0 oy
50 göst.
Diğer kategorisinde (239 puan) tarafından
İyi günler. Boynum ve sırtım çok ağrıyor. Doktor randevum var ama ileri tarihte malum ortopedi randevuları :/. Geçici şunu yaparsan rahatlarsın veya kas gevşetici ilaç , krem önerebilecek var mı ?

3 Cevaplar

0 oy
(1,482 puan) tarafından
Sırtım derken kürek kemiklerinin olduğu yer mi ben 2 aydır çare bulamadım yatağa ağrı ile giriyorum ağrı ile kalkıyorum ben böyle sırt ağrısı yaşamadım
(239 puan) tarafından
Boynumun uzantısından omuzlarımın ortasına kadar bir ağrı çekiyorum . Doktor randevuları o kadar ileri tarihlere atıyor ki  … acile gitsem ağrı kesici yapıp gönderecekler biliyorum . Takıldım kaldım acımla :/.
-Reklam-
0 oy
(310 puan) tarafından
Sıcak su torbasi yada havluya ütü basip sicak kompleks yapabilirsiniz. Dusa girdiginizdede bi bes on dk sicak suyun altında kalın. Krem doktora sormadan kullanmayin alerji durumlarina karşı farkli yan etki yapabilir 
(239 puan) tarafından
Hiç bir ilaç vs. Alerjim yok . Doktorlar zaten bu gibi durumlara belirli krem yazıyorlar . Babaanne yöntemi olan bütün tedavilere de açığım . Sıcak havluyu deneyeceğim teşekkür ederim
0 oy
(692 puan) tarafından
Zeytinyağı ile masaj, vazalin ile masaj, viks var ise onunla. 

Bengay vs çok iyi gelir. Sıcak bir duşa girersin. Çok da bastırarak masaj yapmayın daha da masaj ağrısı olabilir.
(692 puan) tarafından
Varsa evde defne yaprağı veya kekik onların çayını yap iç cok iyi geliyor. Kronik her yeri ağrıyan biri olarak ben defne ve papatya çayı rahatlatıyor. Hadi en olmadı zeytinyağını ısıt onunla masaj yap
(239 puan) tarafından
Deneyeceğim hepsini teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 104 göst.
19 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Oflu61oflu (629 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 142 göst.
0 oy
4 cevap 84 göst.
15 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Deryaa.u (592 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 57 göst.
6 gün önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ozlemyc (736 puan) tarafından soruldu

405,777 soru

12,160,280 cevap

36,602 kullanıcı

...