Kizlar ya bana biraz destek olsaniza ben buraz kotuyum de sabaha karsi bi ruya gordum bi kardasim var 22 yasinda onunla ilgili annem kardesinin nikahina hazirlan diye mesaj atmis ruyamda bende her zamanki gibi saka yapiyo diye ciddiye almamisim o da bi daha konusunu acmamis hic aradan gunler gecmis ben annemlere kalmaya gitmisim valiz valiz cocukla ustumuzu basimizi degismisiz ev haline girmisiz bi de cocuk odasina giriyorum ki orda 2 baza var kardesim birinde yatiyo digerinde de bi kiz uyuyolar bu ne noluyo kim bu kiz diye annemle babama kiziyorum kizdigim nokta da eve gelin gelmis bi arayip da bu hal var basimizda dememissiniz ben yabanci miyim diye sinirlenip anneme babama kiziyorum esimi ariyorum gel beni gotur ben bu evde yabanciyim diyorum esimde isteymis anahtarim da yok nasil gelcen bekle aksam aliyim diyo yok diyorum komsulara gider otururum diyorum sacim basim bile acik o halde cikacam kardesim uyaniyo ona kiziyorum bana bu zamana kadar niye soylemedin boyle bisey gizlenir mi diyorum cebimde 400 tl para varmis onu birakiyorum bunu taki mi sayarsiniz ne sayarsaniz sayin ben gidecem sildim sizi diyorum gelin kalkip geliyo bu sefer diyorum ki kizin sucu yok ona yansitma diyorum ama sinirliyim ya kiz hissediyo bu sefer o da triplere giriyo kendi kendine sonra esim isten geldi uyandim
Kardesimi aradim anlattim tam analttigin gibi bi kizla konustum 2 gun ama devami gelmedi ama ben gidiyorum dedi eskisehire tasiniyomus is bulmus ev tutmus kendine duzen kurcakmis zaten dukkanda kaliyodu eve hic ugramiyodu yasi kucuk daha olgunlasmadi duzen kurcam hayat kurcam diye gidip iyice yoldan cikacak diye korkuyorum kizdim koca ankarada is kalmadi eskisehire gidiyosun ev tutuyosun su bu madem oyle niyetin vardi kendi duzenini kurmak istiyodun evlenseydin dedim bi dunya kizdim valla annemi aradim ona da kizdim cocuk olgunlassin diye bekledikce cocuklasiyp git gide diye napiyim dinlemiyoki diyo
Zaten cocuk aksam yok hasta olcam yjk atesim cikti diye beni supheye dusurdu gece surekli uyanim kontrol ettim duzgun uyuyamadim bi de hasta olcam yarin onun gerginligi var fazla tepki mi verdim bilmiyorum aman kizlar ya kafam kazan gibi oldu