0 oy
78 göst.
önce Diğer kategorisinde (41 puan) tarafından
Öncelikle Rabb'im dilerse olur. Buna inancım tam. Ama tedbir de tam çok şükür. Hanımlar ben hem spiralliyim hem de geri çekilme oluyor. Normalde bu meseleleri konuşmayı hiç sevmem. Lakin bu gün benim adet döngümün 31.günü. Benim döndüm 28 gün. Yani her ay bir önceki aya göre bir iki gün önceden olurum. Beklenen günden itibaren 3 gğn geçti yani. Çocuklar iş güç derken aklıma gelmedi. Bu gün dedim ki bir dakika benim günün geçmiş. Ve mide bulantım da var üstelik. Bu gün başladı ama hala da devam ediyor. Bir kaç gün önce de aşırı iştahım açıktı. Bel ağrısı da cabası.  3 yaş ve 22 aylık iki kuzucuğum var. Çocuk defterini kapattık. İnşallah düşündüğüm şey değildir. Yine de her şeyin hayırlısı olsun. Allah'tan ne gelirse başım üstüne. Fakat şu an üçüncüyü kaldıracak bir mental sağlık yok. Tam çocuklarım büyüdü işe başlayacağım derken yeni bir macera beklemiyordur beni değil mi? Biz ne bilelim müneccim miyiz diyebilirsiniz de:) Sanırım korkudan yapamayacağım test:) 

4 Cevaplar

0 oy
önce (329 puan) tarafından
İnan bende her ay aynı korkuyu yasıyorum biz de korunuyoruz ama nasipte ne varsa o olur benimkilerde küçük biri bkac gun sonra 1 yasında olacak oburu 3 yaşında oldu 
-Reklam-
0 oy
önce (24 puan) tarafından
Canim bende ayni sekilde bj korkuyla duruyorum çünkü benimde adetim uzadi ve pembe gelmeye basladi ama sunu söyleyebilirim oglum 1 yaşında ve adetim yeni duzene girdi normalde 15 gune olurdum simdi 30 u geçiyor ayrica bel ağrısı adetten dolayi da oluyor.  Gun içinde stres yorgunluk fln hepsi etkiliyor geciktiriyor siz korunduktan sonra gelen tabi bas giz üstüne allahtan:) allah kimseye kaldıramayacağı yuku vermez hayırlısıni diliyorum hakkindaa sen icini ferah tut allah gonlune gote versin olmayanlara jsteyenlere versun inşallah ♡
0 oy
önce (503 puan) tarafından
Spiral+geri çekilme 25 haftalık hamileyim ve spiral kaymamış doktor bile şaşırdı hiç istemiyordum 2 çocuğum vardı ama sıkı sıkı sıkı hayata tutundu inş sağlıkla kucağıma alırım spirali de çekemediler bebek spiral yan yana çok riskliyim her an düşebilir ölebilir 
önce (620 puan) tarafından
Allah korusun inşallah sağ sağlim doğar ❤️
önce (503 puan) tarafından
İnş erken doğabilir o yüzden hazırlıklarımı yaptım canlı bomba gibi bekliyorum inş spiral bebeğime zarar vermezde
0 oy
önce (1,707 puan) tarafından
Spiral varsa acilen test yap. Gebelik varsa spiralle birlikte çok riskli. Bu arada geri çekilme bir korunma yöntemi değil, uzun vadede eşinizde ciddi üreme sistemi sıkıntılarına da yol açıyor. Kondom neden kullanmazlar anlamam.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 49 göst.
1 Ekim 2024 Diğer kategorisinde 175766 (318 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 76 göst.
21 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1bebe1anne (282 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 46 göst.
10 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tomurcuksss... (985 puan) tarafından soruldu

405,776 soru

12,160,276 cevap

36,602 kullanıcı

...