0 oy
135 göst.
önce Aile kategorisinde (80 puan) tarafından
Kızlar benim bebeğim bir buçuk olmak üzere gece üstünü açtığında yada eli dışarda olsa elleri buz gibi ayakları da öyle oluyor evim mi soğuk yoksa sizin çocuklarda da oluyor mu öyle ne yapabilirim ben kombi 55 te alt katım boş ev mi soğuk acaba

11 Cevaplar

0 oy
önce (12,235 puan) tarafından
Valla benim ayaklarım ne zaman buz olsa dısarda kaldığında onlarada çorap giydiriyorum çünkü hiç ortunmıyolar. Eski evimde oyleydı çok büyüktü ev hiç ısınmıyordu 70de yakardık. Şimdi bu evde gündüz 40 Da yanıyor gece de 55’e çekiyorum üstümüzü açık yatıyoruz o kadar sıcak oluyor
önce (80 puan) tarafından
Yatarken de çorap ile yatmak iyi değil deniyor canım ondan giydirmiyorum giydirsem mi acaba artık bende
önce (692 puan) tarafından
Gece çorabı.giydir kendi corabindan yetişkin çorabı büyük olduğu için dolaşımı engellemiyor
önce (12,235 puan) tarafından
Valla ben bilekleri bol olanlardan giydirdim hep canım. Halada giydiriyorum yani. Nuray doğru dıyo büyük giydir mesela. Çünkü ben bakıyorum benim ayağımda dısarda kalsa buz okuyordu E ınunkıde usuyodur
önce (80 puan) tarafından
Mantıklı eşimin çorapları büyük onları giydiriririm
-Reklam-
0 oy
önce (338 puan) tarafından
Tulum giydir 
0 oy
önce (1,762 puan) tarafından
Ben alt üst pijama takımı giydiriyorum üstüne uyku tulumunu giydiriyorum küçüklüğünden beri böyleyiz şuan kızım 3 yaşında ayaklarına da geniş çorap giydiriyorum dar değil de normal sıcak tutan 3 yaşsa mesela 5 yaş bimde var çokta kaliteliler ben sıkıntı olacağını düşünmüyorum diğer türlü uyuyan her insan üşür zaten biz bile öyleyiz cocuklaar da normal olarak üstünü açıyor ve her saat başı kalkamıyoruz busefer üşüyorlar
0 oy
önce (634 puan) tarafından
Uyuyan çocuklar için oda sıcaklığı 18-20 derece ideal olduğunu söylüyor doktorlar. Üzerini örtmedikleri için üşüyor olabilirler diye düşünüyorum bende. O yüzden buna çözüm uyku tulumları. Evinizin sıcaklığına göre tog değerleri var kendinize uygun olanı seçip alabilirsiniz. 
0 oy
önce (715 puan) tarafından
Biri 5 diğeri 2 yaşında uyku tulumu giydiriyorum buz gibi olmuyor elleri ayakları.
0 oy
önce (13,373 puan) tarafından
Kızım 2.5 yaşında corapla yatiriyorum çünkü üzerini aciyor sabaha hadar alanda yatıyor evin ısısı iyiyse dert etmeyin sorun olmaz 
0 oy
önce (169 puan) tarafından
Bizimki de sürekli üstünü açtığı için iyi giydiriyorum 

Yatağın üstünede ayriyeten battaniye seriyorum  duvar dibinde uyuduğu için yanlarına yastık koyuyorum soğuğu kesiyor üşümüyor
0 oy
önce (1,971 puan) tarafından
 Benim kızım 2.5 yaşında üstünü hiç örtmez ben uyku tulumu giydiriyorum ayaklarına da çorap. Kombi zaten açık hiç üşümüyor. 
0 oy
önce (10,861 puan) tarafından
Asko uyku tulumu der susarim ustunu acti derdi yok benim oglanda kollari kaldirir oyle uyurdu yorgan ortmus olsam bile acikta kalan yerleri soguk olurdu 
0 oy
önce (3,194 puan) tarafından
Ayaklara çorap giydirmek iyi değil dıyorlar ama ben iki çocuğuma da hep giydiririm çorapların boğaz kısmı sıkı değildir çünkü üstlerini çok açarlar sogukda ayaktan alınır.. Başını serin  ayağını sıcak tut demişler ☺☺
0 oy
önce (74 puan) tarafından
Benimde oğlumun öyleydi eli ayakları bende beşiği hemen yanımdaydı duvar dibinde baktım üşüyor üstü buz gibi oluyor park beşiği peteğe dayadım fileli olan yeri dereceyi de yükselttim uyku tulumunun da altına sadece alt pijama giydiriyorum üstü kısa kol şimdi sıcakcık oluyor eğer oluyorsa yatağını peteğe daya kafası vücudu değmesin diye de ince battaniye bez koy sıcacık oluyor yatağı 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 216 göst.
4 Kasım 2024 Diğer kategorisinde 110595 (52 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 135 göst.
7 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 575 göst.
26 Şubat 2022 Aile kategorisinde kubraugur (2,530 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 268 göst.