0 oy
143 göst.
Diğer kategorisinde (328 puan) tarafından
Kızlar sanki başkasının hayatını yaşıyormuşum gibi hissediyorum. Eskiden çok kitap okurdum şimdi kafamı dinlemek için uykumdan bölüyorum. Evlilik üst üste çocuk derken kendim olmayı unuttum. Var mı benim gibi olan neden böyle oldu bilmiyorum 

5 Cevaplar

0 oy
(9,166 puan) tarafından
Beynim hissizlesmiş ben hicbirseyden zevk alamıyorum.

Bak oğlum 8de uyuyor saat 2 buçuk 6 bucuk saattir beynimin içi ne sakinliyor ne birsey oluyor.

İyice yoruluyorum bu hayattan 

Beynim.agriyor artk kendimi tanıyamıyorum ben 
(328 puan) tarafından
Yaşamanın da bir hakkı var sanki yaşıyormuş gibi değil de günü kurtarıyormuş gibi demi. En büyük hedefim şu yastığa başımı koyabilmek gün boyu kafası kesilmiş horoz gibiyim yemin ederim
(9,166 puan) tarafından
Kafamı yastığa koyuyorum ama beynim ağrıyor
-Reklam-
0 oy
(18,943 puan) tarafından
Ben alıştım kabullendim artık. Uzun bı sure böyle olca sanırım. Ama işin kötü tarafi çevremden hep duyduğum şey bunlar iyi günlerin. Büyüdükçe dertleri de buyuyo diyolar. Korkuyorum 
(328 puan) tarafından
Ben hep düzelecek diyorum ama değişen bişey yok. Üstüne sürekli suçluluk duygusu yetersizlik duygusu öfke kontrolü bunlar beni aşırı yıpratıyor
0 oy
(42 puan) tarafından
Ben 1 senelik evliyim. Henüz çocuğum yok ve olması için uğraşıyoruz ancak hala olmadı.. daha yeni evliyim çocuğumuz yok ne bileyim cıvıl cıvıl olmam gerekirdi diye düşünüyorum. Evlenmeden önce çok eğlenceli biriydim. Ama şimdi kendimi o kadar yorgun hissiz tükenmiş hissediyorum ki. Çocuk yapsam ona yetebileceğimden emin bile olamıyorum. Monoton bir hayat gibi sanki. Birde her şeye aşırı tepki göstermeye başladım. Hemen bağıran eline ne geçse fırlatan biri oldum. Düşündüğümde pişman oluyorum ama o an kendimi kaybediyorum. Adapte mi olamadım yoksa iş hayatı mı beni yıprattı bilemiyorum. Belkide herkesin kendiyle vakit geçirmeye ihtiyacı vardır 
(86 puan) tarafından
Hadi bizi 2 bebe yipratiyoda seni ne yipratiyo kiz yat uyu istedigin saatte kalk cocuk olana kadar bol bol gez çocuk anneye yaka ignesi gezsende uyusanda herseyin yarım odak merkezine çocuğumuzu koydugumuz için cocuktan sonrasi bence annelerde hic yok
(42 puan) tarafından
Onu diyorum ya işte çocuk olmamasına rağmen böyleyim. İşe gidiyorum eve geliyorum. Düğün borçlarını hala ödüyoruz kira desen almış başını gidiyor. Paramız kalmıyor ki gezelim tozalım :( benim maaşım sadece kiraya gidiyor. Zor yani
(328 puan) tarafından
Kendimizi unutmuş durumdayız ben bi dışarı çıkıp hava bile alamıyorum bedava olan havayı bile
(86 puan) tarafından
Iste en guzel zamanlarin suan para olsada vakit olmuyo benimde şuan param var borcum yok ama 2 cocukla biri 6 aylik 5 çocuğa bedel hiç bi yere gidemiyorum 6 aydir hapis gibiyim ☺
(42 puan) tarafından
Hadi ben kendimi geçiyorum :) Sizler gerçekten çok güçlü kadınlarsınız. Dediğiniz gibi ben daha yeni evli çocuksuz biriyim ona rağmen bıkmışlık yorgunluk varken sizi düşünemiyorum.. Hep mutlu olun ya gerçekten keşke bütün kadınları, anneleri mutlu edebilsem
(86 puan) tarafından
Ayy canımsın kuzum şunu düşünmen bile mutluluk sebebi ❣️
Insan kendini mutlu etmeli asla bezgin davranma yaşınız kaç bilmiyorum ama muhtemelen benden küçüksün hayat ışığını kaybetme en önemlisi o valla biraz daha büyüsün küçük hanımla çıkcam gezmelere yoksa boyle olmuyo yeter sıkıldık da
(42 puan) tarafından
İkinize de bolca sevgilerimi ve pozitif enerjileri gönderiyorumm
(86 puan) tarafından
Ahahaha canımsın kuzum bizde seni çok öpüyoruz ❣️
0 oy
(17,162 puan) tarafından
Ben bazen çalışırken bunu hissediyorum resmen gün akşam olsun diye yaşıyorum kendi başıma kaldığımda bir köşeye yığılıyorum kendimi geliştirecek veya zevk verecek hiç bir şey yapmadım mesela 
(328 puan) tarafından
Eskiden çok kitap okurdum şimdi kafam almıyor elime bile alamıyorum kendim diye bişey yok
 Birinin annesi birinin karısı olmak dışında
(17,162 puan) tarafından
Kız ben eskiden okumayı çok severdim şimdi hiç okuyamıyorum. Erteleme hastalığı var sanki sürekli bir şeyleri erteliyorum
0 oy
(795 puan) tarafından
Buradayım... Ben de artık son 2 senedir böyleyim canım 3 çocukla hayattan koptum kendime vakit ayıramıyorum sanki dediğin gibi başkasının hayatını yaşıyormuşum gibi aslında kendi çocuklarımızın hayatını yaşıyoruz. Eşimle baş başa dışarı çıkabilmeyi bir sinemaya gitmeyi o kadar çok özledim ki çocuklarla gitsek bile yorgunluktan başka bir şey almıyoruz kendimize ne keyif alabiliyorum. Bildiğin tükendim.
(328 puan) tarafından
Bir fincan kahve bile içmek lüks ne diyeyim varsa güzel günler görmek dileğiyle ben de tükenmişlik hissi yaşıyorum sürekli

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 164 göst.
8 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Nurtopum (695 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 298 göst.
24 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 272 göst.
27 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Defnedamla (303 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 595 göst.