0 oy
255 göst.
önce Diğer kategorisinde (87 puan) tarafından

Yapay zekanın muhtesem baskjgi

He diyin   

He diyin

9 Cevaplar

0 oy
önce (970 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Bence kiralar düşer cnku çok fazla Suriyeli vat gitmelerine seviniyorum neden diyeceksiniz en azından bizim insanlarımız işsiz şuan fazlası onlarn yuznden onlar gidince kimse öyle işsiz kalmayacak iş verenler kendi milletine muhtaç kalacak o yüzden gitsin hepsi ya bizim burası Suriyeli dolu kampları var bile özel icnde bim bile var onlara özel biz giripde alamyz hc bsey oradan gitselerde bari millete de açık olsa en yakın market o
önce (87 puan) tarafından
İnşallah canm en azından verdiğim paraya değecek bi ev bulurum inşallah
İnşallah canım ya en azından bizlrde rahatlarz insanlarımız kira derdine düşmez en azından inşallah bu yıl bize mutluluk huzur sağlık getirecek :)
-Reklam-
+8 oy
önce (10,022 puan) tarafından
Ayyyy bir siiikkktirolup gitselerdi hayırlısı ile 
önce (863 puan) tarafından
Senin Suriyelilerle ilgili yorumunu beğenmekten yoruldum jsjs
+5 oy
önce (1,851 puan) tarafından

Değil Suriyeliler biz bile gitsek hiçbir şey düşmez ve eskisi gibi olmaz :D

+1 oy
önce (11,622 puan) tarafından

bu ülkede her şey olur aöa kiralar düşmez :P

önce (87 puan) tarafından
6 senedir evliyim 3 defa taşındım buradan gidecez yine İstanbula ama çok tedirginim
önce (634 puan) tarafından
O kadar haklı bir yorum ki. Millet olarak çok fırsatçı bi milletiz. Düşene bir tekme de biz atmaya çok hazırız. 1 sene emlak sektöründe çalışmaya çalıştım. Bakın çalışmaya çalıştım diyorum çünkü neredeyse panik atak hastası olacaktım. İnsanlarla iletişim çok zor hele ki sürekli malını bulunmaz Hint kumaşı zannedip her görüşmede fiyata 100-200k koyan insanlarla daha da zor. Ev sahiplerinin kafasını az çok bildiğimden böyle bişey olacağını düşünmüyorum
0 oy
önce (3,342 puan) tarafından
Yok artmasa iyidir bu millet aç gözlü olduğu sürece başka bişey bulur emin ol 
0 oy
önce (535 puan) tarafından
Ciddi bi göç olursa düşer ev boş kalmasındansa deyip düşük kiraya verir paragöz olanlar 
En  azından düşmüş olcak cnku Suriyelilere devlet iyi bakıyor aylık maaşları var özel kamp alanları var aç değiller açıkda degiller  ama onlar bı gitsin zaten burası boşalmaya başladı bazilara gitmeye dünden razymis sasrdim baya ama gitsinler yaa belki herşey de iyi düşüş olur:)
0 oy
önce (11,678 puan) tarafından
Yok beya ne düşmesi.aldi başını gidiyor.sadece Suriyeliler değil kıtalarda başka ulkedeymis gibi ev aldı başını gidiyor.
0 oy
önce (2,808 puan) tarafından
Sanmam düşeceğini suriyeliler gidince hersey düzelmiyor 

Nasil Asgari ücrette iş veren de kabul etmesi gerekiyorsa, ev sahibinin de kiralarda onayi gerekli 
0 oy
önce (692 puan) tarafından
Bugün Suriyeliler gidiyor fakat çok daha büyük yıkım olucak Şam kurtulmuş falan değil sadece Şiaların elinden İsrailin eline geçti bunların hepsi danışıklı dövüşüyorlar. 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 257 göst.
0 oy
20 cevap 652 göst.
9 Mart 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 324 göst.
26 Mart 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 843 göst.
5 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Mhmd8mrn (7,133 puan) tarafından soruldu