0 oy
502 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,243 puan) tarafından
25 Aralık da 2 aylık olacağız sünnetini ne zaman yaptırmalıyım küçük bebeklere devlet hastanesi yapıyor mu ve hangi bölümden randevu alınıyor 

41 Cevaplar

+1 oy
önce (30 puan) tarafından
Ben 10 aylıkken özelden yaptırdım 
önce (2,243 puan) tarafından
Süreç nasıl geçti canım
Çok iyi geçti ilk günde idrar yaparkende ağlıyordu 2.günde normaldi ama 3.gün iyiyidi sıkıntı yoktu küçüktü diye korlusuda yoktu 2 haftada tamamen iyileşti
Fiyatı ne kadar peki
1200 tl
Tamam canım sağol
-Reklam-
0 oy
önce (9,524 puan) tarafından
Klinikte yaptırdık uyusturdu pipisini yaptı 23 günlüktü 
Ayyy çok ufakmış kız nasıl süreç peki
önce (9,524 puan) tarafından
Ne kdr erken yaparsan o kdr çabuk iyileşiyor 1 haftada iyileşti
Bende o fikirdeyim valla canım
0 oy
önce (122,942 puan) tarafından
hemen yaptirabilirsin devlet yapar cocuk cerrahiye randevu allcaksin ama devlette sira aylar sonra gelir
önce (1,795 puan) tarafından
Benim yengem 2 oğlunu da 1 yaş önce yaptırdı devlette oldular. Biri 40i çıkmamıştı diğer 3-4 aylıkken.
önce (35 puan) tarafından
Ne zaman yaptı bilmiyorum ama yeni sistemde yapmıyorlar. Hatta benim bebeğim de 6 aylık sordum birde bebeğimin kalbi delik devlet hastaneleri 1 yaşın altında yapmıyorlar benim bebeğim durumu da farklı olduğu için kardiyolojiye danışıp öyle yaptırın dedi
önce (35 puan) tarafından
Hatta eltim oğlu 7 aylıktı devlete gitti aynı şeyi eltime de dediler 1 yaş altında yapmıyoruz diye. Eltim bekledi bir yaşını doldurdu çocuk sonra gitti sıra aldı oğlu 1 buçuk yaşına geldi sonra yaptılar
önce (122,942 puan) tarafından
iyide 7 aylikken listeye ekleyebilirdi dr yaa sureyi uzatmis
önce (1,795 puan) tarafından
Şu an bilemiyorum da küçük yeğenim 4 yaşa girecek.
0 oy
önce (220 puan) tarafından
Ben 4 aylıkken özelde yaptırdım canım ama ne kadar erken o kadar iyo
Evet herkes öyle diyor bebekken yaptırmak iyiymiş
0 oy
önce (7,760 puan) tarafından
Devlet yapmıyor maalesef en azından burada öyle ben 9 aylıkken yaptırmıştım. 
Benimk  kardeşim 6 yaşında devlette oldu. Sizin dediğiniz bebeklere mi devlet yapmıyor
önce (7,760 puan) tarafından
Evet canım 2 yaştan sonra demişti sanırım.
0 oy
önce (4,039 puan) tarafından
Devlette çok zor sıra bulursun bence özelde yaptır direk ne kadar erken yaparsan o kadar iyi 
Araştıracağım canım ilk cerrahi bakıyor sonra gün mü veriyor
önce (4,039 puan) tarafından
Ben 8 aylıkken direk özel bir kliniğe götürüp yapmıştım ama evet cerrahi bölümüne randevu alın yada hastaneyi aradığınız zaman onlar zaten gerekli bilgileri veriyor
0 oy
önce (1,571 puan) tarafından
2 aylıkken yaptırdım ben
Nerde devlette mi
Evet devlette
önce (28,814 puan) tarafından
Devlette randevu veriyorlar mı ki
Evet yaptırdık biz hemrnde iyileşti
önce (28,814 puan) tarafından
Hangi bölüm
0 oy
önce (1,469 puan) tarafından
12 aylık özelde yaptıracağım pazartesi inşaAllah. Geç bile kaldım çok hareketli. Sen 2 aylıkken yaptır bence hemen. Korkuyorum ben şimdi çok hareketli canı çok yanar diye. Fiyatı da 2730 tl. 
Devlete soracağım canım
0 oy
önce (18,892 puan) tarafından
Çocuk cerrahi ya da genel cerrahi . Oğlum 4.5 yaşında. Sünnet olmadı daha . 
Bebekken yaptırmak iyi diyorlar aslında
önce (12,241 puan) tarafından
Ne zaman yaptırcan kız
önce (18,892 puan) tarafından
Aynen öyleymiş. 3 kez niyetlendik. Üçünde de hasta oldu. Sonra 2 yaşına gelince vazgeçtik artık. 7 yaş sonrasina biraktik
önce (77 puan) tarafından
Siz bence 20 yaşında yaptırın bildniz bilerek yapmadınız
0 oy
önce (9,921 puan) tarafından
Devlet hast. 1 yaşından önce yapmıyoruz dedi bizim burda. Sedasyon verdikleri için 1yaşından sonra yapabiliriz dedi.

Biz özel klinik vardı çevremizin memnun kaldığı bi doktor, estetik ve çocuk cerrahi uzmanı 20 yıllık devlet hastanesi geçmişi varmış ona ysptırdık.

