0 oy
177 göst.
Aile kategorisinde tarafından

Ya en komik olmayabilir ama az önce tursil sorusunu görünce aklıma düştü gülmeye başladım size de sormak istedim sizin en komik anınız nedir eşinizle 

Bizimki eşimin alerji olmasıydı hahajaj

Evlendik evleneli persil tursil kullanıyordum kızlar ben sonra bu boykot falan olunca ben abc mor paket tursil aldım yıkadım bi güzel adamın kıyafetleri bir de kurban bayramı sabahı öğlene doğru eşim kaşınmaya başladı bi baktım kıyafet gelen yerler hep kırmızı nokta nokta olmuş ilk korktum sonra ne slerji etti acaba falan diye düşünüyoruz sonra kıyafet olmayan yerlerde bişey olmadığını farkettik neyse hastaneye gitti en son dayanamadı kaşınmaktan serum falan biraz azaldı tam geçmedi ama sonra tekrar doktora gitti ilaç aldı geçti gitti neyse biz tursilden olduğuna emin olduk kendimizce neyse bunu kullanmayayım dedim daha sonra bingo aldım ama lavantalı falan değildi ya eminim tekrar eşimde aynı durum oldu bu sefer kızmaya başladı tabi o ilaçları tekrar kullandı geçirdi şimdi alışverişe gidince eli hemen tursile gidiyor kendi seçip alıyor :)

4 Cevaplar

0 oy
(840 puan) tarafından
Bizim eşimle en komik anımız memlekete gitmiştik oraya taşınmıştık 2 sene önce neyse bende bir yerden başka bir yere yürümeyi çok severim eşimde benimle yürümeyi sever yol boyu konuşuruz neyse yürüyoruz eşim de bana artistlik yapıyor şakasına yolda minik bir kaldırım varmış görmedi tekledi düşecekti düşmedi ama ben yol boyu yarıla yarıla güldüm hala hatırlayınca kahkahayı basarım aşırı komikti 
(840 puan) tarafından
Biz sumo güreşi falan yapıyoruz arada o da komiğime gidiyor iki gıdıklayınca gücü gidiyor Bi güzel dayak yiyor sonra kendine yediremiyor bir daha diyor güzel eğlenceli bir ilişkimiz var Allaha şükür
tarafından
Ay ev içi ilişkilerimiz benziyor herhalde bizim Allah daha çok mutluluk versin canım bizde de o güreş sık oluyor ya çocuklarda katılıyor bazen hatta bir kere eşim karşısında benim olduğumu unutup gaza geldi sert bir yumrukla kemiklerimi eğmişti resmen koluma vurdu ama bütün vücudum ağrıdı hahaha sonra tabi ya özür dilerim bir an gaza geldim diyerek özür diledi :)
(840 puan) tarafından
Ahahaha benimki yarınlar yokmuş gibi odanım bir köşesinden yatağa fırlattı sonra canın acıdı mı özür dilerim gaza geldim bir an dedi bende yastıkla vurup düşmanını sallar gibi sallanır mı insan köpek deyip girişmiştim ev hallerimiz baya benziyor eşler hödük olunca tabi ahahahaha Allah mutluluğunuzu daim etsin bizim kız 1 yaşında olduğu için çok katılamıyor ama eşim şakayla vurmaya kalktı mı bekliyor eşim uzanınca gözüne şaplağı yapıştırıyor ahajajaja
tarafından
Bizimkinin biri 3 diğeri 1 yaşında 3 yaşında olan bazen ciddiye alabiliyor kavga ediyoruz sanıyor herhalde o yüzden bu aralar sadece el şakası yapıyoruz ya :) bsxdnde gelip kulağıma anne babamı dövelim mi diyor :)
(840 puan) tarafından
Ne güzel valla ya bizim kız da hemen ciddi sanıp ağlamaklı oluyor o an eşimin elini benden çekmeye çalışıyor o yüzden yanında çok şey yapmıyoruz bizim en çok dalaştığımız zamanlar evliliğin ilk senesiydi ya yapmadığımız şey kalmıyordu şimdi çocuk var uyurken de dalaşamıyoruz  aman uyanır diye
-Reklam-
0 oy
(2,180 puan) tarafından
Jsjsjsjsjs  yazık olmuş kiz adama 
tarafından
Bi an aklıma geldi ya ama şimdi ki halini bir görsen markete girince ilk tırsile koşuyor bi ara çocukların sabun tozuna göz dikti hatta benimkileri de onla yıka diye uylugordu hahaha
0 oy
(75 puan) tarafından
Evlendik yaşayacağımız şehire gittik ikinci gün falan kolileri açıyoruz evi yerleştiriyoruz benim boy kısa ben gittim boş odada kutuların arasına saklandım bu geldi oda oda aradı aşağı indi pencereden baktım yana yakıla beni arıyor hiç bilmediğim şehir sonuçta başıma bir şey gelmiş diye korkmuş artık dayanamadım eve gel demiştim:)
tarafından
Hahaha kızmadı mı kız benimki kızardı herhalde
(75 puan) tarafından
Kız iki günlük evliydik canım cicim günleri daha kızar mı hiç şimdi olsa yeminle aramaz bile on saat sonra geleyim der ne bileyim öbür odadasındır ya da aramak yerine ben saklandığım da uyuya kalır uykusu çok ağır yani
0 oy
(569 puan) tarafından

Nişanlıydık ve bir yere gitmiştik sonra otobüs geldi ve bindik otobüs hemen köşeyi dönünce yolcularin hepsi indi şoföre seslendim bu eve gitmiyor mu diye  eşimin aklına geldikçe ara ara hatırlatıyor 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 138 göst.
2 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,769 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 227 göst.
27 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Elifbn12 (118 puan) tarafından soruldu
+1 oy
23 cevap 747 göst.
29 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Zhlfrk (7,639 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 471 göst.