+1 oy
86 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (1,001 puan) tarafından
Kızlar çocuğunu oyun grubuna götüren var mı var ise ne gibi olumlu sonuçlar aldınız çocuğunuz da değişim oldu mu olumlu yönde 

2 Cevaplar

0 oy
(360 puan) tarafından
Özgüveni yerine geldi ve dil gelişimine aşırı katkısı oldu.  Ben düzenli olarak 6 ay boyunca her haftasonu götürdüm. Eylül'de okula başladı uyum süreci diye bir şey olmadı okula girdiği gibi anne sen gelme ben öğretmenimle gireceğim dedi. Yani okula alışma süreci şahane oldu hiç zorlanmadık
tarafından
Ay nasıl motive oldum şu an. Ben post sahibi değilim ama yazdığınız olumlu şeyler beni motive etti. Biz ayrı şehirde yaşıyoruz ailemizden oğlumun kimsesi tok bir ben bir babası var. Tek büyüyor haliyle bizden başka kimseyi görmüyor . Diyorum oyun grubuna götürsem endişelerim vardı şu an silindi .
(360 puan) tarafından
Biz de tam olarak aynı sebeple başladık. Gurbette tek başımızayız komşu yok akraba yok sadece anne baba yetmiyor bir çocuğa.  Sürekli kitap okur bol bol konuşurdum ama çok fazla dil gelişimi olmadı. Aslında o kadar çok Kelime biliyor ki anlatamam inanılmaz bir kelime dağarcığı vardı sadece kullanmak istemiyordu. oyun grubu sonrası şakır şakır konuşmaya başladı. Aşırı özgüvensizdi parkta çocuklar salıncağı durdurur in ben ineceğim derdi hemen inerdi korkardı hakkını savunamazdi. şimdi asla hakkını yedirmiyor sosyal yönde çok olumlu oldu insanlar arasına karışıyor konuşmaktan korkmuyor gerçekten çok katkısını gördüm inşallah siz de görürsünüz. Korkmayın deneyin araştırın zaten oyun grupları genelde anne baba gözü önünde oluyor bir sıkıntı olunca7dahake edebilirsiniz
tarafından
Tamam çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(7,085 puan) tarafından
Oyun grubuna ben götürmedim çünkü aktif birisiyiz özellikle yazın ama arkadaşım götürdü çok memnun kaldığını söyledi konuşması için kendini ifade etmesi için tuvalet için çok şey saydı ve onun oğlunun konuşması geri 4 yaşında olduğu halde tuvalet problemi yaşıyorlar yanlış anlaşılmasın ama eğer bu çocukta bile faydası olduysa herkeste olur diye düşünüyorum görümcemin oğlu da benim kızlarla gezerek açıldı oda kimseye gitmez konuşmaz anasının peşinden ayrılmaz biriydi şimdi artık konuşması düzeldi kızlarla oyun oynuyo yazın parkta aktif bı çocuk ne kadar aktif olursa bence o kadar iyi oluyi
(1,001 puan) tarafından
Biz gurbetteyiz anne baba bir yere kadar yetemiyoruz yaşıt kimse de yok o yüzden sosyalleşsin diye götürmek istedim inşallah bize de iyi gelir
(7,085 puan) tarafından
Doğru canım bence götür çok şey kattığını sende göreceksin

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 158 göst.
+3 oy
5 cevap 369 göst.
8 Mart 2025 Diğer kategorisinde siyahmezarinsahibi (1,413 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 139 göst.
6 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,467 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 212 göst.
9 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Berliz35 (1,241 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,437,278 soru

23,632,456 cevap

307,434 kullanıcı

...