0 oy
42 göst.
Diğer kategorisinde (191 puan) tarafından
Polivit ve zinco bir ara da kullanılabilir mi? Hangi pekmezi vermeliyim kilo ve iştah için üzüm var kara dut var dut pekmezi var?

1 cevap

0 oy
(133 puan) tarafından
İki pekmez de iyi ikisinide alıp karışık verebilirsin. Veya dönüşümlü olarak  polivit oğluma yazmıştı doktor 1 buçuk yaşındayken 2 yaşına yakındı yani meyve suyu içine koyup veriyordum içmiyordu çünkü ilaç içmeyi sevmiyo çok o yüzden zinco bilmiyorum kullanmadım pekmez için neden ikisi dedim ikiside vitaminli ve kan yapıcı ondan dolayı kansızlık da iştahsızlık yapıyormuş çocuklarda ondan ikisinide al dönüşümlü olarak ver direk icmiyosa yemiyosa meyve suyu gibi yap  ver veya içecek bişey sevdiği karıştır o şekilde ben atıştırdım ilaç vitamin falan içirmeye şimdi 3 buçuk yaşında hala sevmiyo öyle kaşıkla içmeyi içeceklerine koyuyorum bide vitamin olarak nutrigenin üzüm olanı almıştık onuda meyve suyuna koyup verdim o da güzel vitamin yani polivit biz 3 şişe bitirdik yani baya kullandık 
(487 puan) tarafından
Canım polivit 1 buçuk yaşına veriliyormu ,yanlış hatırlamıyorsam reçetede 3-4 yaş üstü yazıyordu ,
(487 puan) tarafından
Sabah akşam faredermi versek
önce (133 puan) tarafından
Oğlum sünnet olduğunda genel muayene de etti zayıf diye yazdı 1 buçuk yaşındaydı çocuk doktoru yazdı ben kafama göre almadım  yani kullanılıyor tabiki  için rahat olsun sabah yazıyordu reçetesinde doktor sabah demişti  kutu üstünde öyle yazıyordu ama biz öğlen içtiği de oluyodu uyanınca kahvaltı ile beraber meyve suyuna koyuyordum
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 289 göst.
20 Mart 2022 Diğer kategorisinde Kader_65 (161 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 132 göst.
0 oy
4 cevap 287 göst.
0 oy
3 cevap 236 göst.
19 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Ertugrul.bebekkk_ (164 puan) tarafından soruldu

405,764 soru

12,159,649 cevap

36,601 kullanıcı

...