+2 oy
434 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,488 puan) tarafından
Hastaneye randevular ücretli olacakmış. Bu yüzden aile hekimine gidip sonra hastaneye gidilmesi gerekiyormuş. Yarı yarıya fiyat düşüyormuş o zaman. Zaten sağlık ocakları antibiyotik vs. Gibi önemli ilaçları artık neredeyse yazmayacaklar. Bilmiyorum ne yapacağız. Gereksiz randevu alan hastalar yuzundenmiş. Sizce mantıklı bir karar mı? Siz de duydunuz mu bunu? 

17 Cevaplar

+6 oy
(1,694 puan) tarafından
Ee ekonomist başkanı olan ülkeye bu yakışır. 
-Reklam-
+4 oy
(1,749 puan) tarafından
Artık milletin etini kemiğini yediniz bitirdiniz ilaç alamıyoruz ekmek alamayan insanlar var hâlâ nereden para keseceklerini nereden insandan para çıkaracaklarını şaşirdilar rabbim fırsat vermesin bu pisliklere soygunculara asgari ücrete zam gelecek ama 10 katını milletten alacaklar hastaneye bile artık gidip gelemeyeceksek hiç olmayalım daha iyi kıyamet kopsun daha iyi 
+2 oy
(3,858 puan) tarafından

Bu kaynak nereden valla yalan yok sevinirim 

Geçen gün göz tansiyonum yükselmiş Randavu bulamadım rica etmek için gittim kapının önünde 1 tane hasta yok sekretere Randavu yok ama burdada hasta yok sistemselmi dedim yok hayır öğleye kadar 5 hasta gelmedi dedi 

