0 oy
444 göst.
Aile kategorisinde (843 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Ben bugün bebeğimin cinsiyetini öğrendim çokkk mutluyum.ve ilk kez gördüm en son kalp atışını duymuştum 7 haftalıkdı o zamandan beri hep bi aksilik sorun oldu gidemedim bugün ilk kez bebeğimi gördüm <3burda da bu heyecanımı paylaşmak istedim:))

image

<316+3 diye gittim çünkü bana öyle demişlerdi en son gittiğimde sata göre bi hafta gerideydi.17+3 olmuş bnm kızım☺️

15 Cevaplar

0 oy
(843 puan) tarafından

En İyi Cevap
Teyzeleri kızımın adı nasıl sizce Buğlem Yüsra mı yoksa Lavin Duha mı hangisini beğendiniz
(16 puan) tarafından
Sadece buğlem çok hoş:) rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
(2,509 puan) tarafından
Maşallah buğlem yüsra güzel adıyla büyüsün ömrü güzel ve uzun olsun
(843 puan) tarafından
Teşekkür ederim canlar ♥️ Allah'ın izniyle kucağıma alırsam başka çocuk düşünmüyorum o yüzden tek seferde iki sevdiğim isim olsub istedim bnm adım da Betül Büşra bnm adıma da uysun istedim ama kararsız da kaldım:))
-Reklam-
+2 oy
(6,740 puan) tarafından
Maşallah canım sağlıkla sağ salim kucağına alırsın inşallah 
(843 puan) tarafından
Allah razı olsun çokkk teşekkür ederim:) ♥️
+1 oy
(844 puan) tarafından
Sağ salim kucağına al inşallah ❤️ nedir cinsiyeti
(843 puan) tarafından
Kızım olucak Allah'ın izniyle çok teşekkür ederim ♥️☺️
(844 puan) tarafından
Aaaayyyyy ne kadar güzel çok sevindim ❤️
(843 puan) tarafından
Bide bana sor canımm ♥️☺️ geçen bi post vardı hayatınızdaki en mutlu an nedir diye muhtemelen bebeğim doğduğu an olur demiştim cidden şuan böyleyse kucağıma aldığım an dünyalar bedel olur ☺️
(844 puan) tarafından
Evlat bambaşka. Doğduğu andan beri herşeyinle onun oluyorsun bütün hayatın onun üzerine oluyor . Allah'ım isteyen herkese nasip etsin ❤️
+1 oy
(3,288 puan) tarafından

Maşallah canım ilk çocuğun mu 

Bide fark ettiniz mi yakinlarda doguranar hep erkek 13 23 hafta arasindakiler de kız :D

(843 puan) tarafından
Teşekkür ederim ♥️ evet ilk bebeğim.
Ya bugün eşimle bunu konuştuk kızı duyunca anlık bıi yüzü düştü bn sevinçten çığlık attım jsjs sonrasında eve gelirken bundan bahsettik bu sene erkek çok oldu seneye doğanlar hep kız şansına küs ☺️
(3,288 puan) tarafından
Yaa herkesin istedigi Bir cinsiyet var ama bence esin mutlu olmali kız cocugu mutluluktur bende de bir tane var
(843 puan) tarafından
Çok sevicek dünyası o olucak eminim.Kızımız onu değiştirecek fazla erkek erkek biri daha merhametli daha yumuşak biri olucak inşallah inanıyorum buna ♥️
+1 oy
(7,753 puan) tarafından
Maşallah canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah. İlk mi?
(843 puan) tarafından
Hıhı ilk♥️ Heyecanımdan belli oluyor sanırım ilk olduğu ☺️çok teşekkür ederim ♥️
(7,753 puan) tarafından
Evet evet canım bunlar güzel heyecanlar bir an kendi hamileliğim aklıma geldi  :)
Benim de ilk kızım oldu ❤
(843 puan) tarafından
İnanır mısın istemsiz hala kendi kendime gülümserken buluyorum kendimi ☺️
 İçimdeki mutluluğu heyecanı anlatamam Allah isteyen herkese,hak eden herkese nasip etsin inşallah ♥️
+1 oy
(9,491 puan) tarafından
Ultrasona bakarken kız dedim kızmış sanırım ilk çocuk Allah sağ saglim kucağına almayı nasip etsin cnm
(843 puan) tarafından
Başından beri erkek derken iki gündür kız doğdu içime keşke video atabilsem doktorla arsmda geçen konuşmayı☺️iki gündür kız doğdu içime kızmış yavrum☺️ Allah razı olsun çok teşekkür ederim ♥️
+1 oy
(844 puan) tarafından
Maşallah canım allahım sağ salim kucağına almayı nasıp etsin inşallah 
(843 puan) tarafından
Amin inşallah ♥️ Allah razı olsun canım ♥️
+1 oy
(3,383 puan) tarafından
Maşallah canım banada dua eder misin kese var bebek görünmüyor şuan banada dualarında yer verir misin 
(843 puan) tarafından
Tabi ki de ♥️Benim de görünmüyodu bıi hafta gerideydi hatta biliyorum çok zor ama stres yapmamaya çalış.Allah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ♥️
(3,383 puan) tarafından
Amin inşallah canım benim
+1 oy
(1,850 puan) tarafından
Benmde bir kızım var doktor kız deyince buğlem ismini koyacaktim kızımın Beril Erva binada buğlem düşünüyordum eşim begenmemişti ikinci isimde düşüyorduk sonra erkek olduğunu öğrendim 

