0 oy
130 göst.
Diğer kategorisinde (55 puan) tarafından

Merhabalar ben 30 yaşındayım 1.60 boyunda 87 kiloyum kızım 3 yaşında doğumdan sonra aldım da aldım  yeme bozukluğu oluştu bende son 2 senedir 85 den aşağı inmedim  en kararlı diyetim. 1 hafta sürdü kan değerlerime.kac kez baktırdım ama bir sorun yok dediler veremiyorum bu kiloları iradem hiç yok psikolojim bozuldu

5 Cevaplar

0 oy
(849 puan) tarafından
Bir diyetisyenle görüşüp durumunuzu anlatıp daha profesyonel bir yardım alabilirsiniz biz burda ne desek de işe yarayacağını düşünmüyorum çünkü yeme bozukluğu ciddi bir durum 
-Reklam-
0 oy
önce (166 puan) tarafından
Öncelikle kilo vermem için aç kalacağım kafasından çıkman lazım . Yoksa yeme bozukluğun kesinlikle düzelmez hatta ileri seviye tetikler. Bir uzmandan yardım alman senin için daha iyi olur. Sağlıklı kilo vermek istiyorsan aç kalarak değil az yiyerek kilo vermen gerekiyor. Az yiyince aç kalmıyor muyuz  diyeceksin hayır kalori açığı oluşturarak yersen hem aç kalmazsın hem strese girmezsin hem de sağlıklı kilo verirsin bir uzman daha açıklayacı konuşur ve işlevsel olur . 
0 oy
önce (13,592 puan) tarafından
Motivasyon ve kararlı olmak çok önemli 

Bizim diyet grubu var eğer Telegram kullanıyorsan, numara falan gözükmüyor 

18 kişiyız yüzlü kilodan 90 a düşenler var 

Cuma fotoğrafli tartı günü, gün içerisinde yediğimiz öğün tabak yapılan spor yürüyüş detoks resimli paylaşıyoruz 

Bir birimize destek oluyoruz bu süreçte 
0 oy
önce (2,116 puan) tarafından

Kendimi bildim bileli 55 maks 58 olurdum 

Eşimden boşandık baba evine geldim bide antidepresana başladım ondanmidir ne bilmiyorum bende oldum 72 kilo bunları sadece altı ayda aldım

Resmen duygusal açim paso yiyorum herkeste çok almışsın diyor zaten bide göbek kismindan aldım en çok ama benimde en acilinden vermem lazım,:(

Hergun niyetleniyorum vermeye.

0 oy
önce (164 puan) tarafından
Ben de aynı durumdayım ya
önce (445 puan) tarafından
Aynı sorun bende de var çocuk 3 yaşında üç senedir diyete başladım bıraktım diyetisyene de gittim olmadı kan testi yaptırdım troitlerime baktırdım sorun yok ama veremiyorum daha da alıyorum hamile kalmadan önce 52 kiloydum doğuma 63 le girdim boyum 1.58 şu anki kilom 68 halada alıyorum durmuyor sabit göbek hamile gibi kalça basen dersen aldı başını gitti bel kıvrımı yok çok üzülüyorum uzukdukce yiyorum sanki yerken zevkten ölüyorum sonra bir pişmanlık ama ise yaramıyor bende irade yok yapamıyorum bu gidişle 100 kilo olucam

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 63 göst.
29 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gurbett (349 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 72 göst.
16 Mayıs 2023 Aile kategorisinde Pamuk şekeri (1,451 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 193 göst.
13 Kasım 2022 Aile kategorisinde Yagmur gevenc (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 545 göst.
1 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aylinece1311 (14 puan) tarafından soruldu

405,631 soru

12,153,525 cevap

36,579 kullanıcı

...