Aslında dr.umuz çok iyiydi herşey8mizle 4 4luk ilgilendi ama benim oğlumun sünneti skntılı geçti. Postlarımda var bakabilirsin. Erken yaptırmak en iyisi ama klipsli asla tercih etme derim. Eski usul dikişli her zaman iyidir
İstanbula yaşıyorum ben burda yapar devlet herhalde
önce (9,921 puan) tarafından
Sorabilirsin canım ama çoğu devlet hastanesi yapmıyor
Tamam canım sağol
0 oy
önce (247 puan) tarafından
Konya da beyhekim hastanesinde Devlet bu arada ünlü bir doktor vardı ürolog İbrahim diye soyadını unuttum 2 aylıkken ona yaptırdım öyle rahat geçti ki kendi çocuk doktorumuzda çok beğenmişti sünnetini en iyisi küçükken yaptırmak şimdi derdi yok tasası yok o zamanlarda iyileşirlerdi hemen 2 günde tam iyileşmesi 1 hafta sürdü ama sadece 1 gün ağladı sürekli sonra geçti Şimdi olsa yok acıyor yürüyemiyorum sürekli mızmız olacaktı iyi ki yaptırmışım 
Aynen öyle canım doğru söylüyorsun randevu alıcam bendru
0 oy
önce (1,389 puan) tarafından
15 aylık bebeğim ben aklının erdiğini bilip yapılmasından yanayım tercih sizin yaptırmadım halen biraz büyüsün aklı ersin diye bekliyorum 
Herkesin doğrusuna
Saygi duyuyorum benim dogrum bu ✓
önce (1,712 puan) tarafından
Canım bu benim doğrum değil, tıbbın doğrusu. Kendimin doğru saydığı şey için başkasına yanlışsın demem. Sağlık da göreceli değil maalesef.
önce tarafından düzenlendi
Herkes kendine gelen doğruyu seçer bilemem.... Sen öyle düşünürsün ben böyle ✓ Tıbbın da yapıldığı süreçler oluyor sonradan doğrularını söylüyorlar 100 \100 hiç birşeyin doğruluğunu savunmuyorum✓ zaten devlet Hastanesi'nde 2 yaşından önce uygun bulmuyor.digerleri para için yapar fikrim bu
Devlet hastanesinin böyle tercih etme sebebi anestezi için. Sen bilirsin bacım ben evladının iyiliği için dedim. Yoksa bana ne kim ne yaparsa yapar.
Sağolasin
0 oy
önce (4,078 puan) tarafından
Oğlum iki yaşında Allah izin verirse bizde seneye yaptırmayı düşünüyoruz
Anladım canım ben şimdi yaptırayım diyorum hemen iyileşir
Doktorlar 2-6 yaş arası önermiyorlar canım.
Büşra yaptır tabi sen daha iyisini bilirsin :)
Mursi bilmiyorum canım kaç yaşında yaptırmak daha doğru olur zaten küçük bebegim var o kendini toparlamadan oğlumu sünnet ettirmem çok zor olur zamanını bekliyorum
önce (269 puan) tarafından
2-6 yaş arası çocukların yapılması önerilmiyor
0 oy
önce (243 puan) tarafından
Bizde bugun 36 günlük olduk esimde yaptiralim diyor 2 yada 3 aylıkken dusunuyoruz arasitracaz bakalim
0 oy
önce (2,653 puan) tarafından
Ben gittiğimde devlet hastanesi 6 aydan önce yapmıyoruz demişti 
Hadi ya 6 ay da tam hareketli zamanları
önce (2,653 puan) tarafından
Aynen öyle bende özelde yaptırmıştım
0 oy
önce (1,064 puan) tarafından
Devlette 4 aylık mı olması gerekiyor du galiba biz gttk yapmadılar  7 de yaptırdım ne zaman tam ögren yaptır canım özel 4 bin falan demişti  gecen aylarda yaptırdım 
Baya pahalıymış özelde ya
Aynen bende o yüzden vazgctim
Devlete GT canım zaten öylen eve geldik cıktk devlet kan tahlili yapıyor bir
0 oy

Biz 11 aylık yaptırdık ama bir oğlum daha olsa hastaneden eve sünnetli getiririm :) Ne kadar erken o kadar iyi. Hareketlenmeden yaptırın derim. Biz özelde yaptırdık devleti bilmiyorum ama genel cerrahi olabilir belki.

Özelde çok pahalı canım ya
0 oy
önce (2,559 puan) tarafından
Ben 85 günlük ken yaptırdım devlet hastanesi'nde bir sorun yaşamadık şükür önce çocuk Doktor'u baktı sünnete engeli yok dedi sonra randevu alıp yaprırdım
Bende öyle yapıcam canım
önce (2,559 puan) tarafından
Çocuk cerrahi yada çocuk üroloji ye randevu al 15 gün sonra ya gün verir bize o şekilde vermişti
Tamam canım çok sağol
0 oy
önce (3,350 puan) tarafından
40 ı çıkmadan yaptırmıştık özelde.. çabuk geçti bir haftada iyiydi şükür canım. Ne kadar erken o kadar iyi derler. Bezinin içinde iyi oldu gitti süreçte. 
0 oy
Ben ikisini de özelde yaptırdı biri 2 aylıkken biri 4 aylıkken bir hafta olmadan iyileşti benim arkadaşımda devlette yaptırdı gittiği gün 13 30 a randevu verip yaptı doktor çocuk cerrahi ya da üroloji ye gidebilirsin 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 130 göst.
6 Eylül 2024 Diğer kategorisinde ozlem4141 (416 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 366 göst.
6 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Minnoşun Annesi ❤️ (2,653 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 179 göst.
31 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Denizela (148 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 263 göst.
2 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Ozgen (974 puan) tarafından soruldu

405,824 soru

12,162,204 cevap

36,608 kullanıcı

...