İçimde kaldı öyle ama buğlem ismi çok güzel 

İsmiyle buyur sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 
(843 puan) tarafından
Benim adım Betül Büşra
Yüsra ismimw uyuyo aynı zamanda inşirah suresi bnm için çok değerli en sevdiğim duadır yeri apayrıdır orda geçer Yüsra.
Buğlem de kız kardeşimin adı Özlem Büşra özlem karışımı bişi olsun onun da kızı olursa eslem olucak dedik jsjs ama Lavin Duha da çok sevdiğim isimler Allah nasip eder kucağıma alırsam başka çocuk düşünmüyorum o yüzden kararsız kaldım.
Teşekkür ederim yorumun için ♥️ Allah senin evlatlarını da sana bağışlasın inşallah ♥️
+1 oy
(2,345 puan) tarafından

Maşallah cnm sag salim kavus inşalalh Kiz bna da :)dua edrmisnz hamilesin kabul olur inşallah 

(843 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim ♥️ tabii ki de ederim Allah öncelikle sana sonra isteyen hak eden herkese nasip etsin anne olmayı inşallah:) ♥️
(2,345 puan) tarafından
Amin inşallah cnm cok sagol
+1 oy
(4,322 puan) tarafından
İnan görmeden bence kız bebek bu dedim sağlıkla dogurmani dilerim
(843 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim ♥️ nasıl anladınız ☺️
(4,322 puan) tarafından
Vllh cnm doğrusunu söylemek gerekirse alakası yoksa bile oğlumun kesesine pek benzemiyor bence kızdır dedim aslında bakınca da içime kız diye de doğdu sağlıkla dogurmani dilerim:)
+1 oy
(943 puan) tarafından
Allah analı babalı büyütsün. Sağ salim kucağına alırsın inşallah prensesini
(843 puan) tarafından
Allah razı olsun ☺️ çokkk teşekkür ederim ♥️
(943 puan) tarafından
Rica ederim :)
+1 oy
(134 puan) tarafından
Allah'ım bağışlasın inşallah benimde 2nci kızım yolda 24 haftalığım benimde riskli çok okuyanlardn dua bekliyorum Rabb'im kimsnnin cefasni boş cikarmsn inşallah
(843 puan) tarafından
Allah razı olsun,aminn..♥️Allah evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin
+1 oy
(4,799 puan) tarafından
Ultrasonda mı buhkem yusra yazıyor O. O
(843 puan) tarafından
Hıhı Buğlem Yüsra ☺️
Doktor kız yada erkek olursa ismi ne olucak diyr sordu bu şekilde bize sürpriz yaptı sağolsun ☺️♥️
+1 oy
(128 puan) tarafından
Selamünaleyküm hayırlı sağlıklı bir evlat olur İnşâAllah.. 

Sağsalim kucağına alırsın İnşâAllah 

Peygamber efendimizin ahlakı ile büyütmeyi nasip etsin rabbim..

Ana babasına vatana millete hayırlı evlat olur İnşâAllah.. 

İslam ilmi yolunda gider İnşâAllah.. 
(843 puan) tarafından
Ve Aleyküm selam ♥️
Çokkk teşekkür ederim duanız için Allah razı olsun ♥️ çok çok amin..♥️

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 1,022 göst.
0 oy
7 cevap 277 göst.
25 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Ozlem.23 (158 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 238 göst.