+2 oy
433 göst.
önce Diğer kategorisinde (262 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

image

Ben oğlumu uyutuyorum. Çok geçe kaldık bugün :(. Ben uyuyakalmışım gün içinde bir kalktım saat 7 :o. Oğlum bay bay tutturdu dışarı çıktık eve geldik 10 olmuş eve geldim ona bir şeyler yedirdim derkeeen  … ne yemek yaptım ne bir şey uyursa yapacağım tavuğum dışarıda kaldı çünkü neyseki eşim geç gelecek bugün  :D . Oda uyumamak için tüm tuşlara basıyor ya bakalım sabırla bekliyorum :D.  Siz napıyorsunuz sohbet edelim uyuturken ❤️ Bu da bugünün manzarası kar hiç durmuyor Bayburt’ta .

14 Cevaplar

+2 oy
önce (122,985 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
manzarada hulya 1 sen 2 idoo
önce (262 puan) tarafından
Teşekkürler efenim ❤️
-Reklam-
+1 oy
önce (3,962 puan) tarafından

Oğluşum la boyama keyfi yapıyoruz babası yemesin diye cips kaçırıyor kendi yemez bizede yedirmez 

image

Afiyet olsun Ulaş ta böyle hepsi aynı sanki ☺️
önce (3,962 puan) tarafından
Hepsi aynı resim yapıyoruz bana yaptırıyor çocuk oynasın diye oturuyoruz birde
Ayy evet ya önüne boya koyuyorum kendisi Alıyor ya da geliyor araba çiz robot çiz :D
0 oy
önce (92 puan) tarafından
Yorgunum.

Kızımı uyutuyorum. Bizim burada da hava buz gibi. Istanbul da. Bu sene sanırım her şehir çok soğuk 
Evet bu sene mevsimleri olduğu gibi yaşıyoruz aslında güzel bir şey :) . Bende çok yorgunum :/. Hiç oturmuyorum hiç seni çok iyi anlıyorum
Mevsim açısından güzel ama cocuklar açısından kış çok zor :(
Valla ben oğlumu kar kış  demeden çıkartıyorum bugün kar kütlelerinin üstüne tırmanıyordu :D evde zaptedemiyoruk çünkü sıkıca giydiriyorum geziyoruz
Benim de kizim var 4 ay sonra 4 yaşına giriyor inşallah. Biz de her gun parktayiz. Soğuk da olsa. Çünkü evde durmuyorlar gercekten
Allah sağlıklı uzun ömürler versin iyi ki doğmuş şimdiden :)
Valla öyle gece uyumuyor enerjisini atmayınca birde 2 yaşında zaten zor uyuyor :/.
0 oy
önce (1,801 puan) tarafından

Kızım uyuyor uzanıyorum:) kızlar kıyafette mandalina lekesi nasıl çıkar gören okuyan bilen yazsinnnnn:D

Beyaz sabunu rendele lekenin üstüne de bulaşık deterjanı sık biraz deterjan gözüne beyaz sabunu koy çıkar :)
önce (1,801 puan) tarafından
Teşekkür ederim :) normalde sabunlayınca çıkıyordu fark etmedim makinadan çıkınca gördüm lekeli ay bide yeni :D
Beyaz sabun her derdin devası oğlumun atletlerinde hiç leke yoktur :D insanın gözünden kaçıyor rica ederim :)
0 oy
önce (6,962 puan) tarafından

Burda da aynı kar yağıyor :'( Allah kolaylık versin canim inşallah uyur bir an önce yemek için geç kalmadın mı :D

Valla tavuğu çıkarmış olmasam hiç yemek yapmazdım abla hahah .D zıyan edemem çok pahalı nimet :D. Amin amin inşallah.
Bizim buralar hep karlı geçecekmiş artık ya bakalım
Gece gece benim de canım çekti bak yapta yiyelim canım ☺☺ en iyisi balım daha buzluğa atılmaz yazıktır afiyet şifa olsun şimdiden
Bizim burası da öyle malesef ayyy daralıyorum Allah affetsin yağınca nefesim kesiliyor resmen yoksa çok severim normalde
Hemen ablam hemen gel ❤️
Teşekkür ederiz ❤️
Çok soğuk oluyor ya evim normalde çok sıcak benim soğuyor kar yapınca bugün her pencereye sünger çektim yemin ederim . Ulaş ta evde durmuyor dışarı çıkınca kutuplarda hissediyorum parmaklarım soğuktan moraracak sanki zaten küçük şehir kar yapınca ben de bunalıyorum adım atacak yer kalmıyor Rabbim hayırlı yağışlar versin
Canımsın gelmiş yemiş kadar oldum Allah razı olsun ❤
Soğuk olmaz.mi canım Rabbım kolaylık versin oyyy kuzucuk ne yapsın benimki de istiyor hele sabahki sevinci var yaa kapıda.kar oynayacam diye mutluluktan uçtu görende ilk defa kar yağdığını sanacak yavrumun☺☺ amin canım amin mecbur iki buçuk ay daha dişimizi sikacaz mart gelse de o kadar yağmaz.artik inşallah
Sen yine şanslısın ne güzel kapının önünde oynuyordur valla
Bakalım geçen kış böyle değildi burası da bu kış böyle
0 oy
önce (117 puan) tarafından
Yaaa ne güzel yağmış bizde mısır yiyoruz kızımla doktor kontrolü vardi bugün nst ye girdim sancı çıktı yatış verdiler amma kaçtım geldim :))
En iyisi evde sancı çekmek hastaneye gidip doğurmak zaten. İyi etmişsin afiyet olsun ❤️
Aynen canım valla imza attım çıktım ilkinde gittim hemen neler çektim.neler şimdi biraz daha idmanliyim yinede dikkat ediyorum yinede öyle aşırı aşırı sancı falan yok arada vi kasılma var sadece
İlki normalse tecrübelisindir zaten :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ❤️
Evet canım normal bu nasıl olur bilemem doktor bebek iri dedi ama   belli değil daha dedi normalmi sezeryan mi amin canım Allah razı olsun ❤️❤️
Senden de ❤️
0 oy
önce (3,280 puan) tarafından
Oo manzara süper yaaa

