0 oy
121 göst.
Diğer kategorisinde (3,935 puan) tarafından

Böyle başlıkları hiç anlamazdım. Atılan fotolar da çoğunlukla kahveye dönecek renklerden olurdu. Başıma gelmeden bilemedim:D Sağlıklı olsun güzel baksın yeter tabi ama insan olursa da güzel olur diyor.

Benim oğlumun gözleri şu an ela ama öyle açık parlak ela değil. Doğduğunda da gözleri mavi değil de yeşile daha dönüktü. Bu ayda böyle göz rengi olup da aynı kalan veya daha açılan var mı? Fotoda belli olmuyor net çekmediği için.

7 Cevaplar

0 oy
(7,761 puan) tarafından
Foto attıysan gözükmüyor canım benim kızımın gözleri ela gibiydi kahverengiye döndü. 
(3,935 puan) tarafından
Foto atmadım canım ancak ışıkta çekersem fotoda çıkar güneş ışığı  mesela ama gözlerini kapatıyor durmuyor. Telefon kalitesi iyi değil ben de tarif etmeye çalıştım. Sağlık olsun:)
(7,761 puan) tarafından
Aynen canım sağlıklı olsun ben de çok heves etmiştim şöyle ela yeşil arası bi göz ama kızım da olmadı.
Daha sonra oğlum oldu onun gözleri ise masmavi :)
(463 puan) tarafından
Kızlar yorumlara baksanıza kızım göz rengini paylaştm sizce değişir mi 3aylik
(7,761 puan) tarafından
Foto yok canım.
(463 puan) tarafından
Bakk attm yorumlar a bak
-Reklam-
0 oy
(463 puan) tarafından
Foto yok cnm
(3,935 puan) tarafından
Yok canım fotoda pek belli olmuyor telefon kalitesi iyi değil diye atmadım gün ışığında  çeksem görülebilir ama ışığa  bakamıyor pek.
0 oy
(825 puan) tarafından
Kızımın gözleri yeşille ela arası bi renkteydi doğduğunda babamında kayınpederiminde gözleri ela onlara çekti herhalde demiştik hatta ama 6 aydan sonra kahveye döndü şu an açık bir ton kahve 
(3,935 puan) tarafından
Açık ton kahveler de çok güzel  oluyor. Yeğenimin öyle olmuştu ama o maviden döndü 4.ayda.
Olsun kahverengi de olur:)
0 oy
(715 puan) tarafından
Benim gözlerim ela eşimin gözleri kahve gibi ama hafif yeşil tonlarıda var oğlum 26 aylık masmavi gözleri var benim annemin ve anne tarafının hepsinin gözleri mavi yeşil, eşimin ananesinin gözleri mavi hani gende varsa eğer kalabilir ama bunun için 6 7 aylık olması lazım bazen 1 yaşında bile göz rengi tam rengini alabiliyor yani yeni oturmuş olabiliyor 
0 oy
(446 puan) tarafından
Benimkinin yemyeşildi.  Aha dedik babasına çekti. 1 yaşına yakın koyu kahveye döndü. 
0 oy
(1,715 puan) tarafından
2 yaşına kadar yemyeşildi, bana çekmiş dedik hep ama 2'de sonra bir günde elaya döndü :)) 2.5 ay çooook erkek zaten ilk 9 ay tüm bebeklerin göz rengi laciverttir :)) 
0 oy
(11,207 puan) tarafından

Koyulaştı kahve oldu :(

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 63 göst.
12 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 175766 (319 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 84 göst.
10 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Karagoz2525 (85 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 424 göst.
21 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Mandalina_ (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 100 göst.
16 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kubraugur (2,530 puan) tarafından soruldu

405,870 soru

12,164,132 cevap

36,615 kullanıcı

...