0 oy
63 göst.
Aile kategorisinde (187 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Annelikle alakalı bir kitapta okudum.adet bitiminin ilk 5 gün ilişki olursa bebeğin cinsiyeti erkek olur .5 ve diğer günlerde ilişki olur ise bebeğin cinsiyeti kız olur gibisinden birseyler yazmışlar .Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?

7 Cevaplar

0 oy
(475 puan) tarafından
Ben inanmıyorum böyle şeylere
(187 puan) tarafından
Banada hurafe gibi geliyor ama tutturanda var
-Reklam-
0 oy
(4,238 puan) tarafından
Eğer gebelik planliyorsan bir dene canim ne kaybedersin ki ..hem bilmis olursun dogrumu diye
0 oy
(3,451 puan) tarafından
Doğruysabaşalayım kız olsun :)) 
0 oy
(1,850 puan) tarafından
Benm bu gebeliğim adetim bitikten iki gün sonra ilişki olunda o zmn gebe kalma durumu yok adetime az kala ayın sonu olan ilişkide tuttu erkek yani planlı değil ama baktığımda ilkinde gebe durumu yokkende sonda olan gebe durumu yüksekti ve sonda olan erkekmiş 

Planlı değildi benmki supriz oldu sende dene yine
0 oy
(1,379 puan) tarafından
Tam olarak doğru mu herkeste tutar mı bilmiyorum bence tutmaz ama bir açıklaması var bilimsel olarak. Erkek hücresi taşıyan spermler vücutta en fazla 24 saat yaşayabiliyor. Yani yumurtlama olduğu anda birliktelik olursa erkek hücrelerin yaşama şansı daha fazla. Kız hücreler 72 saate kadar yaşayabiliyor vücutta. Kesin erkek ya da kız olur diyemeyiz tabiki de belki ihtimal artıyor denilebilir.
0 oy
(431 puan) tarafından
Zaten ℅50 şans var erkek ve kız. İlla ki birilerinde tutar birilerinde tutmaz :) 
0 oy
(3,243 puan) tarafından
Valla ne kadar doğru yada yanlış bende denemek amaçlı yaptım kız için bende tuttu ha belki tamamen tesadüf olabilir 

Bir oğlum vardı kızım olsun istiyordum doğal olarak 

Bir iki taktik uyguladım belki Rabb'im işi 

Bende tuttu 

Ama ben başka taktık uyguladım 

Ha tutmaya bilir 

Bunu göze almak lazım 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 370 göst.
0 oy
10 cevap 407 göst.

405,602 soru