0 oy
217 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,991 puan) tarafından
Arkadaşım jel tırnak yaptırmış evli bir bayan ayda bi gidip rengi değiştiriyor sordum abdest geçiyormu diye evet dedi kendisi açık bir bayan surekli namaz kılmaktan bahsediyor dua etmekten abdest almaktan bahsediyor bu tırnaklara abdest geçiyor mu sadece merak ettim bizde gusül abdestsiz adım atılmaz mesela eğer bu tirnaklardan abdest geçmiyorsa arkadaşım o sekildemi kendini kandırıyor 

10 Cevaplar

+3 oy
önce (1,495 puan) tarafından
Ya kendini kandırıyor ya da böyle konulara takılmıyor. İkisi de kendi tercihi.
-Reklam-
+2 oy
önce (2,673 puan) tarafından
Tırnak yüzeyine su değmiyorsa abdest geçmez diye biliyorum ki jel tırnakla tırnak yüzeyi kapatılıyor :) oje de bile geçmiyor ki onda da büyük ihtimalle geçmiyordur
+2 oy
önce (5,456 puan) tarafından
Malesef arkadaşınız kendisini kandırıyor kıytırık bir oje bile abdes geçirmezken sen gel jel tırnak yaptır olurmu öyle 
+2 oy
önce (6,423 puan) tarafından
Tabiki de su geçirmez kendini kandırıyor 
+1 oy
önce (2,204 puan) tarafından
Bize Sadece jel tırnağı sorup bilgi edinip kaynakla da destekleyip arkadaşına anlatsan daha hoş olurdu. Yine de bir araştırıp arkadaşınla paylaş
+1 oy
önce (11,173 puan) tarafından
dini konularda çok iyi bilgiye sahip olduğum söylenemez ama su değmiyor oraya, hava geçirmiyor. haliyle de abdest tutmaz
0 oy
önce (1,547 puan) tarafından
Sence bu dediğin mantıklı mı buraya sorana kadar Google a bir sor bakalım. He arkadaşının dedikodusunu yapmak için yazdiysan onu bilemem 
önce (57 puan) tarafından
Bugün ne konu oldu bu tırnak mevzusu
önce (1,547 puan) tarafından
Kendini bilen insanların konu bile etmeyeceği meseleler aslında ama işte naparsin milleti derdi dedikodu olunca :D
Ya ben de merak ettim hani evli kadınlarla sürekli birliktelik hali olunca tabii ki herkes Müslüman olmak zorunda da değil olanı da güzel bir şekilde uyarıp gerisini bırakmak lazım
Bu kadar sert eleştiri ve uzatmanın manası yok tabii ki
0 oy
önce (2,320 puan) tarafından
Tabikide geçirmiyor, asetonla evde silebildiğimiz basit ojeler bile abdest tutmuyor ki. Normal namaz abdestini geçtim ama insanlar gusül almadan nasıl duruyor anlamıyorum
0 oy
önce (2,639 puan) tarafından
Su geçmesi lazım canım gecmiyorsa abdesti kabul olmaz 
0 oy
önce (50,850 puan) tarafından
suan burda da üç genc kiz var tirnaklari protez biri geldi gitti abdest olmuyor dedim biliyorum abla dedi sustum 

abdest olmuyor kendilerini kandiriyorlar

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 39 göst.
0 oy
14 cevap 191 göst.
+1 oy
5 cevap 129 göst.
4 Haziran 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 200 göst.
9 Nisan 2022 Diğer kategorisinde YAVRULARIMM (2,503 puan) tarafından soruldu