0 oy
31 göst.
önce Diğer kategorisinde (27 puan) tarafından
Benim yeğenim yarın geniz eti ameliyatı olacak süreç nasıl ilerliyor ameliyat öncesi sonrası , bide iyilesiyorlami tamaen bilen bilgi verevilir mi 

2 Cevaplar

0 oy
önce (2,545 puan) tarafından
Bende de var geniz eti kadın hastalıklarından operasyon geçirdim yaklaşık 2 saat çok zorlanmisim nefes almakta . Korkuyorum geniz etimi aldirmaktan nasıl bı şey acaba 
önce (27 puan) tarafından
Geçmiş olsun sizede
-Reklam-
0 oy
önce (4,467 puan) tarafından
Operasyon oldukça basit, yarım saatte çıktı ameliyattan. Kendine gelince herşeyi normaldi. Yemesi içmesi vs. Sadece 2 hafta süt ürünlerinden kaçınmamızı ve 1 hafta fazla koşup zıplamamasını önerdi doktorumuz kanama olmaması için. Çözüm konusuna gelirsek, biz ortalama derecede memnunuz 9 ay oldu ameliyat olalı. Sıkıntımız azalsa da tamamen çözülmedi ne yazık ki, tekrarlama ihtimali var maalesef. 
önce (27 puan) tarafından
Yaa tekranlasna grnemi ameliyat olma ihtimali var ? Çok geçmiş olsun RABBİM şifa versin
önce (4,467 puan) tarafından
Valla bizimki tekrarlamış olabilir kesin değil, doktor net göremedi ama belirtiler tutuyo ne yazık ki. Alerji testi yaptırdık belki alerjik reaksiyondan oluyordur diye bişey çıkmadı. Ama tekrarlamışsa bile yaptırmayı düşünmüyorum bir süre. Sürekli operasyon olamaz ki çocuk.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 66 göst.
0 oy
2 cevap 49 göst.
0 oy
0 cevap 47 göst.
20 Eylül 2024 Diğer kategorisinde .SU. (5,368 puan) tarafından soruldu

405,752 soru

12,159,198 cevap

36,600 kullanıcı

...