0 oy
326 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,389 puan) tarafından
Kapalı hanımlar çocuk oldukdam sonra tafta eşarp yada Medine ipeği esarplarinizi eskisi gibi yapabiliyor musunuz ?

Edit:Çemberi zor yapıp çıkıyorum  onla bile dağıtıyorum kendimi biri ağlar öbürü yakama sarılır siz napıyor sunuz?

17 Cevaplar

+3 oy
önce (10,038 puan) tarafından
Tafta eşarp şal modası geceli çok oldu bekarken takiyodum ben onları. Ben genelde penye şal pamuk cazz şal falan takıyorum hem ütü istemiyo hemde bozulmuyor çok fazla 
önce (1,534 puan) tarafından
Kız modası geçmesi ayrı bide Cook kalın kalıp gibi aynı takması da zor hemde kayıyor bende hep kaldırdım
önce (10,038 puan) tarafından
Evet kalın ve haşir husur ediyo ve.cok kayiyo en az 5 6 iğne takiyodum kullanırken
-Reklam-
0 oy
önce (4,712 puan) tarafından
İlk başta bir yere gidince kızımı giydirim sonra ben giyinirim sesini çıkarmaz direk yaparım  örtümu
önce (1,389 puan) tarafından
Eskisi gibi oluyormu şıkır şıkır
önce (4,712 puan) tarafından
Oluyor cnm
0 oy
önce (6,657 puan) tarafından
Tafta eşarp kullanmıyorum Medine ipeği olanlar kolay şekil alıyor zaten çember dediğin yazma sanırım onunla dışarı çıkmıyorum ince olduğu için kızım 4 buçuk yaşında bana zorluğu olmuyor ama bebekkende böyleydim 
Tek çocuk biraz daha rahat oluyor sanki
E tabiki birde artık büyüdü elhamdülillah iyice rahata alıştım ☺️
önce (122,940 puan) tarafından
esros mehlika 2020 hangi ay dogumlu kuzeyle arasi ne kadar merak ettim
İkisiyle zor oluyor oyuzden sordum zaten çarşafı bir giyorum temiz kalmiyo önüm bile diğer hanımlara bakıyorum onlar benden beter halde
Temmuz sevda
1996 Anne iki bebek zor Allah kolaylık versin
0 oy
önce (671 puan) tarafından
Herkes hazirlandiktan sonra kendi esarbimi bağlarım öyle çıkarım. Düzgün olmasına dikkat ederim tabi ki. 
Kayıyor hiç durmuyorlarki allahdan arabamız var boğuşuyoruz arabada :)
önce (671 puan) tarafından
İğne takıyorum kayma yapmasın diye idare ediyoruz be :D
Hep idare ediyoruz :D
0 oy
önce (5,147 puan) tarafından
Şal esarp hala yaparim önce oglumu hazirlarim sonra kendim hazirlanirim oglum zaten ben hazirlanirken disari cikicagimizi anlar kapıda bekler beni daha kucukkende eline oyuncak verirdim o onla oynarken ben hazirlanirdim
0 oy
önce (2,441 puan) tarafından
Şal kullanıyorum hep kullanması daha rahat. Eşarp takınca sinirim bozuluyor sürekli kayıyor 
0 oy
önce (1,764 puan) tarafından

Eşarp hiç takmadım takamiyorum da biyere gidence de önce kızımı giydiriyorum 3 yaşında onun eline oyalanacak birşey veriyorum sonra kendim hazırlanıyorum ben şal yapıyorum hiç kayma yapmıyor şuan 7 aylık hamileyim bakalm böyle nasıl olacak küçükten büyüğe hazirlaniriz önce bebisi hazırlarım sonra kızım ben tabi öyle demekle olmuyor evden çıkana kadar zaten evi toplayıp siliyoruz çıkacağımız zaman gene birbirine giriyor ama yapacak bişey yok:D

