0 oy
75 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (563 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar ilk doğumum sezeryan oldu şimdi Allah nasip ederse ikinci bebeğime hamileyim Mart ayında ilk kızım 3 yaşına girecek doğumda Mayıs'ta gözüküyor yani tam 3 sene olmuş olacak normal doğum yapmak istesem öyle bi şansım var mı işte bana olmaz dikişlerin yırtılır senin için tehliklei diyorlar daha doktorum ile konuşmadım tabi daha çok erken de öyle bi ihtimal var mı tecrübelerinizi bekliyorum ❤️

4 Cevaplar

+1 oy
(15 puan) tarafından
2 seneden sonra yapıyorlar rahatlıkla ben burada 16 ay sonra yapan bile okudum kesinlikle doğru doktoru bulmak mesele instagramdan veya netten ssvd destekleyen doktorları bulup gitmelisiniz ben de 2.denemek istedim ama 2.bebeğimde kilolu olduğu için olamadı eğer bebek kilolu değilse veye başka bir risk yoksa yaptırıyorlar sonuç ne olursa olsun denemenizi tavsiye ederim  kocakarı laflarına kulak asmayın 
-Reklam-
0 oy
(847 puan) tarafından
2 sene geçmiş olması yetiyor diye biliyorum ben kendi doktorumla bu durumu konuştum bende sezeryanlıyım zorunlu sezeryan olduğum için normal doğumu da denemek istediğim için doktorum detaylı bir konuşma yaptık en az 2 sene geçmiş olması normal doğum için ideal ve denenebilir tsbi bebeğin durumu da önemli burda demişti bana hayırlısı olsun sizin adınıza inşallah yanlız devlette ssvd yapmıyorlar maalesef bende özeldeki doktorumla yapacağım inşallah bir kaç sene sonra 
(563 puan) tarafından
Özele gidiyorum bende. Sezeryan doğumum deneyimim zor geçti normal doğum nasıl acaba onu merak ediyorum aslında doğumdan çok korkuyorum
(847 puan) tarafından
Ben hiç korkmuyordum Allah biliyorya hep normal istedim ama olmadı inşallah ikinci bir bebeğim olursa normal olucak
0 oy
(1,749 puan) tarafından

Ay kız sen boyle diyince alttakiler de böyle yazında bende bir heveslendim şimdi benim ilk kızım oldu bir ay sonra vefat etti o sezeryan oldu ikinci kızıma hamile kaldım şükür doğum yaptım şuan 3 yaşında ben şuan 7 aylik hamileyim zor oldugunu biliyorum ama bende istiyorum ama çok korkuyorumda dikişlerimden dolayı ama onuda tatmak isterim açıkçası bilemedim şimdi :D

(563 puan) tarafından
Yaa canımsın bende sezeryandan korkuyorum kötü deneyim olunca bilemiyorum rabbim hakkimizda hayırlısını nasip etsin sağ Salim kucağıniza alalım insallah
(1,749 puan) tarafından
Amin amin inşallah canım
0 oy
(3,360 puan) tarafından
Ben yaptım İlk kızım sezaryen ikincisi normal araları 3 yaş bile değil. 2 sene 9 ay var iki dogumum arasında 
(15 puan) tarafından
Maşallah tebrik ederim hangi hastane doktor paylaşırsanız belki insanlara faydası olur

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 200 göst.
0 oy
3 cevap 62 göst.
20 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Hande.1128 (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 38 göst.
0 oy
10 cevap 129 göst.
18 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Kizannesiyim (298 puan) tarafından soruldu

405,625 soru