+2 oy
404 göst.
önce Diğer kategorisinde (27 puan) tarafından
Şimdi şöyle kızım 1. Sınıf kaç keredir aynı çocuk tarafından kalemleri boyaları çöpe atılıyor çocuktur dedim sustum neyse biri bugün itmiş çamurlu suya düşmüş üstü islanmks üstünde kurumus eve gelince fark ettim çıldırdım bari haber etseydinkz de gelip degistirseydim neyse guruba yazdım hazir konu acilmisken çöpe atılan olayida yazdım yere iten cicugun annesi cevap bile vemredi çöpe atan cicugun annesi cevap verdi ne bı kusura bakma ne bı özür ne bı uyaririm asla ,bende çocuğun ismini ve velisini bilmediğim için daha önce gurba atılan bütün cocukalrim ocinde olduğu resmi çocuğu gosterek attım bı çocuk diye kadın beni lincledi nasıl çocuğumun rwsmini atarsın diye ya zaten bu resim giribta var neyse beni bastirdilar bı sürü şey yazdı ben tam kendimi savunacam öğretmen bana tepki vererek gurubu yazmaya kapattı ve kapatalım yazismaya diye yazdığı yazıya onay emonisi yağdı resmen siz olsaydınız ne yapardınız ben haksız .iyim simdi

14 Cevaplar

+3 oy
önce (608 puan) tarafından
Haklısın ama bunu gruba yazarak cozemezsin yarın gidecektim öğretmene konuscaktin oda diğer veliyi cagirackri öyle etkili olur bu isler
önce (27 puan) tarafından
Malesef öğretmen çok söyledim çocuktur dedi kapatti
önce (608 puan) tarafından
Müdüre git ozaman öğretmene ayar çek de ilgilensin de
-Reklam-
+2 oy
önce (1,087 puan) tarafından
Yarın gidip müdürle ve öğretmenle konuşun bence 
Öğretmene çok soyeldim abartmayın çocuk bu deyip geçiştirdi ya o çamurlu su yerine betona duseydi kızım ALLAH korusun ya merdivenlerden itseyfi kızım öyle ıslak kalkmış tuvalete gidip ellerini yıkamış sonra öğretmene gitmks tamam uyaracam demiş kızima
önce (1,087 puan) tarafından
Çok yanlış yapmış hiç onunla muhattap olmayın o zaman direk müdüre gidin çocuk yanlışlıkla bile düşmüş olsa o şekilde ıslak nasıl bırakır ya hasta olursa size haber vermek zorundaydı ben olsam şikayet ederdim
+2 oy
önce (337 puan) tarafından

Yarın aynı cocik başka bir çocuğa yapınca şak şakci tayfa görür saksaklamayi üzülme. Ogretmenidr şikayet et

