Kızlar selamünaleyküm üç yaşında kızım var bundan iki hafta önce hastaneye götürdüm geçmeyen öksürük ve burun akıntısı vardı antibiyotik verdi gönderdi antibiyotik kullandık aradan biraz zaman geçti sonra ağzının beş yerinde af çıktı hatta en büyüğü de tam bademcinin üstünde ben de tedirgin oldum yemek yiymediği için sağlık ocağına götürdüm Sağlık ocağındaki doktor dedi kiaf dediğin yanak da dudakta olur ama dedi bununki direk bademcik üstünde bu beni tedirgin etti pazartesi veya salıya kadar geçmezse büyük hastaneye götür dedi ben de bilenleriniz bilir Göztepe Şehir Hastanesi’ne randevu aldım bugünden için havada yağmurlu olduğu için eşim bizi götürecekti neyse ben sabah kalktım Eşim başladı işte sen çok abartiyorsun sürekli hastaneye götürüyorsun sürekli ilaç alıyorsun işte çocuğun sağlığını etkiliyorsun oraya da gitsen kan alacak burada daruleceze var oraya götür randevuyu geri iptal etti şimdi de kızım yine başladı öksürmeye Yani bademcik mi şişti farklı bir durum mu var yani bir anne olarak tedirgin olmam çok normal değil mi yani abartı mı bu yaptığım