0 oy
99 göst.
önce Diğer kategorisinde (318 puan) tarafından
Kızlar kızım 4 yaşında oğlum 13 aylık kızım yarım gün anaokuluna gidiyor ama yeri geliyor evi bile toplayamiyorum oğlum daha yuruyemiyo sürekli kucak istiyor elini tutup gezdirmemi istiyor oyuncak veriyorm oynamıyor yanından gitsem ağlıyor  uyku zaten çok az uyur eşimde uzakta çalışıyor bazen oturup ağlıyorum ev işi çocuk çok zor gerçekten Allah'ım yardımcımız olsun çok şükür varliklarina varmı benim gibi olan bacılar 

7 Cevaplar

0 oy
önce (780 puan) tarafından
Ayy ne güzel karışan yok kaynana yok görümce yok keyfini çıkarın valla çocuklarla başbaşasiniz 
önce (318 puan) tarafından
Ya ya bı uskatimdalarrr
önce (780 puan) tarafından
Geçmiş olsun o zaman kocasız kaynana görümce hiç çekilmez
-Reklam-
0 oy
önce (617 puan) tarafından
2 yaşından sonra çok daha rahatlarsın birazcık daha sabır. Oğlum 18 aylıktı kızım doğduğunda. İkisinede yetişicem diye ne şekilden şekile girdim şimdi bile hatırlayınca neler yaşamışım diyorum. Küçük 2 yaşını geçtikten sonra rahatlamış olduğumu farkettim
0 oy
önce (1,745 puan) tarafından

• Kızım 3 yaşında 7 aylık hamileyim böyle postlar görünce huni takip gezesim geliyoooo:D:woot::dizzy:ama sakin sakin herşey güzel olacak korku yok ikisi hemen hoopp diyip büyüyecekler derin nefes alıyoruz tamam suanlik iyiyim doğumdan sonra grsz:blink:
0 oy
önce (591 puan) tarafından
Benimde biri 3 diğeri 13 aylık ama çok sıkıntıları kalmadı artık birbirleriyle oynuyorlar iyi anlaşıyorlar abisi kardeşini oynatıyor ben ev işimi yapıyorum yemeğimi de aynı şekilde uykusu çok yok küçüğün ama yine de ilk aylara göre daha rahatım koşturmalı geçiyor günlerimiz ama seviyorum bu durumu 
Biraz da biz zorlaştırıyoruz ya mesela ilk doğduğu zaman ev işine yemeğe yetişmeye çalışırdım ilk önce sonra sonra artık ilk çocuklarla ilgilenmeye sonrasını sonra yapmaya karar verdim daha iyi sonuç aldım ben gece yatarken evi toplar temizler öyle yatarım sabahta yarım saat içinde hallederler ama dediğim gibi abisi kardeşiyle ilgilenir aklı tam anlamıyla yetiyor ağlayınca susturuyor bazen şaşırıyorum onlar oynarken her şeyi yapıyorum
önce (1,037 puan) tarafından
Maşallah benmkı 4 buçuk yaşında abi önce koyamadı dokunmaya büyüdükçe kıskanıyor bi yandan ne Kdr sevsede yanından geçerken vuruyor tutunan çocuğun ellerini biraktiriyo yavrum korkuyor düşüyor neler yapıyor dur yapma demekten yoruldum en son ses yükseliyor dayanamıyorum güzel uyarıyorum hiç umursamıyor gülüyor beni en çok zorlayan psikolojik olarak bu
Çocuktan çocuğa değişir canım bende kıskanma durumu olmadı hala da yok akışına bırak biraz
Önümde çocuğa eziyet ediyor mecbur müdahale etmek zorundaym daha 9 aylık
0 oy
önce (8 puan) tarafından
Benimkiler biri 3 yasında diğeri 9 aylık 

Evi silip süpürmem 1 günümü alıyor  duş desen rezillik 
0 oy
önce (716 puan) tarafından
bende gurbetteyim eşim askeri üs çalısanı normal askerden 10 kat daha yoğun 3 bucuk yaşında kızım.var 7 aylik hamileyim hamileliğin ilk zamanlar o kadar zordu kii saatlerce uyurdum uyanırdım kızım ya bi yerde uyumuş kalmış ya da acıkmış mutfaktan olmayacak şeyler getirmiş yiyo burya yazarken bile yüreğim sızlıyo eşim.izin alabildilce gelirdi 14.haftadan sonra düzeldim kapımı çalıp bi ćorba verenim bile yokdu 
Seni çok iyi anlıyorum böyle zamanla destekcn yoksa çok zor
önce (716 puan) tarafından
eşim vardı izin kullanabildigi kadr kullandı ama oda bi yere kadar alabildi izni
0 oy
Aynıyız ben bide bebekle yeni on aya girdi kreşe bırakmaya gidiyorum uyku saatine denk geliyor kaldırıyorum iyicene azıyor ağlıyor üstüne tulum giydiriyoruz oy oy büyük sıkılıyor gurbetteym gelince hemen başlıyor eşim varken gene idare ediyoruz nöbetçiyken oturup ağlıyorum büyük de ağlıyor sorun çıkarıyor kardeşibe karışıyor 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 175 göst.
21 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,195 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 342 göst.
26 Ekim 2021 Aile kategorisinde Seda89 (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 34 göst.
4 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hicrannn (1,195 puan) tarafından soruldu

405,515 soru

12,149,982 cevap

36,564 kullanıcı

...