İkisiyle zor olacak ....
0 oy
önce (4,491 puan) tarafından
Benim 3 çocuk var hiç sorun olmuyor giyinmek veya eşarp konusunda falan önce hepsini giydiriyom en küçüğünü giydirip babaya veriyom ya da yanıma alıyorum snr rahat ve düzgün yapıyorum 
3 çocukla helal yani..
önce (4,491 puan) tarafından
Hiç sorma halimi en büyüğü 4 yaşında
0 oy
önce (7,760 puan) tarafından
Yapıyorum çok şükür hatta arada biraz makyaj da yapıyorum  :D
Ben eşarp yapamazken  :)
önce (7,760 puan) tarafından
Yaparsın kız ne var ilk önce çocukları giydirip babaya postala sonra misler gibi hazırlan  :))
0 oy
önce (3,490 puan) tarafından
Kafanı ac rahatla bacım :)) 
İnancıma ters
0 oy
önce (10,877 puan) tarafından
Ben onlari yapmiyorum zaten canim ferami cekip ustune salimi doluyorum bastsn saglsmca yapinca dagilms bozulma olmuyo cember yaptigin icin seninki bozuluyo asil aslinda bastsn krndin giyinsen sonra cocuklari giydirsen daha rahat olutsun brn oyle yapiyorum 
0 oy
önce (1,534 puan) tarafından
Taftarı artık bıraktım ama Medine ipek'e kullanıyorum herhangi bir değişiklik olmadı yine kullanabiliyorum rahatça, hazırlanrken bekliyor cocugum , seninkiler kaç yaşında 
15 aylık 4 aylik
0 oy
önce (54 puan) tarafından

O esnada kare başörtüyü üçgen yapıp evde öyle dolaşan ben :D

Dışarıda da çarşaf giyiyorum zaten benden rahatı yok :D

Alaska yenidenmk döndün sen
He valla, daha da etliye sütlüye karışmam dedim döndüm
Aynı  zamanlarda acmisdik konusmusduk burda bi kaç kişi sormuştu post acmisdi iyibi insansın.. döndüğün iyi olmuş ..
önce (694 puan) tarafından
Hoşgeldiniz efenum herkes sizi sordu ben dedum geluur gelir bu arada doğum yapmişsinuuuz tebrikler Rabbim hayırlı mübarek evlat eylesin ❤️
Allah razı olsunn hoşbuldummmm :D amiiinnnn
0 oy
önce (694 puan) tarafından
Ben çarşaf giyip çıkıyorum en pratiği bu sana da bir pratik önerisinde bulunayım sufle alabilirsin yada hazır şallar oluyor. Tâbi illâ elimdekinleri kullanacağım dersen biraz daha fazla iğnelemen lazım. 
Sufle alamadım malum iki bebek maması bezi derken Medine ipeği büyük boy eşarp baronu cekistiriyorlar
0 oy
önce (234 puan) tarafından
Önce oğlumu hazırlıyorum 3 yaşında sonra eşim 2 dkda hazirlaniyo oturma odasına geciyolar sonra 1 yaşında kızım hazırlıyorum veriyorum yanlarına mama icicekse mamasını yapıp eşime veriyorum içirsin diye o sırada hazırlanıyorum çoğu zaman sal yapıyorum eşarp yapacaksam utulemeden bile takıyorum gitmiyim yere göre değişiyo ablana kardeşime gidiyosam utulemiyorum hiç zaten bebek çantası takıyorum belli olmuyo 

Markete parka gidiyosam hiç uğraşmıyorum ferace tülbent o kadar topuz bile yapmıyorum valla çoğu zaman 
0 oy
önce (6,594 puan) tarafından

7 8 tane esarbimi utuleyip perdeye asıyorum. Acele zamanda  kullanıyorum. 

Yoksa yatak odama girip ütüledigim Medine ipeği büyük boy esarplarimi gordunmu:D   utude akıntı yok yapınca birakmiyorlar kafam gözüm yer değiştiriyor
0 oy
önce (17,053 puan) tarafından
Ben penye sal kullanıyorum baya kolay oluyor canm diğer türlü eşarp kayar falan sinir olurum ben

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 112 göst.
8 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Evlat (456 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 111 göst.
0 oy
15 cevap 176 göst.
0 oy
16 cevap 551 göst.
30 Ağustos 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,817 soru

12,161,941 cevap

36,607 kullanıcı

...