Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Hamilelik Endişesi: Adet Döngüm Geçti, Bel Ağrısı ve Mide Bulantısı Var
0
oy
78
göst.
3 gün
önce
Diğer
kategorisinde
Hadi eller havaya
(
41
puan)
tarafından
soruldu
Öncelikle Rabb'im dilerse olur. Buna inancım tam. Ama tedbir de tam çok şükür. Hanımlar ben hem spiralliyim hem de geri çekilme oluyor. Normalde bu meseleleri konuşmayı hiç sevmem. Lakin bu gün benim adet döngümün 31.günü. Benim döndüm 28 gün. Yani her ay bir önceki aya göre bir iki gün önceden olurum. Beklenen günden itibaren 3 gğn geçti yani. Çocuklar iş güç derken aklıma gelmedi. Bu gün dedim ki bir dakika benim günün geçmiş. Ve mide bulantım da var üstelik. Bu gün başladı ama hala da devam ediyor. Bir kaç gün önce de aşırı iştahım açıktı. Bel ağrısı da cabası. 3 yaş ve 22 aylık iki kuzucuğum var. Çocuk defterini kapattık. İnşallah düşündüğüm şey değildir. Yine de her şeyin hayırlısı olsun. Allah'tan ne gelirse başım üstüne. Fakat şu an üçüncüyü kaldıracak bir mental sağlık yok. Tam çocuklarım büyüdü işe başlayacağım derken yeni bir macera beklemiyordur beni değil mi? Biz ne bilelim müneccim miyiz diyebilirsiniz de:) Sanırım korkudan yapamayacağım test:)
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
4
Cevaplar
0
oy
3 gün
önce
Ayseglll
(
329
puan)
tarafından
cevaplandı
İnan bende her ay aynı korkuyu yasıyorum biz de korunuyoruz ama nasipte ne varsa o olur benimkilerde küçük biri bkac gun sonra 1 yasında olacak oburu 3 yaşında oldu
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
3 gün
önce
ilayhsn
(
24
puan)
tarafından
cevaplandı
Canim bende ayni sekilde bj korkuyla duruyorum çünkü benimde adetim uzadi ve pembe gelmeye basladi ama sunu söyleyebilirim oglum 1 yaşında ve adetim yeni duzene girdi normalde 15 gune olurdum simdi 30 u geçiyor ayrica bel ağrısı adetten dolayi da oluyor. Gun içinde stres yorgunluk fln hepsi etkiliyor geciktiriyor siz korunduktan sonra gelen tabi bas giz üstüne allahtan:) allah kimseye kaldıramayacağı yuku vermez hayırlısıni diliyorum hakkindaa sen icini ferah tut allah gonlune gote versin olmayanlara jsteyenlere versun inşallah ♡
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
3 gün
önce
Meryemburak1453
(
503
puan)
tarafından
cevaplandı
Spiral+geri çekilme 25 haftalık hamileyim ve spiral kaymamış doktor bile şaşırdı hiç istemiyordum 2 çocuğum vardı ama sıkı sıkı sıkı hayata tutundu inş sağlıkla kucağıma alırım spirali de çekemediler bebek spiral yan yana çok riskliyim her an düşebilir ölebilir
3 gün
önce
Anneeeeeeeeee
(
620
puan)
tarafından
yorumlandı
Allah korusun inşallah sağ sağlim doğar ❤️
3 gün
önce
Meryemburak1453
(
503
puan)
tarafından
yorumlandı
İnş erken doğabilir o yüzden hazırlıklarımı yaptım canlı bomba gibi bekliyorum inş spiral bebeğime zarar vermezde
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
3 gün
önce
indigo
(
1,707
puan)
tarafından
cevaplandı
Spiral varsa acilen test yap. Gebelik varsa spiralle birlikte çok riskli. Bu arada geri çekilme bir korunma yöntemi değil, uzun vadede eşinizde ciddi üreme sistemi sıkıntılarına da yol açıyor. Kondom neden kullanmazlar anlamam.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
1
cevap
49
göst.
Adet düzensizliği ve hamilelik endişesi: Neden gecikme yaşıyorum?
1 Ekim 2024
Diğer
kategorisinde
175766
(
318
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
1
cevap
76
göst.
Karin ağrısı mide bulantısı hamilelik cok kötü
21 Ekim 2023
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
1bebe1anne
(
282
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
2
cevap
62
göst.
35. Haftada Bel, Karnın ve Kasık Ağrıları ile Mide Bulantısı Neden Oluyor?
1 Ekim 2024
Aile
kategorisinde
Alihatice
(
152
puan)
tarafından
soruldu
bebek-gebelik-hamilelik
-hamilelik
sohbet♥️muhabbet