0 oy
56 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (15 puan) tarafından
Kızlar oğlum altı yaşında ve çok fazla geniz akıntısı oluyor yatar yatmaz öksürmeye başlıyor sabaha kadar öksürüyor ara ara geniz akıntısını azaltmak için ne kullanabilirim?

7 Cevaplar

0 oy
önce (213 puan) tarafından
Yüksek yatır canım sogana karanfil bayırıp koyabilirsin odasını sogutup yatır petege havlu ısla sık ser 
önce (15 puan) tarafından
Sağ ol canım
-Reklam-
0 oy
önce (2,651 puan) tarafından
Odayı nemlendir oda spereyleri sıkma deterjan kokutma sık sık evi havalandır 
0 oy
önce (11,608 puan) tarafından
buhar soluması iyi oluyor. evde nebülizatör varsa serum suyu al, buhar solusun. boğazı yumuşar balgamı rahat atar
Sağol cnm
0 oy
önce (425 puan) tarafından
Muhtemelen alerjisi vardır  :( bi alerji immunoloji uzmanına göster istersen
Götürdüm canım kaç kere kandan baktılar deri testi de yaptılar ama alerjisi çıkmadı bir de alerji ilacı da kullanıyoruz çıkmamasına rağmen doktor öyle söyledi ama yine yatarken öksürük oluyor
0 oy
önce (12,235 puan) tarafından
Doktorumuzun bize hep verdiği şey. Kafasını yüksek yastıkta yatır odasında petek varsa kapat diğer odaların sıcaklığı gelsin oraya. Arada hatta camını açın içeriye hava girsin der. Öksürünce cama tutun der. Kriz anında. Ve en önemlisi buhar vermek
Sağol cnm aslında hepsini yapıyorum ama sadece oda nemini ayarlayamıyorum buhar makinesi de var çalışsa bile buhar makinesi nem yükselmiyor
önce (12,235 puan) tarafından
Buhar makınası önermiyo bizimki uçucu yağlarda nane yani falan gibi
0 oy
önce (1,770 puan) tarafından
Alerji ilacının adı ne oglumda alerjik rinit geçen bi cigneme tableti verdi o biraz ise yaradi bizde 
0 oy
önce (5,144 puan) tarafından
Burdan biri buz demisti genis bir kaba buz koy sabaha kadar bas ucunda dursun sogan karanfil koy birde gogsune ve sirtina vicks sür rahatlatir nebulazator varsa serum al yarin eczaneden ondan 2 ml kadar cek hava ver balgami sokuyor bir kac defa yapinca

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 94 göst.
10 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (8,500 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 40 göst.
0 oy
2 cevap 34 göst.
11 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Rabia_ikra (5,889 puan) tarafından soruldu

405,728 soru

12,158,224 cevap

36,598 kullanıcı