0 oy
164 göst.
önce Diğer kategorisinde (11,644 puan) tarafından
Kizlar şimdi bana bir akıl verirseniz sevinirim.

Kızımın sınıfında çok sevdiğim bir veli var.gercekten iyi bir kadın.evlatlari için çırpınıyor gece gündüz demeden çalışıyor.biz bu sınıfa ilk geldiğimizde de çok yardımcı oldu bize.hatta bir kere evime dahi geldi oturmaya. Kızı da geçen sene çok sevimli çok sakin kızımın oynamasını istediğim bir kızdı.ne yazık ki bu sene sınıfın ağzı bozuk bir kızıyla arkadaş oldu ve o kızcağız da değişti.

Durum şu.bu gün bu kız ,kızımın elini tutup bagirtana kadar çekmiş .(Sıra arkadaşlığı yapıyorlar) Sonra kızım sırasını değiştirmek istemiş.kizimq avaz avaz bagiriyormus sen eziksin kimse senle oturmak istemiyor diye.

Şimdi ben bunu öğretmene mi anlatacağım ? (Ogretmenimiz bu konulara çok karşı )

Yoksa kadincagizla aram iyi bunu güzel bir dille kadına mi söylesem ? Öğretmene duyurmadan.ogretmenimiz duyarsa bu konulara çok karşı olduğu için başka durumlar oluşabilir.

7 Cevaplar

+1 oy
önce (1,995 puan) tarafından
önce annesine söyleyebilirsin ama annesinden gelen cevap seni tatmin etmezse ve kızın bu durumdan şikayet etmeye devam ederse o zaman bence öğretmenle konuşmalısın
önce (11,644 puan) tarafından
Demi canım kadın iyi bir kadin
-Reklam-
0 oy
önce (1,652 puan) tarafından
Annesine danış 
Demi öğretmene olmasin
0 oy
önce (3,338 puan) tarafından
Bu lafları söylüyorsa evde aynı şeyleri mi duyuyor acaba normal değil dedikleri 
Canım bak onu bilemem ama annesi hiç öyle bir kadın değil.konusurken hep kelimelerini seçen özenli bir kadin
önce (3,338 puan) tarafından
Çok zor bir durum benim kızım da ilk günler zorbalık yaşadı şimdi düzeldiler annesiyle konuş bencede
Evet canım anneyle gorusecegim
0 oy
önce (727 puan) tarafından
Bence once annesine soyle durum degismediyse ogretmene ilet
0 oy
önce (6,693 puan) tarafından
Bence.once annesiyle konuş bacim 
Evet canım önce anneyi arama kararı aldim
0 oy
önce (320 puan) tarafından
Şimdi canım sen öğretmenle konussan bunu annesi duysa üzülür nedem benimle konusmadı der. Öncelik annesı ile konısmalısın kızınla da konıs ama bu tur durumlarda öğretmenine soylesın. Her zaman sen araya giremezsin kızın kendını savunmasını hakkını savunmasını öğrenmesi lazım.. Kendısı öğretmene söylerse zaten o kız öğretmen tarafından uyarılacagı ıcın bir daha böyle birşey yapmaz diye tahmin ediyorum.. 
Evet canım benimki de soylememis
0 oy
önce (2,202 puan) tarafından
Annesiyle konuşabilirsin tabi ki ama benim anlamadığım öğretmen tam olarak neye karşı? 
Bu şekilde onur kırıcı laflara ve hareketlerle.asla taviz vermez
E vermiyorsa bu sorunlar nerden çıkıyor, yani önce annesiyle konus tabi ama düzelmezse sınıf öğretmeninin bilmesi lazım, sınıf içi olaylarıyla ilgilenmesi lazım
Ogretmenimiz çok güzel ilgileniyor ama benim kızım da bana bunu dedi dememiş ogretmenine ve tenefüste olmuş zaten
İnşallah bı daha tekrarlamaz ama tekrarlarsa öğretmene bilgi verin canım

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 231 göst.
20 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Esra93 (219 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 513 göst.
31 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 522 göst.
16 Mart 2023 Aile kategorisinde Masallarulkesi_ (241 puan) tarafından soruldu