0 oy
88 göst.
önce Aile kategorisinde (2 puan) tarafından
Arkadaşlar benim bir tane oğlum var 3 yaşına girmesine 2 ay var ama uçan sineğe bile ağlıyor hersey problem onun için problem çözme odaklı değil atıyorum tv den cizgi film izlemek istiyor açıyorum yanlış yeri acitigm için bile en az yarım saat ağlıyor. Yapma dediğim şeylere de 10 dk ağlayıp susmuyor 1 saat neredeyse ağlıyor ne yapmam lazım nasıl yaklaşmam lazım bilmiyorum ama psikolojim bozuldu artık aglamasindan ne yapacağımı şaşırıyorum korkuyorum artık oturup kalkarken bile.2 yas sendromu dedim başta ama 3 yaşına gircek artık ağlayarak değil konuşarak halletmemiz lazım değil mi bazı şeyleri 

7 Cevaplar

0 oy
önce (4,634 puan) tarafından
Offfff yarama bastın bir aydır duruldu krizleri geçti çok zordu çok Allah'ım herşeye ağlıyordu krakerin ambalajını açtım diye ağlar asansör düğmesine yanlışlıkla ben basmisim ağlar herşeye ama herşeye sebepsiz ağlıyordu bebekken inkadar akıllı bir bebekti bir yaşı çok güzel geçti iki yaşı zorlayıcı değildi üç yaş beni bitirdi 
önce (2 puan) tarafından
Benimde aynı asansörün düğmesine bastım diye binmiyor kendini yerlere atıyor sanki kıyamet kopmuş oturacağı yere ondan önce gelip oturdum diye vuruyor ağlıyor kalkıyorum yine bitmiyor hala ağlıyor ne yapcgini sasirttiriyor insana
-Reklam-
0 oy
önce (17,123 puan) tarafından
Bu hafta üç yaşına girdik bazı şeyleri yap diyor yapıyorum kendim yapacağım diye ağlıyor bozup bir daha ona yaptırıyorum yapamadığında anne yardım diye ağlıyor kısır döngü böyle devam ediyor tek teselli şeklim geçecek demek 
önce (2 puan) tarafından
İnşallah yakın zamanda biter bitmiyor bu sendrom dedikleri şey her yaşta başka bir şey başlıyor
0 oy
önce (12,241 puan) tarafından
Karakterler gelişiyor canım ama sana tavsiyem tr telefon izletme bikaç güne unutturursun zaten. Oda aşırı hırçınlaştırıyo
önce (2 puan) tarafından
Telefon hiç vermiyorum ama tv den cigzi film izliyor sürekli acmasam da oyun oynamak istmiyor oyuncaklar ilgisini çekmiyor hiç anne aç diyor habire bende aciyorum sussun diye ne yalan soyliyim
önce (12,241 puan) tarafından
İşte yapıyoruz malesef canım ama oda bi alışkanlık.
0 oy
önce (21 puan) tarafından
Daha yeni bir krizi atlattık bende burada durayım valla artık nasıl dayanacağımı şaşırdım herseye ağlamasını geçtim az önce krize girdi durduk yerde oturduğu yerde oğlum ne oldu cevap yok en az yarım saat ağladı artık bende onunla ağlıcaktım
önce (2 puan) tarafından
Bazen ben ağlıyorum insan kafayı yiyecek gibi oluyor çaresizlik çok zor bu günler de geçecek inşallah
0 oy
önce (1,822 puan) tarafından
Aynı şeyleri yaşıyorum canım 2 yaş sendromu agladiginda takmıyorum çünkü yanına gidince daha çok ağlıyor bu sefer takmadigim için yakınıma gelip ağlıyor yada ablasina vuruuor bende nasıl ilerleyecem bilmiyorum herşeye ağlıyor kalemi düşüyor yere yarım daat düştü diye ağlıyor ama o an sakin ol asla tepki verme ben öyle yapmaya çalışıyorum çünkü yanına gidip konuşunca sakinleştirmeye çalışınca daha çok çıldırıyor 
önce (2 puan) tarafından
Allah yardım etsin valla hepimize
0 oy
önce (10,878 puan) tarafından
Benim oglan da 4 ay kaldi 3 yasa bugunu anlatiyim sadece aksam esim geldi 5 bucukta gadi markete gidelim ben giyinesiye(basimi baglayip montumu giydim sadece) ter icinde kaldi degistireyim boyle gidemezsin diyorum kopardi kiyameti agla zirla degistirdik ciktik markette sunu istiyorum bunu istemiyorum degil korturuyo birini aliyo birini birakiyo aaa burda adamlar varmis aaa burda kadin varmis milletin konustugunu tekrarliyo nerde boykot urunu var onu almak istiyo neyseikna ettik kasadayiz helibon yicem dedi hayir once yemek yemen lazim dedim buz gibi havada aglaya aglaya yuzu boz gibi oldu terledi geri eve geldik bina giris kapisina cipi okuttum sen misin okutan yukari ciktim geri indim kapiya yapismis agliyo konu konsu hep gordu duydu indim tekrar acti girdi bu sefer cwlik kapiyi ben cevircem anahtari diye agladi iceri girdi ustunu degistirmicem terlemedim diyo ama su gibi yemegi yedik babasina disini kontrol yapcam ( bugun disciye gitti cunku ) disibe kulagina burnuna her yerine islak mendili soktu bi paket cipsi oylece yere doktu ustune basina bulastirdi ellerini yikiyorum elini kaldirdi kollari oylece uslandi yapma dedigim halde ve bunlarin hepsine agladi 
önce (2 puan) tarafından
Allah yardımcınız  olsun çok zor gerçekten geçecek inşallah
0 oy
önce (729 puan) tarafından
yani sendromlar bana saçma geliyo onlarda duygularını dünyayı keşfediyo bu ara lise üniverisite çocuk gelişimciyim hiçbi derste görmedim ve çocuğumdada yaşamadım illaki ağlıyo ama bana sendrom diye değilde keşfetme evresi olarak görüyorum anlatıyorum yanlışkla oldu hadi beni taklit et sende yap benim gibi falan diyorum ya da yapı olarak hemen susan bi çocuk. 
önce (2 puan) tarafından
Çocuktan cocuga fark ediyor benim yeğenim var benim oğlumla yaşıt o ara ara ağlıyor sürekli değil mesela

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 107 göst.
21 Eylül 2024 Aile kategorisinde Casper (107 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 33 göst.
10 saat önce Aile kategorisinde Aysun 89 (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 160 göst.
12 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Emine_ozder01 (133 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 117 göst.