Merhaba arkadaşlar ben burayı yeni keşfettim nasıl yapayım, hayata nasıl tutunayım diye araştırırken burayı keşfettim. Çocukluktan başladı sevgisiz bir hayat geçirdim , babam yoktu annemde pek sevmezdi , böyle bir čocuklukla genç kız oldum ve eşimle tanışıp evlendim o zaman 20 yasındaydım ve hayatta çok tecrübe sizdim. Kimsede sen napıyorsun kızım evlenme demedi , yani annemde dahil kimsenin umrunda olmadım. Sanki benden kurtulmuşlardı ama simdi anlıyorum ne kadar erken ve yanlış kişiyle yapılan bir evlilik. Eşimin kötü bir hayatı yok ama çok düz bir insan bazen diyorum bir ömür nasıl geçer onunla çocuklarımla geçiyor günlerim . Evet bende her insan gibi bilinçsizce hatalar yaptım ama artık bunlara takılıp hayatı kendjme zehir etmek istemiyorum, olan oldu önüme bakmak istiyorum ama çevremdeki eş dost ların eşim hakkında yaptığı yorumlardan da hemen etkileniyorum, etkilenmek istemesemde etkileniyorum elimde değil. Hal böyle olunca aşırı olumsuz duygular içerisinde hayatıma olumlu bakamıyorum ve adapte olamıyorum. Neler neler duyuyorum ne zorluklarla mücadeleler veren insanlar var kendine dert adama şükret diye diye kendimle konuşuyorum , kendimi bu duygularımı nasıl pozitife çevirebilir nasıl hayata tutunabilirim.