0 oy
201 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,565 puan) tarafından
Gerçekten öğle uykusuna yatırmak işkence yarım saat ağladı uyumak istemiyor uyutmayinca Ogün burnumdan geliyor çok aglak sinirli oluyor şu saat oldu daha şimdi yattı 30 aylık bu arada

12 Cevaplar

0 oy
önce (632 puan) tarafından
3.5 yaşında oğlum 2 yaşında kızım var. Bende aynı sorunla boğuşuyorum uyutsam bana işkence uyutmasam hem bana hem onlara işkence. Şimdilik öğlen uykusuna devam ediyoruz 
önce (1,565 puan) tarafından
Ayy çok direndi yine ya mahvoldum bağırış çağırıs uyumak istemiyor bir yandan gözleri gidiyor bırakacak mi bilmiyorum erken daha ya
önce (632 puan) tarafından
Evet aynı durumdayım maalesef. Çözümü olan varsa hayrına bize de söylesin de sevaba girsin
Valla kimsede yazmadı senden başka
-Reklam-
0 oy
önce (5,142 puan) tarafından
Benim ki de 31 aylik dün uyutmadim gece 9.30 da uyudu hemen ama yataga yatmaya ikna etmek zor oldu aksam uykusuzluktan cok agladi bugunde1.5 saat kadar uyudu ogle uykusunu gece gec yatar ama huzursuz olmaz en azindan diye dusundum 
Benim ki 9da uyur ama bu ara öğle uykusu tam bir işkenceye döndü ya
0 oy
önce (10,828 puan) tarafından
Benimki de oyle 32 aylik olacak az kaldi daha yeni uyudu aksam da oyle 9da yatiririrm 10dan once uyumaz tamam sabah gec kalkiyo 8 bucukta oglen de 1 bucukta yatirdim don don don ben uyudum uyandim daha kipirdaniyo yedi azari uyudu hep boyle yapiyo uyutamyim desem sabah kacta kalkarsa kalksin 9 bucukta uyandigini da biliyorum oglen uyutmuyorum aksam 7 7 bucuk cuvari deliriyo uykusuzluktan huysuzluk sinir zor sokuyorum yataga aninda uyuyo gun ici eziyetli geciyo sabah erken uyandiriyim desem 7 de de kaldirmaya gonlum razi degil kavga dovus idare ediyoruz oglen uykusundan uyaninca sinirlilik benjmkinde de var herseye aglama inatlasma hic biseyden memnun olmama en ufak seyde kusme inatlasma gel desen gidip kusme oturup aglama 
Bazen diyorum bendeki bu sabır ne diye kendime bile hayret ediyorum ya uyku bambaşka bizde ya doğdu doğalı sorunlu
Benimki de valla rn hassas oldugum konu uyku cunku o olmazsa gelisimi bozulur gunluk hayati bozuluf kendine de zarar bana da kucukken de boyleydi 1 bucuk yasina kadar gunduz hic uyumazdi aysgimda sallar oylece beklerdim uyanmasini birakmak icin kipirdayinca uyanirdi hic bi is guc yapamazdim sonra biraz alisti aninda uysnmasa da yarim saat uyusa kar diye birakirdim 2 yasina girmeden ayakta sallamayi biraktim bi sure yanina yatip uyutup kalktim sonra yanindan kalktigimj fark edince uyanmaya basladi bak 1 bucukta yatirdim 3e kadaf dondu kizinca uyandi 10 dk once ezan okunuyo diyo dogruldum donerken yatmadigimi fark etti kalkti don arkani uyu cabuk dedim ama hic sanmiyorum gecen sene ramazands gunduz uyuyodu brnde yatip dinlrniyodum oruca da dayanamıyorum bu sene nasil olcak hic bilmiyorum
Aynı ben bu ya bende yeni biraktim sallamayı çok zorluyor işte
Allah sabir versjb ne diyim
Kalktı bile bak
0 oy
önce (3,923 puan) tarafından
11 aylıkken bıraktı kızım asla uyutmak için zorlamadım, gece uykusunu güzel alıp sabah da erken kalmıyordu gece uykusu yetiyordu gün içinde motive olmasına 
Aaa çok erken değil mi
Kızım sallanmayı sevmiyordu kendi uyuyordu ee bırakmak isteyince ben de zorlamadım sabah geç kalktığı için uyumak istemiyordu sanırım
Kaçta kalkıyor peki
10 , 10.30
Maşallah valla bravo dayanabiliyorsa gece uykusu kaçta peki
0 oy
önce (13,365 puan) tarafından
31 aylık benim.kizim da bıraktı uyumayınca daha iyi hem onun için hem benim için uyursa gece uyanıyor yoksa 
Iste gece uyandığı için ben uyutmayi bıraktım 8 de kalkar akşam 9 da yatar maşallah çok şükür gece artık kalkmıyor
Bizimki de ciddi derecede uyku gerilemesi var şimdide zor uyudu elim ağrıdı artık pat pat yapmaktan ağlaya ağlaya uyudu niye acaba
Gündüz uykusu fazla geliyor canım hele 2 3 gibi uyuyan çocuklar daha geç yatıyor. Kızımı ben 12 gibi yaptırırdım 1.30 saat uyurdu gece 11 den önce yatmazdi ve 3 gibi uyanır 1 saat uyumak için donelerdi şimdi sabah 8 de kalkıyor akşam 9.30 da uyuyor. Daha erken de yatar ama ben yatirmiyorum gene kalkar diye bu düzen iyi oldu bize
Yarın denicem bakalım yine öğle uyutmamaya
1 hafta zorluyorlar canım da sonra alisiyorlar
0 oy
önce (602 puan) tarafından
Kızım 2 yaşında bıraktı. Bırakmaya yakın böyle çok zorlayıcı bir dönem oluyor. Uyumak istemez önce bı sonra saçma sapan akşam 4-5 uyurdu sonra geç yatardı sonra bı uyudu bir uyumadı derken bıraktı benim içinde zordu öğlen dinleniyordum biraz ama buna da alıştık artık.
Himm ya hiç bıraksın istemiyorum erken şuan ya
önce (602 puan) tarafından
Bende hiç istemedim ama mecbur kalıyoruz zorla da uyumuyorlar.
0 oy
önce (2,548 puan) tarafından
Kızım 38 aylık hâlâ uyuyor egerki dışarda olursak misafirim olur yada ben misafirlikte olursam öğlen uykusunu uyumuyor akşam üzeri ayrı bir sorun yaşıyoruz uyuyacam diyor ben beklicen artık diyorum yemegini yiyip akşam sekiz de uyuyor erkenden ama biraz daha uyuması taraftarıyım yoksa mızmızlanması çok oluyor 
Bizim çok erken biliyorum ama neden direniyor
0 oy
önce (5,302 puan) tarafından
Kızım 4 yaşında halâ öğlen uyur. Ama okulun etkisi var bence. Sabah 7 de uyanıyor 8 de okula gidiyor 1 de geliyor yemek yiyip 2 saat uyuyor
Kreş düşündüm de çok erken şuan seneye artık bizimki erken bırakması için farkındayım uyuttum yinede azda olsa
0 oy
önce (6 puan) tarafından
Benim bebeğim dede aynı sorun var asla uyumak istemiyor Dr sordum uyuması gerekiyor dedi. Ama ağlatarakta uyutmak istemiyorum ne yapıcağımı şaşırdım. 
Acaba normali kaç yaş
önce (6 puan) tarafından
Dr 4 yaş dedi
Elimden geldiğince uyutmaya çalışıcam ya
önce (6 puan) tarafından
Ağlayarak uyuması neye yarar diyorum brnde yarardan çok zarar
Bende şaşırdım artik
0 oy
önce (5,318 puan) tarafından
24 aylikken birakti. Sonra krese basladi orada uyuttular 1 saat. 30 aylik olunca onlarda uyutamadi. Arada cok erken kalktigi gunler uyuttum. Bu kez de gece 11-12 gibi uyudu. Sabah yine 7-8 gibi kalkti. 
Aslında daha uyuması gerekiyor ya
önce (5,318 puan) tarafından
Suan 37 aylik. Hic ugrasmiyorum zaten dogdugundan beri az uyurdu bizi cok ugrastirirdi. Aksam 8:30-9 arasi yatar sabah 7:30-8 arasi kalkar.
0 oy
önce (18,859 puan) tarafından
Sonra geceye kadar tepende döner durur. Birakmayla bırakmama arasında şuan. Zor bacım 
Ayy hiç biraktirma niyetim yok zorda olsa uyuttum 40 dk kadar uyudu yine
0 oy
önce (1,749 puan) tarafından

