Az önceki yıldönümü postunu görünce aklıma düştü sohbet amaçlı bir post açmak istedim kızlar
Şimdi benim kutlama vs şeyleri sevmediğim bi huyum var
Mesela 5 senelik evliyim ama hiç öyle mum yakıp romantik bi akşam geçirmek istemedim yıldönümlerinde dışarda güzel bi mekanda yemek yemek benim için de eşim içinde yeterli oldu
İki kere doğum yaptım özel hastane de herkesin odası organizasyonla doluyken ben dümdüz doğurup çıkmayı tercih ettim
Çocukların doğum günlerinde herkes balonlar asıp güzelce organize edip kutlarken ben düzenli bi şekilde fotoğraf çekimi yaptırdım aileleri çağırıp bir pasta üflettik çocuklara o kadar zaten şu anlık anlamazlar dedim büyüyünce isterlerse yaparım ama onların kararı olur artık
Onun dışında cinsiyet partisiymiş babyshowermiş vs hiç bi şey yapmak istemedim yaptıklarımdan pişman değilim düşününce daha iyi yapmışım diyorum hep eşimde öyle bazı konularda zıt huylarımız olsa da bu huyumuz tıpkısının aynısı valla
Sizde benim gibi kutlama sevmez misiniz yoksa her fırsatta kutlama yapmayı mı tercih edersiniz hadi herkes yazsın da sohbet edelim