0 oy
212 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (589 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar sezeryan doğum yaptım çok kötü deneyimim oldu normal doğum nasıl tabikide hiç bi doğum kolay değildir zordur şimdi 2.bebegime hamileyim doğumdan korkuyorum:( normal doğum deneyimlerinizi yazar mısınız 

9 Cevaplar

+1 oy
(9,823 puan) tarafından
Herkesin hikâyesi farklı ben sana kendi normal doğum hikayemi yazsam korkarsın ama bazilarida çok rahat normal doğum yapmış sezeryanda öyle eşimin kuzeni sezeryanla 4 doğum yaptı o kdr rahat ki diyo herkesin acı eşigi farklı 
(9,823 puan) tarafından
Beni sanki parça parça etimi dogrudilar o kdr zordu ki aklımı kaybetmeme az kalmıştı ve 12 saat boyunca çektim detaylı yazsam arkadaş sezeryani ister:))
(3,339 puan) tarafından
:D çok geçmiş olsun şimdi iyisindir inşallah :)
(9,823 puan) tarafından
Geçti cnm 8 buçuk yaşına geldi kızım:) teşekkür ederim ♥️
(3,339 puan) tarafından
Ooo baya olmuş
(9,823 puan) tarafından
Acısı ilk gün ki gibi aklımda haahaa
-Reklam-
0 oy
(3,339 puan) tarafından
İki doğumumda da 15 dk sonra yatağıma geldim çok acı verici bır 15 dk ama sonrasında o kadar acı hissetmedim diyeceklerim bu kadar :D 

Hemşire dedi yanımdaki refakatcimden dolayı (aniden doğum olunca yanımda o vardı refakatçim olmak zorunda kaldı) sen bunu niye getirdin yanında sen zaten kendine yetiyon :D :D
0 oy
(1,111 puan) tarafından
Ben anlatmayayım en iyisi hamile olanlar vardır korkutmak istemem:) 
0 oy
(127,198 puan) tarafından
epudural yaptir agrisiz sancisiz miiss gibi normal dogum yap 
(3,271 puan) tarafından
Kız 5 cm açıklığa kadar sabrettim sanciya da sonra artık geberiyorum sandım ve epidural yaptirttim ama uyusmadjm yarım saat sonra tekrar uyusturdular:(((
(127,198 puan) tarafından
acilman hizlanmamis yavas ilerlemis
(3,271 puan) tarafından
10 cm açıklık epiduralden 4 saat sonra oldu. Ama bebekte bir 4 saat sonra doğdu. Yani doğum kanalından bir türlü çıkamadı
0 oy
tarafından
Herkesinki farklı tabi..ama ben cok cok kolay dogum yapaanlardanim .. rüya gibiydi ..

İlk dogumumdu hattta ...cok garip ama bebegim dogarken hic aci çekmedim 
(19,380 puan) tarafından
Benim iki dogumumda da dikiş olmadı evet. Ama nerden bildin bunu
(349 puan) tarafından
Bilmiyorum sordum. Yorumlu diğer soruyu @sekerkiz06 a sormuştum. Sizin cevabınızdan da epidural kesi ve yırtılma olmaması için kullanılabilir diye yorumluyorum. Anca o şekilde ıkınci cocuk düşünebilirm :D
(19,380 puan) tarafından
2. Doğumda epidural almadım ben. Onda da yırtılma kesi olmadı. Ben ikisinde de kesi olmaması için hamlieyken perine masajı yaptım. Sen de araştır gerekirse
tarafından
Perine masaji bende yaptım ama 2 kere falan sjsjsj..sonra biraktim ama yapsaymisim keske ..dikisim oldu canim az oldu ama ..2 taneydi galiba
(19,380 puan) tarafından
Belki daha fazla yapsan daha az olurdu bilemiyorum inan ki..dediğim.gibi. Bı de çocuğun kilosu falan da etkilidir elbette. Tontik bı bebek değildi benim bebisler
0 oy
(14,731 puan) tarafından
İlkinde deneyimsizlik felan erken gittim hastaneye o yüzden perişan oldum ikincide 10 bilemedin 15 dk sürmedi doğurmam hemen odaya çıktım :D ama acı olarak ikisi de normaldi çok birşey hissetmedim 
0 oy
(336 puan) tarafından
İkinci dogum daha kısa sürüyor ilkine göre , ilkinde 2 gun sanci çektim ikincide 5 saatte bitti çöl şükür. 
0 oy
(418 puan) tarafından
Benim bebeğimin nabzı düşmeye başladığı için ben fazla müdahale edilerek doğurdum o yüzden çok kötüydü hiç anlatmayayım
0 oy
(13,535 puan) tarafından
Normal doğum da zor canım ama sonrası çok basit hele bebege tek başına bakacaksın. Sezeryanda bi süre eğilip bebeği kendin alamiyormussun gibi şeyler duydum ama normal doğumda hiç sorun yaşamıyorsun dikis elbette zorluyor ama bebege gül gibi bakaniliyorsun 

Kimsenin doğum hikayesini dinleme kendini korkutma lütfen ben çok zorlandım ama hiç korkmadım hep gülerek anlatırım 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 134 göst.
0 oy
1 cevap 43 göst.
0 oy
1 cevap 37 göst.
26 Eylül 2024 Diğer kategorisinde fulankisi (228 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 44 göst.

407,873 soru

12,245,534 cevap