0 oy
159 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (345 puan) tarafından
Kızlar size bir soru sorucam ne 4 sene önce kimyasal gebelik geçirdim ardından elhamdülillah iki kızım oldu ama aklıma geldi de çünkü kimyasal ya ama bebekti sonuçta ben onu öbür dünya da görebilecek miyim çok merak ediyorum 

7 Cevaplar

+1 oy
(169 puan) tarafından
Yani eğer yanlış bilmiyorsam kimyasal gebelikte bebek oluşmuyor kanda beta değeri yükseliyor ama ortada bebek olmuyor doktorum bana öyle demişti
(1,122 puan) tarafından
Evet aynısını yaşadım banda öyle demişti Dr .1 yıl önce geçirdim sonra ikiz gebelik oldu biri sekiz haftalıkken kalbi durmuştu
-Reklam-
0 oy
(3,383 puan) tarafından
Canım gebelik sayılmıyor bile düşük te sayilmiyor bebek oluşmuyor çünkü bende yaşadım doktor bebek oluşmuyor dedi 
(345 puan) tarafından
Teşekkür ederim sağolun
0 oy
(2,428 puan) tarafından
Kimyasalda bebek olmuyor sanırım.. vücut kendini hamile sanıyor bütün belirtiler oluyor ama kesede bebek olmuyor diye biliyorum 
0 oy
(610 puan) tarafından
Sağlıksız yumurtayla spermin birleşmesiyle oluyor zaten kimyasal gebelik bebek oluşmuyor yani.. 2 düşükten sonra bende yaşadım kimyasal
0 oy
(11,659 puan) tarafından
Canım kimyasalda bebek yok içinde.ve ruh ta bildigm kadarı ile kalp atımı başladıktan 40 gün sonra ufleniyor.
0 oy
(2,851 puan) tarafından
Bende bunu merak ediyordum dün hocama sordum... Kürtaj  ve düşük yaptım 3ay ararla dedi uzuvları belli degilse o bebek hükmün de olmuyor.
0 oy
(627 puan) tarafından
Kalp atimi hissedilen her canli bence ruhu üflenmis oluyor kimyalsal gebelikte kalp atimi fuydunuz mu bilmiyorum ama duyduydaniz bnce gorebilirsiniz bnede 4 bucuk aylik bebegimi kaybetmistim hep aklimdadir 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 244 göst.
27 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Kimenebenden (149 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 104 göst.
30 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 250121u (91 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 87 göst.
19 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Kimenebenden (149 puan) tarafından soruldu

405,631 soru

12,153,533 cevap

36,579 kullanıcı

...