0 oy
141 göst.
önce Aile kategorisinde (476 puan) tarafından
Anneler iyi akşamlar kızım 4.5 yaşında doğru düzgün yemek yemez sabah çok az yer öğlen zaten yok akşamda 5.5 6 gibi yer bazende 7 yi bulur yemekten sonrada çayla beraber bisküvi kek falan Allah ne verdiyse işte ıvır zıvır onları yer 9.30 10 gibide uyur sizce akşam yemeğini çok mu erken yiyor zaten doğru düzgün bir seylerde yemiyor günde nerdeyse sadece 1 öğün besleniyor 

9 Cevaplar

0 oy
önce (476 puan) tarafından
Kızlar neredesiniz
-Reklam-
0 oy
önce (125 puan) tarafından
Evet az yiyor abur cubur vermeyin 1 hafta falan belki yemeğini yer akşam yemeği için saat olarak iyi bi saat 
Abur cubur çok yemiyor aslında dediğim gibi çayla beraber bisküvi kek falan oda yemek yerse yemesine izin veriyorum yoksa sirf kızım yemek yemedi diye bizde çay içmiyoruz yani ıvır zıvır yemesin diye
Öğle yemeği de yemesi gerekiyo bide sabahta az yiyor diyosun
Yemiyor işte canım ne yaptıysam yemiyor sabah kahvaltısıni erken yaptırdım belki öğlene kadar acıkır diye yok yinede yemiyor
Doğrudur canım yemeyen çocuk zor Allah yardım etsin yersen sonrasında oyun oynucaz dışarı çıkcaz gibi şeyler de
0 oy
önce (12,241 puan) tarafından
Akşam yemek saati iyi ama ıvır zıvır verme ona güvenerek yemek yemiyorda olabilir. Öyle yatsın akşam yemeğiyle meyve falan ver sabah illaki aç kalkacak
Yani canım akşam yemek yemediği zamanlar zaten ıvır zıvır vermiyorm sabah kahvaltısıni erken yaptırıyorum yemiyor geç yaptırıyorum yemiyor öğlenden zar zor iki kaşık yoksa meyve çerez falan gecistiriyor öyle
önce (12,241 puan) tarafından
İşte o zaman geçiştirme kısmını yapmayacaksın yemek yemesı gerektiğini öğrenecek. Biliyoki illaki karnımı doyuracak birşey gelecek yemesemde olur
0 oy
önce (18,884 puan) tarafından
Oğlum 4.5 yaşında. Sabah kahvalti öğlen yemek akşam da yemek yer. Çay saatinde de kek tatlı abur cubur artık bizde de ne varsa onlar.  Evet az yiyor kızın. Ama ne yapabilirsin ki. Bazı çocuklar hiç yemez. Mesela kızım hiç yemiyor. 
Valla ne yaptiysam öğlen yemek yemiyor sabah genel olarak az yer evet ama bazen güzel yediğide oluyor ama öğlen asla yemiyor öyle olunca da akşam yemeğini erken vermek zorunda kaliyorm
önce (18,884 puan) tarafından
Ne yaparsın dostum. Yemeyen çocuk çok zor
0 oy
önce (136 puan) tarafından
Benim oğlum da öyle akşam yemeği yemem ama abur cubur ister abur cubur zaten vermiyorsun hiçbir şekilde ama akşam yemeği de yemiyor anca Elma ile falan geçiştiriyor ediyorum etmiyorum yediremiyorum
0 oy
önce (243 puan) tarafından
Kaç kilo cnm 
17 kilo canım çok zayıf duruyor zaten
önce (11,205 puan) tarafından
Valla ben iyi yiyor diyordum kilosu da iyi diyodum siz bizden iyiymişsiniz benimki 15 kilo
önce (243 puan) tarafından
Benim de kızım var ocakta 5 yaşına giricek 27 kilo şuan
önce (11,205 puan) tarafından
Maşallah maşallah Allah bana da nasip etsin o rakamları görmeyi
0 oy
önce (87 puan) tarafından
Az değil çok besin de iyi değil ama onlar in gelişim zamanı olduğu için sabahla akşam arasına bi ara ogun ekleyebilirsiniz 
0 oy
önce (87 puan) tarafından
Kilosu 16 üstü 

Boyu 100 cm üstü ise 4.5 yaşındaki erkek çocuğu standartı bu oluyo  benimki de 4.5 yaşında ama kilo olarak daha az
0 oy
önce (2,557 puan) tarafından
Abur cuburla karnını doyurdugu için yemiyor 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 151 göst.
16 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Gurmeanne (660 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 57 göst.
0 oy
5 cevap 155 göst.
0 oy