0 oy
150 göst.
önce Diğer kategorisinde (8,500 puan) tarafından
Bu sıralar okadar takıyom ki bu meseleye şuan ne ev var ne araba birikim yok hep bi borc bide sicili var dedim Allah korusun bu işten cıktınmı nolacak diye sordum cobanlık yaparım en kötü dedi biliyom çok zor cünkü sicili var  3 yıl oldu emekli oldun mu nolacak tek bi aylıkla gecinemeyiz dedim ölsen kalsan ben gecinemem dedim benim bu gecim sıkıntısından psikolejim bozuldu dertleşmek istedim hic ıyı diğilim 

10 Cevaplar

0 oy
önce (12,241 puan) tarafından
Yani tr de birçok aile bu durumda babadan birşey kalmadıysa yada kafayı kullanıp birşey yapmadıysan olay orda bitıyo malesef
önce (8,500 puan) tarafından
Düşünmekten beynim yandı yemin ediyom ya  eşime takma diyo daha çok var o günlere diyo
-Reklam-
0 oy
önce (14,407 puan) tarafından
Rabbim yar ve yardımcınız olsun 

Kütahya da iş imkanı çok aslında çok fazla fabrikalar var 
Alan yok canım sicil var eşimin ondan
önce (14,407 puan) tarafından
Neyden sicilli ver yüz kızertıcı mı
Telefon buluyo  canım onun sayibi yok diye alıyo sevgiliydik telefonu yoktu hatını takılıyo tabi benle konuşup cöpe atıyo telefonu ama adam şikayete bulunuyo 2016 oluyo olay 3 yıldırda sicili bozuk
0 oy
önce (1,047 puan) tarafından
Ahh bacım hepimiz öyleyiz Rabbim yardımcınız olsun geçim sıkıntısı o kadar zor ki faturaları düşünmek borçları düşünmek ben bu yaşımda yaşlandım tükendim 
Aynı şekilde bende
0 oy
önce (327 puan) tarafından
Başa cik8lm8yor malesef ben memurum eşim asgari ücretli ve malesef ki bı birikim yok ev yok araba yok ve üstüne borç var dahası bize babadan atadan kalacak daire arsa ev vs hiç haltta yok yok yani günü başımı yastığa koyunca vicdan azabıyla koyuyom bize kalan bişey olmadığı gibi biz çocuklarımıza yapabilecek miyiz diye bereket yok 
Yetmiyo hayat zor
Bereket ve şükür yok ondan yetmiyor bacim
Aynen canım bunda haklısın şükür etmeyi bilecen bundan sonra eşimin eline bırakmıcek maşı kendim yöneltcem işallah
Bırakma bacı çünkü kadın eli daha bereketli keşke bende birakmasam ama öyle 9lmuyo malesef btün kartlar esimde
Kartlar hep bendeydi canım eşim ipin ucunu kacıdı hep ben bunu istiyom ya  onu gider habersiz alırdı böyle böyle boclar çok oldu şimdi işin icinden cıkılmaz hal aldı bida hic bişey istemem ben sana bu lazım diyom ama bazen hayır demesini bilseydi artık bişey istemiyom maşıda alacam elinde kendim yöneltiyom zaten işallah düzene gircez
0 oy
önce (772 puan) tarafından
Sıkma canını çok düşünme sadece siz değil şu dönemde tek kişinin çalıştığı mutfak masrafını bile karşılamıyor e birde çocuk var ise dua et canım içini ferah tut Rabbim size hayırlı guzel kapılar açsın inşallah bu sıkıntıların hepsini unutsun. Sorun eşinde sizde değil yani herkes böyle maalesef ki orta halli aile kalmadı ya çok zengin ya çok fakir 
Artık hayırlısı nediyem üzülmek kalıyo sadece aklam
0 oy
önce (234 puan) tarafından
Kayinpederim zamanında 5 çocuğu çalışırken sıfır daireyi 70 bine almamış ve bunun gibi nice daireleri ama eşim iyi kötü Bi ev aldı 7 sene borcu var yeni aldık sayılır ama yinede şükürler olsun kira zammı gelicek kaç gelicek derdimiz yok birazda tutumluyuz o yüzden 2 seneye kalmaz arabada alicaz inşallah 
Hayırlı olsun canım
0 oy
önce (87 puan) tarafından
Sana özelden yazmak istedim duvarın kapalı 
Acarım canım yaz
0 oy
önce (89 puan) tarafından
Allah u teâlâ rızka kefildir. Buna gönülden inanırsan psikolojik olarak rahatlarsın. 
0 oy
önce (306 puan) tarafından
Zaman zaman bana gelen düşünceler eşjm çalışıyor ben çalışamıyorum çocuklarla evdeyim , ümit ediyorum ileride çocuklar biraz büyüyünce eşimle birlikte yapabileceğimiz bir işimiz olur İnşallah, arabamız var ama bir ev alabilseydik. 
0 oy
önce (51 puan) tarafından
Allah riziklara kefildir.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 46 göst.
0 oy
3 cevap 105 göst.
0 oy
6 cevap 112 göst.
11 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,290 puan) tarafından soruldu
+1 oy