aç bir tane daha ben de namaz kılıp geleyim sohbete devam ederiz <3:D

Allah kabul etsin inşallah cnm eşim beni yıkadı pakladi adamların parasini ödemeye indi gelsin öyle kahve icicez inşallah inan yorumun iyi geldi Allah razı olsun
önce (1,544 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun
Biraz daha iyi misin
Daha iyiyim cnm bi anlık sinir boşalması oldu geçti
0 oy
önce (2,212 puan) tarafından
Geçmiş olsun bacım az kaldı belki de on gün sonra kucağına bal topağını alınca her şey geçecek❤️
İnşallah cnm inşallah tek umudum evladım ♥️
0 oy
önce (6,317 puan) tarafından

Üzülme canım olacağı varmış sıkma canını güzel geçmiş işte günün daha ne olsun <3

önce (2,936 puan) tarafından
Canım canım aklım sendeydi ❤️
Çok şükür bide son dakika rezil olmasaydım iyiydi ama ***** ben her zaman yedek kıyafetlerimi bile alırım hepte boşuna eşim taşımış olur bu sefer yormayım adami dedim ondada bu oldu
önce (6,317 puan) tarafından
Sağlık olsun canım yapacak bir şey yok

Ayyy hayalperestim canım benim Allah razı olsun karın altında kaldık eski usul telefon şebeke İnternet çekmiyordu bacım ☺♥️
Söyledi sema canım benim çok şükür ❤️
0 oy
Canım benim hiç üzülme, moralini bozma her şey güzel olacak inşallah ❤️
Amin inşallah cnm Allah razı olsun ♥️
0 oy
önce (16,253 puan) tarafından
Herkes dört dörtlük değil bu dünyada rezil oldum deme bı kere bu bilinli yaptığın bişey değil.

Geçmiş olsun bundan sonra temkinli çok dışarı 
Normalde temkinli oluyordum tuvalet kağıdı na kadar cantamda vardı uzun durmayiz diye üşendim hazır çantayı almaya
0 oy
önce (5,461 puan) tarafından

Hayır asla rezil oldum diye düşünme baksana şimdiki insanlar ne akımlar için kendini rezil ediyor seninki bir anda oluşan birşey asıl morelini yüksekmtuman lamız ne güzel eşin yanında boşver olmamış say gitsin <3

Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun ♥️
önce (5,461 puan) tarafından
Rica ederim canım Allah senden de razı olsun ❤️

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 139 göst.
0 oy
3 cevap 88 göst.
0 oy
6 cevap 106 göst.
11 Temmuz 2023 Aile kategorisinde Yarali (121 puan) tarafından soruldu