1 aydır oğluma almaya çalışıyorum yine yok salı gidince rica edicem yine
(2,289 puan) tarafından
Vallahi öyle Büşra abla onlar yüzünden gerçek hastalar madur oluyor yerinde karar olmuş inşallah gerçektir
(1,488 puan) tarafından
Evet bu tarz insanlar var. Ama çözüm bu muydu bilemiyorum.
(3,858 puan) tarafından
Kuzum bizim insanımıza az bile neden derseniz yeni kanun geldi belki korkar yapmazlar diye gidilmeyen Randavu ya 15 gun tekrar alamıyorsun buna rağmen yine aynı şimdi belki para tatlı gelir de gitmeyecekleri randavulari iptal ederler
(1,488 puan) tarafından
Sağlık ocağı yonlendirince bari para almasalar. Zaten her şey ateş pahası.
(3,858 puan) tarafından
Bakalım yakinda çıkar kokusu
+1 oy
(4,064 puan) tarafından
Ben özel hastaneye gidiyorum. Bu millete bu az bile ota bka vergi ücret çok iyi oluyor aynen böyle devam.
+1 oy
(1,489 puan) tarafından
Gelde koyun sürüsüne anlat 
+1 oy
(309 puan) tarafından
Tamam gereksiz randevu alan ya da randevu alıp gitmeyen insan sayısı çok fazla bazen randevu zor buluyoruz ama ücret nedir ya ilaç zor alan insanlar var ne anlamı kaldi devlet hastanesi olmanın o zaman 
+1 oy
(3,383 puan) tarafından
Eski paralı sisteme dönüş yani ben aile hekiminin cozecegi bir şey olsa zaten direk ona gideriz hastanede daha çok sıra oluyor ki aile hekimlerinin çoğunun branşı olmadığı için hastanelerdeyiz yani nasıl para alirizda milleti zora sokariz olmuş bu aile hekimleri sürekli grevde diye susup otursunlar diye yapılmış bir şey bu kesinlikle çok saçma ilaçları ve muayene ücretini zor ödüyoruz ki zaten muayene ücreti alıyor daha ne parası 
0 oy
(3,338 puan) tarafından
İnşallah yalandır ne saçma ya 
(1,488 puan) tarafından
İnşallah ya gerçekten her geçen gün daha da kötü oluyor.
0 oy
(2,884 puan) tarafından
Aile hekimleri 2 gün grev yaptı tüm sistemi şimdi onlara yönelik mi yapmaya çalışıyorlar saçmalığa bak adamlara daha iyi teklifle gidemediniz mi diye bi soruyor insan
(1,488 puan) tarafından
Bu hafta 5 gün daha grev yapacaklar bizim burada. Ama insanların elinden başka bir şey gelmiyor. Kaç yıl okuyorlar. Adamların yazdıkları ilaca bile karisiyorlar. Maaşlarından keseceklermiş. Yazım günah ne hale geldik. İnşallah yalandır. Gerçekten her geçen gün daha kötü oluyor her şey.
(2,284 puan) tarafından
Karismalari daha iyi değil mi gereksiz yere ağrı kesici kullanan çok kişi var,antibiyotiklere hiç deginmiyorum bile . Siz ilaclarin sadece fayda verdiğini mi saniyorsunuz
(2,884 puan) tarafından
Aile hekimlerini kötüler bir şey mi yazmışım ?? Sadece bu uygulama saçma alanı bile olmayan bir konuda ilk aile hekimine gidilmesi kadar saçma bir şey yok bence. Daha farklı çözümler bulunmalıydı yani bazı tür  ilaçları yazamayacak olmaları gayet iyiydi bence
(2,884 puan) tarafından
Benim yazdığım şey gayet açıkken bir de saçma sapan algı yaratmaya çalışmanızda çok garip gerçekten
0 oy
(9,126 puan) tarafından
Saçmalığa bak ülkenin geldiği hale bak ya millet ilaçları ödeyemiyor birde bumu cikti
(1,488 puan) tarafından
Evet ya ilaçlar pahalı zaten. Umarım gerçek değildir.
(4,728 puan) tarafından
Aaaaaa şaşırdık mi tabiki hayır
0 oy
(664 puan) tarafından
O kadarda değil yaa yalan olabilir bence
(1,488 puan) tarafından
İnşallah yalandır
0 oy
(2,289 puan) tarafından
Vala bence daha iyi çünkü eşim sağlıkçı kendisi söylüyor beş gün kabız olan bile neden kabız oluyorum diye hastaneye geliyorlar mış hatta öyle ki devamlı bir amca teyze her akşam serum almak için geliyorlar nedeni ise kendilerini halsiz hissettikleri içinmiş bide hastaların çoğu bizi yeşil alana vermeyin sarı alana verin ki serum iğne versinler bize diyorlar mış 
(1,988 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Aynen yengemde hemşire koyden gelenler bile ayak üstü uğrayıp geçiyorlar sürekli hastaneye diyordu hastalık hastası olmuş herkes
(2,289 puan) tarafından
İşte böyleleri yüzünden gerçek hastalar madur oluyor bence yerinde bir karar olmuş
(1,988 puan) tarafından
Aynen ben randevu bulamıyorum 2 senedir tahlili yaptırcam yok koydeyim ilçede yok ...çocuğuma KBB 3 ayda zor buldum Allah bize yardım etsin çok zor
(2,289 puan) tarafından
Amin amin amin kardeşim benim cidden bu duruma el atmak şart oldu
0 oy
(338 puan) tarafından
Kaynağınız nedir hanfendi ?
(338 puan) tarafından
Intgrammi peki .
(1,488 puan) tarafından
Instagram olması ne fark ediyor Allah aşkına. İyi misin sen? Bı bak söyleyen kişi kim?
0 oy
(309 puan) tarafından
Ne kadar saçma olamaz direk özele gidelim devletede para odeyeceksek parası olmayan insanlar ne olacak acaba ne duruma düştük. Allagim ya
0 oy
(728 puan) tarafından
Ülke yasanilacak durumda değil artik diyebileceğim tek şey bu
0 oy
(4,834 puan) tarafından
Onu öğreniriz de 5 gün greve gireceklermiş galiba 
0 oy
(122,850 puan) tarafından
belcimada yiardir sjstem bu gayette guzel aile dr uygun gormedikce hastaneye gidilmiyo aile dr gastaneye yonlendirirse gidiluyi miss gibi sistem 
(1,488 puan) tarafından
Ben ilk aile hekimine giderim. Ama aile hekimi genelde hastaneye yönlendiriyor zaten. 4 ay önce sağlık ocağı bebeğime yanlış antibiyotik verdi Allah'tan çocuk doktoruna da götürdüm iki gün sonra da bir sıkıntı yaşamadık. Sağlık ocağındaki doktorlar çokta iyi değiller.
(122,850 puan) tarafından
saglik ocagi dr antibiyotik yazmiyo genelde cok iyi bi sistem bu sayede cerrahlar rahat bi mefes alabilecekler ben destekliyorum

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 149 göst.
0 oy
7 cevap 103 göst.
27 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Gizemmmm (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 63 göst.
11 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Gamzeakarsu (1,027 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 6,968 göst.
17 Eylül 2019 Diğer kategorisinde 2prensannesi (11 puan) tarafından soruldu