0 oy
109 göst.
Diğer kategorisinde (1,691 puan) tarafından
Küvette aldım. Acaba elimde mi yıkasam kararsız kaldım. Su falan ağzına kaçar diye korkuyorum tabi. 

10 Cevaplar

0 oy
(24 puan) tarafından
Cnm küçük olduğu için biri sana yardım etsin.bebek kuvvetinde yıka ele canı incinir falan diye düşünüyorum.
-Reklam-
0 oy
(6,741 puan) tarafından
Filesi varsa güzelce tak yavrunu yatır üstüne yavaş yavaş dikkatli bir şekilde suyunu dök 
(122,853 puan) tarafından
3 gunlukdu baby boyum filede yoktu tek basima yikadim ama nasil yikamakdi aglama aglaya ☹️

post sahibi gurbetteysem kimsen yoksa ilk banyo en zor ve anne icin en duygusal olani ama oldugun sehri yaz belki burdan biri vardir gelir sana yardima
0 oy
(11,201 puan) tarafından
Ben hep kendim yıkadım kolaycana küvete file aldın mı o kolaylık sağlıyor
0 oy
(9,608 puan) tarafından
Video aç izle faydalı olur
0 oy
(338 puan) tarafından
Youtbebden izle faydasını görürsün. 
0 oy
(348 puan) tarafından
Valla kızım 2300 kiloydu küvete koyup tek yıkıyordum yıkıyabilorsin yani canım 
0 oy
(2,783 puan) tarafından
Birisinin yardimiyla yap canım 

Tek yapma ne olur ne olmaz
0 oy
(959 puan) tarafından
Küvetin filesi varsa rahat yıkarsın canım yatır yavaş yavaş yıka başını yıkarken kulaklarını elinle kapat öyle su dök kulaklarına kaçmasın sızlar yoksa 
0 oy
(9,987 puan) tarafından
Yakın olsak gelir yikardim. Benim oğullarımin ilk banyosunu annem yaptırdi ben sezeryanliyim diye. Bende yardım ettim çok güzel bebek yıkamak. Annem leğenin içinde yikardi üstünden cikaridigi elbiseleri altına koyar ıslatır onların üstüne yatırır bir eli hep basının altında olur.o eski yöntem şimdi bebek fileleri var tak kuvetine hafif hafif elinle yıka miss kokar o şimdi zaten 
0 oy
(3,461 puan) tarafından
Küvet için file var canım onu alıp tak bebeğini de üzerine koy korkma düşmez. Sadece kulaklarına sür girmesin ona dikkat et. Yıkarsın hiç korkma YouTube de videolar var 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 703 göst.
1 Mart 2020 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 163 göst.
11 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Nisan KC (4,098 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 241 göst.
18 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Yarensu (4 puan) tarafından soruldu

405,623 soru

12,153,191 cevap