0 oy
71 göst.
önce Yemek-Tarifler kategorisinde (18 puan) tarafından
Elimin altında hazır bulunsun yapıyım diyorum da nasıl yapılıyor neye konuluyor çıkarınca dağılmaz mı veya kokmaz mı bilenler beni bi aydınlatabilir mi

3 Cevaplar

0 oy
önce (18 puan) tarafından
Hiç mi hamarat yoktur aranızda 
-Reklam-
0 oy
önce (10,866 puan) tarafından
Ne koycan mesela 
MaşAllah canım bende yemek olarak dediklerinden yapıyorum da. İçli köfteyi pişirmeden koymuştum poşete çıkartırken hep buzlanmış haşlama gibi olmuştu daha öyle yapmadım sen pişirip mi koyuyorsun sonra nasıl servis ediyorsun
Kiz yok bende pisirmedwn koyuyorum cikarinca buzuyla pisiriyorum hic bisey olmuyo taze gibi oluyo
Yok benim ki olmadı yağa su koymuş gibi uzun pişirmeme rağmen rengi yoktu sen poşetle mi koyuyorsun
Canim senin kofteler tutmamis heralde evet posetle koyuyorum
Aşk olsun:)
0 oy
önce (729 puan) tarafından
Canim ben bazen borek yaptigimda az kisi oldugumuz icin yarisini pisirmeden bir saklama kabina doldurup buzluga atiyorum veya pogaca yaptigimda fazlasini posetleyip atiyorum. Kurabiyeleri de ayni sekilde pisirip posetleyip atabilirsin. Yeni mi evlisin cnm birbirimize bu konularda yardimci olabiliriz
Yok canım 5 yıllık evliyim de hep taze yapmaya alıştım ama buzluğa da koymak istiyorum

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 86 göst.
23 Kasım 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 89 göst.
19 Ekim 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Kuzucuklarin annesi (3,010 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 366 göst.
+2 oy
13 cevap 521 göst.
3 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Kralice55 (6,547 puan) tarafından soruldu

405,732 soru

12,158,775 cevap

36,600 kullanıcı

...