0 oy
256 göst.
Diğer kategorisinde (226 puan) tarafından
İyi geceler hanımlar, ssvd yapacak olan var mı? Allah sağlıkla kucaklarımıza almak nasip etsin. Bende istiyorum ama korkuyorum. Devlet hastanesinde yapılmıyor, Manisa da ikamet ediyorum. 

3 Cevaplar

+1 oy
(133 puan) tarafından
Bilmiyorum canım özelde güncel fiyatları ama burda bi hastane var 7 sene geçmişse uygunsa yaptırıyor ssvd  şehir İstanbul 
(226 puan) tarafından
Şehir ve doktor farkı oluyor illaki, İstanbul büyük bir şehir, Manisa mızda sözde büyük şehir :))
(133 puan) tarafından
İstanbulun her yeri bir değil bazısı başka bi dünya iken bazısı bambaşka
-Reklam-
+1 oy
(166 puan) tarafından
Elbette Tercih meselesi canım ama ne riski alırdım ne de normal yapardım normal doğum kolay bişey değil o sancı o kadar şiddetli bişey ki önceki dikişleri yirtma ihtimali çok yüksek o yüzden hadtaneler yanaşmaz 
(166 puan) tarafından
Yaaa nasıl bı doktormus öyle söylemiş ya bazi doktorlarda gerçekten kendi çıkarına çalışıyor malesef özelde doğurma gibi durumum yok şuanda çok istemiştim oysaki banada kesi attilar ama önceden uyusturdular o bölgeyi beni sancı kismi çok zorladı 16 saat boyunca bagira bağıra sesim kisilmisti artık dogumdan sonra
(226 puan) tarafından
Biliyorum malesef dikiş olayı var, annem benden sonra ölü doğumu bile normal yapmış, bide kız kardeşim var 5 yaş küçük, ben 4 buçuk kilo olmuşum en kolay doğumu benmişim.
(226 puan) tarafından
Kolay değildir tabiki o sancıyı çekmek, beden yapısı açılma durumu önemli, çevremde çok duydum normal doğumun sancısını, hatta babaannem bahsetti, amcamın kızı evde eline doğmuş, gelinden ses çıkmadı bi bakayım demiş, haber verende olmamış malum olmuş kadıncağıza, ebe gelene kadar doğmuş kuzenim, banada sezaryen olmayayım diye dua ediyor inşallah sende kolay doğurursun evde olsun sağsalim diyo :)) yaşlı kadın 5 doğum yapmış evde, zamanında öyle olması gerekiyormuş, bende bişey demedim, amin dedim geçtim.
(166 puan) tarafından
Amin amin inşallah canım sağ Salim doguralim da bebeleri valla eski insanlara helal olsun nasıl yapıyorlarmış evde annem hep diyo eskiden  iş güç çoktu dağ bayır demeden çalışıyorlarmış vücut da kendini ona göre hazirliyor işte  Allah yardımcımız olsun:)
(226 puan) tarafından
Doğru, doğurana kadar tarlada çalışmışlar, annemde dahil, şimdi kegel egzersizi, plates yapın deniliyor:D Amin cümlemize inşallah :)
+1 oy
(1,472 puan) tarafından
Ankara'da 2023 de 21.500 yaptım  sadece doğum muaneler 700 TL idi 
(226 puan) tarafından
Ağustos ta eltim sezaryen yaptı 25 bin e zar zor anlaştı, ssvd daha pahalı olur. İstanbul Ankara gibi yerlerde seçenek var en azından, bizim manisa merkezde 2 tane özel hastane var.
(1,472 puan) tarafından
Ben Ankara'da koru hastanesinde yaptım doktorum candır çok ilgiliydi elhamdülillah

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 49 göst.
+2 oy
4 cevap 157 göst.
21 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Maviraneeeee (66 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 94 göst.
0 oy
59 cevap 1,479 göst.
10 Ocak 2024 Diğer kategorisinde 12dyg (236 puan) tarafından soruldu

Kategoriler