+1 oy
153 göst.
önce Diğer kategorisinde (663 puan) tarafından
5 aylık bebekle ve 5 yaşında çocukla yedi saat otobus yolculuğu çok mu zor olur bide ben tek olacam?? 

11 Cevaplar

0 oy
önce (9,125 puan) tarafından
5 yaş uyur muhtemelen sana zorluğu olmaz 5 aylık belki biraz skinti olur 

2 koltuk alırsın kız yanında uyur bebeğe zaten kucağında yada 3 koltuk alıp rahat rahat giderwjn
önce (663 puan) tarafından
Abisinden değilde küçügunden korkuyom otobüste rahat edemezse çok bağırır keyfine düşkün maşallah
önce (9,125 puan) tarafından
Gece yolculuğu  daha iyi bunun için
Altını degistirmekte çok zor olmaz gece hem zaten 3 saatte bir duruyor arabalar
-Reklam-
0 oy
önce (11,657 puan) tarafından
Çocuklarına bağlı canım.bnimkiler durmuyor mesela.
önce (663 puan) tarafından
Küçüğü bi derdi olmadığı sürece uyurda otobüste altını değişmek falan sıkıntı gibi
0 oy
önce (6,512 puan) tarafından

Korkutmak istemem . 5 aylik bebek sürekli uyumaz otobüste sıkılır ağlar. Zor olabilir yani

0 oy
önce (11,548 puan) tarafından
geceye denk getirirsen en azından 5 yaşındaki uyur. bebek de anormal bir durum olmazsa uyur 
0 oy
önce (1,001 puan) tarafından
Belki tuvalete gidemeyebilirsin çocukları bırakıp ama engelli tuvaleti varsa beraber girersiniz .gece olursa uyurlar gibime geliyor ikiside zorlanirsin tabi ama mecbursan da yapacak birssy yok
0 oy
önce (4,064 puan) tarafından
Bizimki özel araçta pusette full uyumuştu eğer üçlü koltuk alma şansın varsa ve pusetin varsa çok rahat oluyor
0 oy
önce (2,286 puan) tarafından
Gece yolculuğu olursa iyi 5 yaşındaki uyur en azından valla ben oglanla alanyaya gittik daha tövbe gece gittik full uyudu ama dönüş gündüz olunca oyle ağladı öyle ağladı kriz geçirecek diye korktum çocukta hakli yatıyor kalkıyor hala yoldayız çok kötüydü 
0 oy
önce (1,342 puan) tarafından
İnancınızi kırmak  istemiyorum İnanlı...iki bebekle kendi arabamız maksimum a101 e giderim...durmuyorlar belki sizinkiler uysal dir
0 oy
önce (2,777 puan) tarafından
Ben olsam asla cesaret edemezdim 

Kendi arabamiz olmasına rağmen neler cekmistim 5 saatlik yolda
0 oy
önce (72 puan) tarafından
Bende kizlarimla yolculuk yaptım canım büyük uyuyordu bebeğim mola yerlerinde ışık açıp kapattıkları için anons ettikleri için bide çok huysuzlandi Teksen zor ama yardımcı biri olucaksa iyi olurdu yaninda
0 oy
önce (1,040 puan) tarafından
1 yaş ve 4 yas bebeyle cumartesi geldim annemlere 5 saat bide ama zorlandım ya 5 aylık daha da zor olur hemde 7 saat normalde babam gelip alacakti ben supriz yapayım dedjm ama inan pişman oldum giderken babam goturcek mecbur 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 88 göst.
30 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Svdszmn (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 187 göst.
28 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Ayferdnz16 (328 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 104 göst.
4 Mart 2024 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,285 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 240 göst.