5 yıldır vermedi aynı şeyleri söyledi eşim neymiş dikkatsiz kullaniomusum neymiş kaza yaparım vs neyse Manuel cidden kullanamıyorum bu arada bu sene oğlan okula sabah titreye titreye götürüyordum bu arada eşim hep gece çalışıyor sabah geliyor mecbur cocuk bende araba oyle boş boş duruyor kendi binip gidio cani isteyince sıkılınca işi olunca bende otobüslerde rezil oluyorum cocuk kaç defa bindiysem otobüse istifra etti en son kavga ettim çocuğun halini görmüyon mu vicdansız diye yeni yeni arabayı veriyor sözde öğretiyor beyim ama ben instagram YouTube dan bütün direksiyon hocalarını izleye izleye öğrenmeye çalıştım halada izliyorum küçük küçük okula götürüp getiriyorum inan ilk günler trafik canavarı gibiydim kaldırıma bile çıkacaktım o kadar hatta yanlışlıkla bisikletliye vurdum ama çok yavaş hatta adam sorun yok abla dedi o kadar korkttum ama yine de evladım için vazgeçilmedim gecmicem eşimin g..tünü beklemek istemiyorum nolur beni götür demekten yoruldum lafa gelince al git hadi dio biliyor suremicem ama olsun bir iki olacak inanıyorum