Bu saate hiç yapmadığım şey pişi yapmıştım ıkı tane ondan yiyorum peşine maden suyu iççem yarında niyetliyim on gün olcak şükür bıttı öyle canım çekti ☺☺
Ben de çok severim pişi afiyet olsun balım ❤️ Allah kabul etsin ❤️
önce (3,280 puan) tarafından
Saol canım Amınn❣️❣️
0 oy
önce (7,701 puan) tarafından
Bende uyutabilirsem mutfağı toplayıp yatacam izin vermiyorlar yapmama
önce (9,160 puan) tarafından
Sana kim dedi git 2.ciyi yappp
Kimseyi dinlemedim ***** kafam jsjsjsj
Valla çok doğru 2. Zor ben tek çocukla totom gün boyu yer görmüyor ya kronik sırt ağrım boyun ağrım başladı yatarken bacaklarımın ağrısından uyuyamıyorum
Zor gerçekten aynı sağlık sorunları bendede mevcut bide ruhsal psikolojik tarafı var. Herşeye rağmen elhamdülillah iyiki varlar ♥️ uyuyunca daha bı güzel geldiler gözüme jsjsjs
Yaklaşık yarım saattir sallıyorum ve daha yeni uyudu uyurken de kafamı ütüledi ama olsun :D tabi iyi ki var ❤️
0 oy
önce (586 puan) tarafından

Ay cok guzrl manzara kız vllahı telefonun ana ekranını crkip atmişsin sandim saat e yaziyorya hey maşallh :)

Bende çok seviyorum ya akşamları ışıklar yandı mı çok güzel oluyor buralar ❤️
önce (586 puan) tarafından
Maşallah vlla icim acildi bakinca hayırla otur şehrinde evinde insallh
0 oy
önce (2,047 puan) tarafından
kız idil mısın yoksa??
Ben, çok nadir giriyorum. Hatta buraya çok aşırı girenler oluyor. Gerçekten hayret ediyorum. Hiç çıkmıyorlar neredeyse
Evet ben de şaşırıyorum bazen hiç çıkmayan var :D
önce (2,047 puan) tarafından
kız bu aralar fazla girmiyorum , kız yürümeye başladı gün boyu arkasından koşuyorum :)) hoş geldin canım ❤️
Bende bu postla anladım ☺️ çok aktif değilim günlerdir
Hoşbuldum ballarım ❤️
0 oy
önce (2,504 puan) tarafından
Allah kolaylık versin inşallah idilcim benide uyku tutmadı bebem uyudu çok şükür bakalım belki birazdan yatarım bende 
Ayy şükür ben oğlanı uyuttum eşim geldi yemek içtik bir film atar yatarız :)
Hadi bakalım iyi keyifler ve seyirler dilerim ben yatar Allah cümleten rahatlık versin inşallah byy canısı ❤️
Amin canım sana da teşekkür ederiz ❤️
❤️❤️❤️
0 oy
önce (3,065 puan) tarafından
Bebek uyudu uyandı zar zor 1 saate anca yine uyuttum telefonda takılıyorum şükür 
Bebek zor valla
önce (3,065 puan) tarafından
Şaftim kaydı ya valla
0 oy
önce (4,749 puan) tarafından
Ayyy İdil yaaa bu karlı havada ne arabası yenir beee konya da kar bizi kandırıp gitti hemen geri 
Valla abla mis gibi :) Konya da soğukmuş annemler öyle diyor
önce (4,749 puan) tarafından
Kuru soğuk kuzu yaaa yağsa bukadar olmiycak havada çok pis sisli bulutlu değişik bir hava
Burada da hava 2 gündür perişan halde sisliydi göz gözü görmüyordu ki nefes bile alamıyorduk dışarıda
0 oy
önce (1,407 puan) tarafından
Battaniyenin altında sobayı çocuklar uyanınca yakarım az uyu ...hakettin diye teselli ediyorum kendimi....
Anladım canım

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 193 göst.
15 Kasım 2024 Diğer kategorisinde orbanesara (2,047 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 319 göst.
+1 oy
16 cevap 556 göst.
0 oy
5 cevap 378 göst.
29 Ekim 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Eslem 01 (226 puan) tarafından soruldu

405,926 soru

12,167,070 cevap

36,626 kullanıcı

...