0 oy
257 göst.
Diğer kategorisinde (309 puan) tarafından
İyi akşamlar güzel anneler yaklaşık 1 yıl önce spiral taktırmıştim ama hiç kontrole gitmedim yarın gidecem bide spiral takarken doktor bı kaç ay sonra mutlaka smear testi yap dedi sağlık ocağında 30 yaş altı yapmıyorlardi devlette yaparlar mı bilginiz var mı, ağrı olur mu yaparken? Çok yoğun enfeksiyonum var bide ayıp olacak ama bende çok uzun süredir cinsel isteksizlik var kadın doğum doktoruna söylesem mi acaba ilaç mı verir bilgisi olan var mı? Bide spiral muanesi alttan mi yada karın ultrasonundan mi yapılıyor 

7 Cevaplar

0 oy
(4,321 puan) tarafından
Spiral kontrolü alltan yapılıyor devlet yapıyor bu arada galiba ketem diye 
(309 puan) tarafından
Teşekkür ederim peki ağrı oluyor mu spiral kontrolu ve smear testinde
(194 puan) tarafından
Ağrı olmuyor hem karından hem alttan baktılar bana
(4,321 puan) tarafından
Ben smear cektirmedim hiç 23 yaşındayim cnm ama spiral kontrolü acımadı hiç
(309 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım saolasin
-Reklam-
0 oy
(4,728 puan) tarafından
Birincisi smer testi devlette yapılıyor çok acılı bir işlem değil sadece rahimden sıvı alınıyor diş fırçası gibi birşeyle ikinci soruna gelecek olursak onu bilemiycem canım ama illaki verdir bı tedavisi 
(309 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım saolasin
0 oy
(11,564 puan) tarafından
smear testi yaparlar  

isteksizliği de söyle mutlaka, aynı buraya yazdığın gibi
(309 puan) tarafından
Postun altına biri yazmış ama doktor bunla ilgili hap vermiş diye
(316 puan) tarafından
Çok çok tessekur ederim sana bebegeime süt sagsk biberon versem meme red yazmam demii 1gun ozm bende giderim kadın doktora ama pompada sadece 30ml bazende 60 ml gelyor yetmez :( toplamam lazım ozm önce
(309 puan) tarafından
Benim çocuklarım ilk çocuğum biberon verince meme emmedi ama diğer çocuğum hem biberon hemde emiyordu göğsümü her bebek farklıdır hastane çok mu uzak sana nerde oturuyorsun canm hangi şehirde
önce (316 puan) tarafından
Benimde ilkim biberon almadı 2 ci emmiyor şuan denedim iyi gidiyor inshallah yane burda kan falan vere bilirzin ama heralde adı suruntu test yapmıyorlar burda ve smear test yapmıyorlar binkere gıdım test yapsınlar sonra heralde 2gun sıcak yerde kaliyor ozaman bilirler mantarlı hastalikmi vs o bizde yok 1saat yollculuk bebeğimle korkuyorum gitmeyi  ve burda çok akraba falan var gitmek istemiyorum aslında ama mecbur gitmem gerej
önce (309 puan) tarafından
Anladım canım sağlık ocakları da yapıyor eğer yaşın 30 ve üstüyse bebekle zor olur dediğin gibi
0 oy
(3,024 puan) tarafından
Bende bugün spiral için gittim haftaya gel takacam dedi ve ayrıca isteksizliği de sordum kadın bana doğumdan sonra olabiliyor dedi bana antibiyotik fitil verdi isteksizlik içinde hap yazacam ama antibiyotik kullanacaksın ağır gelir haftaya yazacakmis
(309 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim bende söyleyecem inşallah
(316 puan) tarafından
Hangi ilaç bu canim
0 oy
(4,059 puan) tarafından
Bende 3 ay önce spiral taktirdim smear testini doktor aldi sonradan uğrasmamak için 
(309 puan) tarafından
Anladım canım spiral takılırken alınmaz mı acaba
(4,059 puan) tarafından
Aliniyo benim öyle alındı
(309 puan) tarafından
Teşekkür ederim sağolun
0 oy
(3,383 puan) tarafından
Smear testini yapıyor devlet 25 yaşından itibaren hiç bir şey yok spirali kontrol ederken kulak çöpüne benzeyen bir pamukla örnek alıyor içerden hiç hissetmiyorsun sıkıntılarını da doktora söyleyebilirsin spiral alttan yapıyor 
(309 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim çok aydınlatıcı bir cevap oldu peki spiral kontrolü acıtır mı iki normal doğum bir sezeryan doğum yaptım ama hala Alttan muanede çok korkuyorum kendimi çok kasıyorum
(3,383 puan) tarafından
Yok hiç acitmiyor 5 saniyede kontrol ediyor zaten acı yok yani
(309 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(7 puan) tarafından
Spiral kontrolü alttan oluyor diyenler var da, ben kaç kere gittim ultrasonla baktı yerinde dedi yani alttan bakılmıyor diye biliyrm.
(194 puan) tarafından
Kaymış olmasından suphelenince alttan bakiyolar yerinde gorunuyosa bakmiyolar
(309 puan) tarafından
Bende şaşırdım ya alttan muaneden de korkuyorum yarın görecez bakalım

İlgili sorular

0 oy
62 cevap 1,400 göst.
27 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Ayferkarabacak (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 123 göst.
17 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Starlice34 (62 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 73 göst.
22 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pakize333 (2,284 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 194 göst.
18 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Baharr23 (46 puan) tarafından soruldu

405,616 soru

12,153,054 cevap

36,576 kullanıcı

...