Kızım 3 yaşında daha 1 ay falan oldu öğlen uykusuna yatirmayali geç kalkıyor busefer öğlen uykusuna geç yatıyor geç yatınca gece çok geç yatıyor baktım yok hiçbir çözüm yolu bulamadım bu zamana kadar bile zor uyutuyordum ayakta salla salla bıraktım 11 de kalkıyor akşama kadar bir güzel yoruluyor biz nzmn yatarsak oda uyuyor 10.11 gene geç ama biz uyumadan uyumuyor erken uyutsam 8.9 gibi busefer uyanıp yanımıza geliyor sabaha kadar gene uyumaz oyuzden biz nzmn uyuyoruz oda uyuyor bukadar kendimi çok kasiyordum vala insan mahvoluyor bu çocuklarla ama tabi hamd olsun<3

Ama en geç 9 diyor uzmanlar
önce (1,749 puan) tarafından
Doğru olan o zaten ama hepte uzmanlara uyamiyoruz maalesef çoğu zaman kendi bildigimi okuyorum çünkü çocuklar evde biyere çıkamıyorlar evdeki oyunla yorgun düşmüyorlar sonuç olarak uyumuyor o saatte zorla uyutsam bile kızım 1 saat uyur uykusunu alır kalkar bu sefer sabaha kadar oyun oynamak istiyor aralıksız yatan bir cocuk değil oyuzden bir iki saat fazla dursun sonra kesintisiz uyuyor 6.7 ye kadar uyanıyor kucağıma geliyor biraz pişpişliyorum tekrar uyuyor

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 345 göst.
17 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Birhilall (1,412 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 305 göst.
17 Mart 2023 Diğer kategorisinde Mesude (2,532 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 236 göst.
+1 oy
9 cevap 200 göst.
14 Mart 2022 Diğer kategorisinde Nick.degistim.bende (572 puan) tarafından soruldu

405,630 soru

12,153,453 cevap

36,579 kullanıcı

...