Selamaleyküm hayırlı cumalar kardeşler ortalama 24 haftadan beri ara ara agrı yaşıyorum ama 2 haftadan beri agrılarım arttı iyice 31+5 oldum geçen hafta cumadan beri hiç geçmiyor sancılarım pazar günü kasılmalarım başladı doktora gittik doktor gözetim altında kalmalısın dedi 3 ve 8 yaşında çocuklarım olunca imza verdim çıktım ozaman evde tuvalet dışında ayaklanma dedi iyide kimse yokki bakacak kayınvalidem ile aynı şehirdeyiz eh 1 ay kalmış idare et diyor kocasını bahane ediyor akşam eve gelince tek napacak gelirsem diyor kendi annem köyde dün konuştum anlattım agrılarımdan duramadıgımı ben geleyim dedi nasıl sevindim sabah konuştum ben doğum olunca geleyim dedi hem çocuğu görürüm dedi doğumda da gelirsin anne dedim 2 saatlik yol değilmi dedim kayınvalidem de annemde doğumda geliriz diyor iyide ben doğumda eşimi götürüyorum evde de eşim bakıyor neden kimsem yok diye günlerden beri aglıyorum dayanamaz oldum artık agrıya agrılı iken çocuklara kıvranarak yemek yapmaya eşim evde olsa o yapıyor işleri oda sabah 6 akşam 8 geçiyor eve gelmesi üçretsiz izne ayrılayım diyor ozaman ne yiyip içecegiz zor çok zor yalnızlık isyan etmek istemiyorum ama kendimi sona gelmiş hissediyorum Allah deyip susuyorum artık