+1 oy
60 göst.
Diğer kategorisinde (940 puan) tarafından
Kızlar selamünaleyküm üç yaşında kızım var bundan iki hafta önce hastaneye götürdüm geçmeyen öksürük ve burun akıntısı vardı antibiyotik verdi gönderdi antibiyotik kullandık aradan biraz zaman geçti sonra ağzının beş yerinde af çıktı hatta en büyüğü de tam bademcinin üstünde ben de tedirgin oldum yemek yiymediği için sağlık ocağına götürdüm Sağlık ocağındaki doktor dedi kiaf dediğin yanak da dudakta olur ama dedi bununki direk bademcik üstünde bu beni tedirgin etti pazartesi veya salıya kadar geçmezse büyük hastaneye götür dedi ben de bilenleriniz bilir Göztepe Şehir Hastanesi’ne randevu aldım bugünden için havada yağmurlu olduğu için eşim bizi götürecekti neyse ben sabah kalktım  Eşim başladı işte sen çok abartiyorsun sürekli hastaneye götürüyorsun sürekli ilaç alıyorsun işte çocuğun sağlığını etkiliyorsun oraya da gitsen kan alacak burada daruleceze var oraya götür randevuyu geri iptal etti şimdi de kızım yine başladı öksürmeye Yani bademcik mi şişti farklı bir durum mu var yani bir anne olarak tedirgin olmam çok normal değil mi yani abartı mı bu yaptığım

3 Cevaplar

+1 oy
(876 puan) tarafından
Biz anneler çocuğumuz da olan herşeyi hissederiz bakışından Bişeyler ters gidiyor diyebiliriz ama babalar bunu nedensizce abartıyoruz sanıyor bişey olmasa bile içinin rahat etmesi önemli ve abartı değil bence kızım 3 gündür düzgün uyumuyor diye dün akşam doktorunu aradım ve kocam bunun için aranır mı dedi ve doktorla konuştuğumda diş sancısı olabilir idrar yolu enfeksiyonu olabilir getir bakalım dedi kocama kalsa bir hafta daha böyleydik 
-Reklam-
+1 oy
(1,375 puan) tarafından
Eşimde Çok abartiyorsun sürekli ilaç adlı şiirini okudukdan 

Sonra bak iyi oldu giddiğimjz adlı hikâyesini okur
0 oy
(535 puan) tarafından
Yoo çok haklısın bende öyleyim eşimin geçer bişeyi yok dediği çocuğuma yatış verilmişti. Kusuyordu ishal olmuştu iki kere hastaneye götürdüm iğne oldu düzelmedi bide üstüne çocuğum sürekli uyuyordu. Eşime dedim bu normal değil hiç böyle uyumazdı. Eşim geçer dedi ben inatlaştım götürdüm çocuğun değerleri düşmüş acile yönlendirdiler yatış için serum iğne anca düzeldi.

Kocalara kalsa hemen geçer geçer. Sen bildiğini yap aklına kötü getirme ama götür doktora geçmiş olsun 

İlgili sorular

+1 oy
48 cevap 2,012 göst.
0 oy
6 cevap 443 göst.
2 Mart 2023 Diğer kategorisinde Ahsen61 (237 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 359 göst.
26 Aralık 2021 Diğer kategorisinde ❤Hanifela ❤ (4,725 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 92 göst.
8 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 3370 (135 puan) tarafından soruldu

405,737 soru

12,158,929 cevap

36,600 kullanıcı

...