0 oy
106 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,261 puan) tarafından

Birşeyler bulursam kendime yapacağım da :) kendimi iyi hissetmiyorum galiba depresyona giricem 

7 Cevaplar

+3 oy
önce (290 puan) tarafından
Ben de direniyorum girmemek için makyaj yapıyorum eski fotoğraflara bakıyorum. En mutlu olduğum zamanları hatırlamak için. Bir de şükür ediyorum. O kadar zorluk içinde hayatlar var ki onları dğşünğnce şu kış gününde hele özellikle Gazze yi utanıyorum derdimden... Depresyonum şımarıklık gibi geliyor o an 
önce (2,215 puan) tarafından
Eski fotoğraflara bakmak daha çok üzmüyor muu:/
önce (290 puan) tarafından
Hayır o anlarda mutluydum ama içinde yaşadığım için bilmiyordum. Şu an da aslında özleyeceğim anlarla geçiyor ve ben bunun farkına varmak için çabalıyorum. Bir daha bu yaşa bu ana bu zamana dönemeyeceğim. Belki bu gğnlerimi özleyecek çok şey yaşayacağım o zaman neden şimdi mutluluğumun farkına varmayayım diyorum.
-Reklam-
+1 oy
önce (9 puan) tarafından
Valla bacım ben hiç bir şekilde kendimi iyi hissetmiyorum eğer ki depresyondaysam :))
+1 oy
önce (1,525 puan) tarafından
Kimsesiz ortamda namaz o an çok tuhaf ama çok güzel 
+1 oy
önce (3,929 puan) tarafından
Bazen modum çok düşüyor o zamanlarda hemen kendimi temizliğe veriyorum o zaman enerjim yine yerine geliyor. Bunu da yeni farkettim ☺️ stres atıyorum heralde ☺️
+1 oy
önce (2,672 puan) tarafından
Psikolog bana bir şey önermişti

Gün içinde yapması uygulaması çok basit bir şey belirle çevrendeki herkesten de ona uymasini işte demişti. Örnek sabah uyanır uyanmaz hiçbir işle ilgilenmeden kahvemi içip şarkı dinlemek gibi 5 10 dklik ama uygulaması kolay bir şey

Kendink daha iyi hissetmek için önermedi bunu ama yine de çok basit küçük dokunuşlar , insanim kendine ayırabildigi bi 5 dk çok fazla şey değiştirebilir inan
+1 oy
önce (727 puan) tarafından
Yani ben önce kendimi sinir edecek tüm anıları flaşback geçiyorum güzel bir sinir krizi güzel bir stres sonra o sinirle evi bir güzel temizliğe alıyorum akşamına kuş kadar hafiflemiş bir kadın olarak kahve keyfi yapıyorum :))) biraz hastalıklı bişey ama mükemmel işe yarıyor bende 
önce (2,215 puan) tarafından
Ay bu düşünme işini ben de yapıyorum yalnız değilmişim üzülim mi sevinim mi:) ama düşünmeye başladım mı sonunu alamıyorum en iyisi hepsini gözden geçirip bitirmek :D
önce (727 puan) tarafından
Bende de öyle oluyor genelde 2 saat maksimum yaşadığım kötü anıları haatorlamakla geçiyor :))))
+1 oy
önce (74 puan) tarafından
Uyusam çok iyi hissedeceğim. 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 79 göst.
0 oy
1 cevap 84 göst.
11 Ekim 2024 Diğer kategorisinde ozgecangursoybursa (11,507 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 19 göst.

404,471 soru

12,116,880 cevap

36,462 kullanıcı

...