0 oy
517 göst.
önce Diğer kategorisinde (181 puan) tarafından
Geçen gün bana resmen kadınsı ihtiyaçların için başka  erkeklere git dedi.sebepde dizi izliyordum ona sinirliydim öpmek istedi izin vermedim .sonra uyumaya gidince böyle dedi

23 Cevaplar

+8 oy
önce (1,556 puan) tarafından
Kendisi başka kadınlara gidecek demek ki, sen onu reddettin o da seni reddedecek başka erkeklere git diyor tövbe yaa bir adamın dili bunu söylemeye nasıl varıyor. Ne kadar kötü bir devirdeyiz...
-Reklam-
+3 oy
önce (6,364 puan) tarafından
Yok artık daha neler nasıl insan namusuna öyle der mi yaa Allah akıl fikir versin inşallah her gün başka ne okuyacam da şaşıracam diye bekliyorum vallahi 
önce (71 puan) tarafından
Bilmiyorum harbiden daha neleri duyucaz
önce (6,364 puan) tarafından
Ağzım açık kaldı vallahi ben utandım okurken
önce (1,872 puan) tarafından
Al benden de o kadar
+3 oy
önce (1,739 puan) tarafından
Tövbe tövbe o nasıl kocaa
+3 oy
önce (3,826 puan) tarafından
Ne yazacağımı bilemedim, umarım bu cümleden sonra yanına gidip yatmamışsınızdır. Evet yatak ayırmayı asla doğru bulmuyorum ama bu başka. Koca olarak yatak ilişkisini veremeyecek, başka birilerine yönlendirecekse aynı yatakta olmanın anlamı yok
+2 oy
önce (46 puan) tarafından
Valizimi alır giderdim. Biraz burnu sürterdi. Ne demek insan mahremine böyle bir söz söyleyebilir mi … 
+2 oy
önce (1,504 puan) tarafından
Seni kızdırmak için dediği belli ama keşke herkes her ağzına geleni diyemese. Onur kırıcı bir söz olmuş. Fakat ben eşime kızgın da olsam bu yaklaşımlarına sert yanıt vermiyorum. Bu eşimin değerini azaltır gözümde. Yani eşime sana kızgınsam seks yok sana kızgın değilsem var demek eşime de bana da ayıp. Onun yerine şu an kızgınım, bence önce bu konuyu çözelim diyorum.
+2 oy
önce (441 puan) tarafından
Benim eşimde birgün cinsellik hayır desem hemen başlıyor iftiralar kafada kurmalar.. Bana resmen acık acık diyo baskasımı var acık acik imâlar yapıyor. Gerçekten yoruldum. Eşim çok terbiyesiz bir insan çok değişti evlenmeden önce böyle değildi. Benim kafada bu evlilik bitti şuan sadece zaman geçiriyorum bir kaç ay sonra boşanıp kendi düzenimi kurmak istiyorum inşallah.. 
önce (11,204 puan) tarafından
Allahım tez vakitte kurtarsın.
önce (441 puan) tarafından
İnşaallah. Sağolun
+2 oy
önce (234 puan) tarafından
Gavatmısın derdim bu ne demek ya 
+1 oy
önce (76 puan) tarafından
Buna tepki verdin mi peki 
+1 oy
önce (1,410 puan) tarafından
Tövbe yarabbim aklı mı yerinde değildi 
+1 oy
önce (513 puan) tarafından
Zina ya teşvik tobe estağfurullah ne demek bu
+1 oy
önce (5,462 puan) tarafından
Çüş be insan nasıl bunu karısına der Allah akıl fikir versin inşallah 
0 oy
önce (2,650 puan) tarafından
Kusura bakma da esin gavat o zaman ******** yani 

Bunu diyen iki gün sonra karisini da satmaya kalkar pislik adam 

İnsan namusuna öyle der mi 
0 oy
önce (11,204 puan) tarafından
terbiyesiz. utanmadan nasıl diyebilmiş. erkekliğine tüküreyim ben onun. 
0 oy
önce (894 puan) tarafından
Daha neler duyscağız. Yok artık. Ağzım açık  kaldı eşinin bu söylediği karşısında. 
0 oy
önce (211 puan) tarafından
Kusura bakma ama.esin tam bir ********
0 oy
önce (1,411 puan) tarafından
Namusuna ikram sunmuş, oda etrafta erkeğim diye gezsin...suratına tokati atsaydın 
0 oy
önce (11,507 puan) tarafından
Ay yarabbiii .tövbe tövbe.
0 oy
önce (1,210 puan) tarafından
Şiddetle bir nebülazatör alıp beynine oksijen gitmesini sağlayınız Aksi takdirde oksijensizlik beyin hasarina sebeb olabilir..
0 oy
önce (701 puan) tarafından
Nasıl insanlar var aklim almıyor insan eşine nasıl der bunu yanlış anlama ama o adamla evli kalman bile sana zarar 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 249 göst.
22 Eylül 2024 Aile kategorisinde Fatmahani (87 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 638 göst.
0 oy
17 cevap 330 göst.
10 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Ocakk (221 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 89 göst.

404,511 soru