+1 oy
256 göst.
önce Diğer kategorisinde (9 puan) tarafından
Arkadaşlar yarın direksiyon sınavım var ne olursunuz dua eder misiniz çok heyecan yapıyorum kimin duası kabul olur belli olmaz inşallah yarın geçerim 

14 Cevaplar

+1 oy
önce (3,823 puan) tarafından
Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Heyecan olmazsa çok rahat kullanırsınız. Komisyon yok gibi düşünün, araba sizin gibi. Zatem park ve L manevra zor gerisini yaparsınız 
önce (9 puan) tarafından
Allah razı olsun canım  inşallah gerçekten çok heyecanlanıyorum hocam da bugün öyle diyor derslerde bu kadar rahatken sınavda seni heyacan bitiriyor ne olur yapma bu kadar güzel kullanırken şu heyecana gerek yok diyor
-Reklam-
+1 oy
önce (509 puan) tarafından
Hayırsıyla geçersin inşallah kaça mal oldu bende istiyorum ehliyet
önce (9 puan) tarafından
Cnm ben 9 bine yazıldım e sınav tekte geçtim ama direksiyon yarın son hakkim
önce (509 puan) tarafından
Sağol canım
+1 oy
önce (6,428 puan) tarafından
Aynı dertten bende muzdaribim inşallah geçeriz ikimizde banada dua edin kızlaarrr ☺️
önce (122,569 puan) tarafından
kursu ara esros onlar soyluyo
Pazartesi günü o zaman
önce (122,569 puan) tarafından
bu aksqmda sorabilirsin
önce (9 puan) tarafından
Cnjm e devlet 5 den sonra ehliyet sürücü belge sorgulama
önce (9 puan) tarafından
Sıfır hata yaptım komisyon çok fenaydı şaşırtmaya çok çalıştı ama dinlemedim
+1 oy
önce (2,248 puan) tarafından
Heyecan yapman çok ama çok normal hiz yapma sakın kalmaya calis baktın iyice Heyecan bastı en sevdiğin bir şarkıyı mırıldanarak sür sinyal verkeyi unutma bir de unutma yokuşta kalkarken direksiyon hocam demişti ki sen ağlayana kadar arabayı ağlat yani yarım debriyaj gazi kökle gitsin bağırt yani ve ehliyeti alınca benim gibi salaklık yapma ara verme trafiğe çık 6 yıldır paslandi ehliyetim cüzdanda herseyi unuttum şuan çok zorlanıyorum 

Allah yardımcın olsun
önce (9 puan) tarafından
Allah razı olsun cnm inşallah bı alsam asla bırakmam rafta cnm ehliyetsiz kullanıyorum market vs gidiyorum  kullanmada sıkıntı yok ama beni bitiren sınav günü heyecani
Sakin ol farzet o insanlar senin tanıdığın bir kaç kişi hep beraber geziyorsunuz keyif almaya bak sınavdayım düşüncesinden cok geziyorum moduna al kendini
önce (9 puan) tarafından
İnşallah o şekilde yapmayı düşünüyorum rabbim yardımcım olsun inslalah
İnşallah cnm inan bana kimse bana destek bile olmadı yazılı sınavı tekte kazandım direksiyon da ikincide ilk de olurdu da rampada kaldım :) şuan eşimin arabasını kullanmaya çalışıyorum herkes sanki kötü bisey yapiyormusum gibi bakıyor hevesimi kırıyorlar
+1 oy
önce (13,185 puan) tarafından
Allah kolaylık versin canim umarım geçersin heyecanını yenmen gerek kolay değil özellikle araç kullanmayı önceden ogrenmediysen
önce (9 puan) tarafından
Saol cnm araç kullanmayı önceden öğrendim derslerdede sorunsuz ama o sınav günü titrio bacak
önce (13,185 puan) tarafından
Heyecanını yenmen lazım son hakkinmis bide inşallah biraz tolere ederler zorlaştı diyorlar ama bilmiyorum bende son hakta geçtim tolere ettiler de öyle tabi ama 5 sene falan oldu ben alalı
önce (9 puan) tarafından
İnşallah cnm hayırlısı insallah
+1 oy
önce (68 puan) tarafından
Allah yar ve yardımcınız olsun.
önce (9 puan) tarafından
Allah razı olsun
+1 oy
önce (9 puan) tarafından
Gectimm Allah hepinizden razı olsun 
+1 oy
önce (59 puan) tarafından
Hayırlısıyla geçersiniz inşallah sınavınızı normal bi eğitim sürüşü gibi düşünerek kullanın arabayı Allah yardımcınız olsun 
+1 oy
önce (1,499 puan) tarafından

Canım Allah kolaylık versin inşallah yağ gibi kaysın gitsin araban<3

+1 oy
önce (5,461 puan) tarafından
Rabim hakında hayırlı olanı nasip etsin inşallah canım❤️
0 oy
önce (3,215 puan) tarafından
İnşallah geçersin kardeşim insallah erkeklerden çok kadın sürücü görmek istiyorum ve çokta hoşuma gidiyor 
0 oy
Kız sen ehliyet sınavına giriyon ben heyecan yapıyorum çok istiyorum bende ya keşke bende girseydim gözün aydın 
Sanada nasip olsun inşallah eğer isteğin varsa hiç bekleme benden sana tavsiye
önce (9 puan) tarafından
Allah'ım nasip etsin cnm inşallah
Çok isterim ama cocukalrimda küçük biraz büyütüp öyle düşündüm ama eşim bnm ehliyet var seninki lzn değil ki diyor
Valla kuzum sadece kocanın ehliyeti ile olmuyor maalesef benimde niyetim yoktu Allah yukarda birgün kızım hasta oldu arabamız kapıda duruyor kocam yok kullanamıyorum ben kızımı götürmek için birilerini arıyorum öyle böyle götürdüm akşam eşim geldi dedim bugün böyle oldu ne bekliyorsun o zaman ehliyet alsana canım sen arabayı zaten ben kullanmıyorum yatıyor kapıda dedi bismillah dedim başladım
Ayy aynı durumu yaşıyormusuz bizimde kapıda araba var eşim 2-3 aydır şehir dışında çocuklarım arada hasta oluyor evde iyileştirmeye çalışıyorum inşallah alırım ya gaza getirme beni kııııız☺️
0 oy
önce (4 puan) tarafından
Canım ehliyet kaydı için biyometrik mi yoksa vesikalık mi cektin bende yazilacagim vesikalık fotom hiç yok vesikalık çekeyim onu vereyim diyorum  biyometrikte berbat cikaryolar ya...
önce (9 puan) tarafından
Biometrik cnm
önce (4 puan) tarafından
Ay oda berbat cikiyo ya yeni kimlik için çekmiştim kızım diyoki anne bu senmisin hiç sana benzemiyor..bende cekmisken vesikalık cskeyim diyorum  kabul olmuyomu
0 oy
önce (2,936 puan) tarafından
İnşallah geçersin canım benim

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 214 göst.
8 Eylül 2023 Diğer kategorisinde uldgdml (509 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 115 göst.
9 Eylül 2023 Diğer kategorisinde zeynepcelik (2,458 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 183 göst.