İnan çok üzülüyorum sınıfta bı ben fakirim eziyim diye beni böyle olduğumuz için ne ide kizimkzda hor görüp eziyorlar sanki fakiriz diye insan değiliz hepsi ego tavan liks arabalar gözlükler kılık kiyafetler
önce (337 puan) tarafından
Şikayet et öğretmeni,  valla zenginlik bir kıvılcım çocuklar ailelerin aynasıdır mutsuz evlikten sorunlu çocuklar çıkıyor belli ki bu çocukta öyle cocugu ifşa etmesen iyiymiş ama olsun
+1 oy
önce (230 puan) tarafından
Benim kizimin başına böyle bisey gelse cocugu bulurum uyaririm hatta kızarım.annesine desen baksana grupta görmemezlikten gelmis
Evet bı kusira bakma bile demedi
önce (230 puan) tarafından
Sen çocukla konuş.  Öğretmenler bile takmıyor artik
+1 oy
önce (258 puan) tarafından
Benim çocuğuma böyle zorbalık yapılacak başlarına yıkarım o okulu hele ki bastıracaklar oldu canım 
İşte ben onalr gibi zengin değilim diye eziyorlar bendeki şansa bak öyle bı sinifa dustumi kızım hepsi zengin zuppe
Ne alakası varmış normal devlet okulu değil mi herkes eşit
Devlet okulu a görsen ego tavan zengin takılmalar çocukları çit korildim benim çocuğum insan değil tabi
Sen de burnunu düşürme öyle davran devlet önünde herkes eşit
+1 oy
önce (82 puan) tarafından
Canım acaba sen çocuğun ismini bilemediğin için gruptaki velilerde sen yazınca ondan cevap vermemiş olabilirler mi hani ismini bilip yazsaydın belki cevap alırdın velilerde yoksa nerden bilsin onların çocuğunun yaptığını ama öğretmen çok haksız kızını ıslak birakarak özellikle yarın git müdürle konuş nasıl haber vermez çocuğunu ıslak bir şekilde bırakır öyle vicdansız resmen 
Hayır suya iten kızım ismini verdim
+1 oy
önce (918 puan) tarafından
Valla direkt gidip öğretmeni de o öğrencileri de müdüre şikayet et bacım öğretmen ayrı çocuktur deyip susuyor kadın ayrı haklıymış gibi üste çıkıyor müdür de bişey yapmazsa milli eğitim müdürlüğüne gideceğinizi bildirip gidin çocuğunuz o su yüzünden hasta olabilir zatürre geçirebilir ki kış ayındayız artık 
Aynen işte devir öyle  i devirki kimin gicu kime yetiyse
önce (918 puan) tarafından
Siz hakkınızı mutlaka arayın çünkü çocuğunuz belli ki akran zorbalığı yaşıyor ve kimse buna ses çıkarmıyor bugün kızınızın hakkını siz savunmazsanız yarın büyüdüğünde de savunamayacaktır müdürler zaten milli eğitim müdürlerinden çekiniyorlar mutlaka gerekli işlemler yapılır
0 oy
önce (2,762 puan) tarafından
Yarin okula git mudurle konus bu konuyu
Yani ben halsizim gibi bastiriyorlar
0 oy
önce (17,145 puan) tarafından
Bu konunun muhatabı veli değildir öğretmendir ki onun üstü kirlendi ıslandı diye haber etmesi gerekiyor çöpe atılan eşyalar ile ilgili de yine olay olduğunda gidip öğretmenle konuşmanız gerekiyor siz haklısınız ama yaptığınız şey bir nevi ifşa etmektir ki sınıf grubunda yapılması hoş değildir tam tersi olsa siz ne hissedersiniz onu da bir düşünerek hareket edin 
Şimdi şöyle öğretmen bı şey yapmıyor ve ben ne çocuğu nede veliyi tanırım başka türlü ulasamam
önce (17,145 puan) tarafından
Git müdür ile görüş çocuğundan çocuğun adını öğren git müdürle konuş
0 oy
önce (10,042 puan) tarafından
Grupta yazmak yerine gidip direk öğretmen ile konuşsaydin keşke haklı iken haksız duruma düşmüşsun. Diğer velininde grupta arkadaşı vs varsa linclenmen normal. Hiç mi kimse senden taraf olmadı 
Hayır olmadı biri tenezul edip cevap  ile vermedi biri cevap verdi beni lincledi öğretmen abrta çocuk diye gecistirdi
önce (10,042 puan) tarafından
Yarın başkasının çocuğuna da yapılınca o zaman görürüm ben o  cevap vermeyenleri. Hepsi çocuk ama uyarı almalı en azından yaptığının hata olduğunu bilmeli
0 oy
önce (2,994 puan) tarafından
Cnm bnde gecdnsene 1 sinif annesi olarak o berbat donemi bilirim yapman gereken once ogretmenle konusmak bktin birsey yapmiyor mudire sikayet etseyfin yada kadinla duzgun bir sekilde ozelden arasaydin
Ben kadını tanımıyorum kızım öyle ıslak gitmiş ogretmenin yanına tamam uyaracam demiş i kadar
önce (2,994 puan) tarafından
Sizin ogretmende gicik biraz disli olcaksin bu okulda yarin git birebir ogretmenle yine konus
0 oy
önce (3,294 puan) tarafından
Yarın okula git o veliyi de çağırsınlar çözmeye çalışın 
Ben bı daha o öğretmenle muhatap olmam kendimi savunmama izin vermedi tepki vrerek yazismaya kapattı gidersem müdüre giderim artik
önce (3,294 puan) tarafından
Git mutlaka kızının arkasında ol yoksa hep zorbalık yaparlar gerekirse o çocukla sen konuş Bi çıkış bakalım nasıl oluyor annesi gelsin yüz yüze tartışın
0 oy
önce (2,073 puan) tarafından
Kesinlikle çocuğunuz zorbalığa maruz kalmış. Öğretmen öğretmen olsaydı çocuk onlar abartmayın diyeceğine öğrencileri çağırır. Arkadaşlarınıza kötü davranmayın diyerek yaptıklarının zorbalık ve kötü birşey olduğunu anlatır ve  öğretirdi. 
0 oy
önce (11,688 puan) tarafından
Sonuna kadar haklısın ama bunu direk öğretmen nezaretinde o ailede cagirilarak çizeceksin canım.asla karşı tarafı savunmak değil amacim ama benim çocuğumun da resmi bu şekilde gruba düşse bende tepki gösterirdim.haa diğer konu için kesinlikle özür dilerdim orası ayrı ama bir çok kişi tepki gösterir.

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 1,001 göst.
16 Kasım 2019 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
37 cevap 1,112 göst.
25 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Piskopos-_civciv-_ (6,075 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 407 göst.
20 Kasım 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 602 göst.
3 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,912 soru

12,166,165 cevap

36,624 kullanıcı

...